Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maraKK54

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2016.05.19    A tegnapi városjárás fáradalmait kipihenve ébredtünk a már megszokott verébcsivitelésre. Eljött hát a nap, amelyen először terveztünk kilépni a marokkói vidékre, és természeti látványosságot megcsodálni - és egy kicsi nyugtot találni a nyüzsgő emberektől és a millió robogótól... S…..
Sokat beszélünk Magyarországon a street food forradalomról, ha jogos az elnevezés, akkor Vietnamban minimum street food atomháború zajlik. Már sok-sok éve és még sok-sok évig. És szenzációs jó minden. [A képek itt fent vannak nem lehúzott szaturációval, azaz az erdeti, teltebb…..
maraKK54 2014.02.26 09:11:24
Kedves Világevő! Minden elismerésem vállalkozó kedvedért. Sajnos én pont az ellenkezője vagyok ennek - tehát duplán felnézek rád. Tavaly, amikor Fülöp-Szigeteken voltam pár hetet kis menyem népes családja körében, az első nap, amikor a hosszú út fáradalmait még ki sem pihentem, azaz tök kómában voltam, a szépen megterített asztalról épp a leggyanúsabb tálat tolták elém nagy boldogan a házi gazdák. Láttam rajtuk, életük fő művével állnak elő. Addig nem hagytak békén, míg meg nem kostóltam, mely tálon öntözőcső-darabkákhoz hasonlatos, kis lábak, csápok és még ki tudja, miféle, paraszti gyomromnak tökéletesen szokatlan ízkompozícióval drukkoltak elő. Láttam, ha nem eszem belőle, ott maradok egészen a repülőgépem indulásáig. Hihetetlen gyorsan, rágás nélkül nyeltem le egy falatot a mini öntözőcsőből, mely kissé rágós volt, de azzal sem foglalkoztam, csak minél előbb eltüntessem, ez volt a cél. Miután ez megtörtént, megtapsoltak, és örömtől megmámorosodva kérdezték: ízlett? Szerinted mit válaszolhattam? Igen -, feleltem -, de inkább meghagyom a család többi tagjának, nem vagyok mohó.

András, hallottam a reggeli műsorban, hogy nincsen szponzorod a nagy, világot keresztbe kasul történő evészetedhez, javaslom, legyél a saját szponzorod, az kifizetődő. Ha írsz az email címemre, természetesen nem fogom eltitkolni. Őszinte tisztelettel Simon Mara, a visszafogott kostoló
marasimo@gmail.com