Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dour ®..

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Észak-Korea és Irán országimázs-turnéjának részekent akasztanak majd ottani elítélteket a tegnap átadott futballstadionban. Mint a tegnapi sajtóbejáráson kiderült, a stadiont megfelel a két ország kivégzési szabványainak, így semmilyen technikai akadálya nem lesz az…..
Dour ®.. 2014.04.22 21:00:40
@Jock Ewing:
Olyan megható vagy .....
Meg olyan ...., olyan ....
Ugye, és remélhetőleg nincs utódod?
Az ok csak emberileg érthető.
Evolúciónak hívják.
Húsvéti fészeknek nézte a Pancho Arénát a húsvéti nyúl és teleszarta focistákkal. Éppen a stadion átadására készült az ünneplő tömeg, amikor a felcsúti arénára hatalmas sötétség szállt, pedig Németh Lászlóné nem is volt a közelben. A TEK helyszínen tartózkodó…..
Dour ®.. 2014.04.22 08:32:11
Focistákat tojt? Ja! A csocsóst.
@audabu:
Hmmm ...., biztos inkább a saját mocskukban fetrengenek, mint máséban, de ha számodra ez is cikk, akkor neked valószínűleg színvonalad sincs. Próbálj meg legalább gondolkodni. Önállóan.
(az utóbbit nem viccnek szántam)
Egy ötezer forintos bírság benyelése után feltettük a kérdést a BKK-nak: van-e valami tervük a arra, hogy a Eurovelo 6 nemzetközi kerékpárút nyomvonala kikerülje a Tímár utcai, eredetileg a kerékpáros átkelésre tervezett felüljárót? A felüljárón ugyanis csak tolni lehet a…..
Dour ®.. 2014.04.08 19:16:54
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
"Amióta egy járdán száguldozó kerékpáros kiverte a kezemből a notebookot stb. stb,"
Nos, a nottebookot sem a járdán való használatra tervezték.
A Híradó.hu beleszaladt egy alig pár perces Google-kereséssel kinyomozható álhírbe, és ezt tényként le is közölték az oldalukon. A hír szerint, az American Psychiatric Association (APA) szakemberei szerint, mentális zavarban szenvednek azok, akik túl sok selfie-t készítenek…..
Dour ®.. 2014.04.08 18:05:56
Most hogy indul a Második Négyéves Terv, a Vincentblog fontosnak tartja, hogy hasznos életvezetési tanácsokkal lássa el a tegnapi eredmények iránt azért nem annyira lelkes olvasóit. Lássuk be, nem lehettek olyan vérmes reményeid, de ha mégis elmulasztottál felkészülni, a Vincent…..
A miniszterelnök javított, 1.4-es kiadása számtalan új funkcióval rendelkezik. Ezek kifejezetten jól jönnek majd a kampányhajrában. Ma délután vágta át saját mellkasán a nemzetiszín szalagot a miniszterelnök (a képen az első próbaátadás látható). A fejlesztéseknek…..
 Olyan piszok menő vagyok, hogy a telefonszámomat az egész országból díjtalanul lehet hívni.   Úgy emlegetik Ford Fairlane, a rock'n'roll detektív. Szabad bejárása van a legmenőbb klubokba, a legmenőbbek öltözőjébe és a legmenőbb csajokhoz. Renny Harlin(Die Hard 2.)…..
Dour ®.. 2014.03.30 08:25:03
@GERI87:
Nem láttad a filmet (de véleményed van), meg Jim Carry ripacskodik (kétszeres Golden Globe-díjas), meg Nagy Feró (van múltja (legenda), ami a jelenlegi hazai zenei világban csak ábránd):)
A Századvég tanulmánya szerint ez lehetne az a látványberuházás, ami még a fásult választókat is lenyűgözi. Terek, metrók, utak és stadionok után valami nagyobb dobásra van szükség az őszi önkormányzati választások előtt, ezért a Kossuth térről lőnék ki a Kúria…..
Ha a 4-es metróra elköltött minden forintot egymás után raknánk, azt biztos ellopnák - és egyéb érdekességek. Mivel még nem húztunk le minden bőrt a témáról, ezért ma újabb cikkel jelentkezünk, amiben hatásvadás érdekességeket osztunk meg a tisztelt…..
Dour ®.. 2014.03.29 15:24:26
@Jolka40:
Miért jobb?
Mert csak itt van BKK. (Budapesti Káosz Központ)
A szakpolitikus már nem lesz tagja a parlamentnek a következő ciklustól: valószínűleg a párizsi Disneylandben kap majd munkát. A korábban szenátorként is tevékenykedő Selmeczi elmondta, Hófehérke vagy Csipkerózsika karaktere áll hozzá a legközelebb. „De tetszik Mulan és…..
A bizonytalanok viszont gyakrabban nyúlnak párjukhoz vagy eseti harmadik félhez – hozta nyilvánosságra kutatását a TÁRKI. A Századvég és a Kutatópont egyelőre nem kommentálták a felmérést, de utánaszámolnak a dolognak. Az 1000 fős mintából készült, telefonos…..
Súlyos agykárosodást, szemfájdalmat és kontrollálhatatlan székletürítést okoznak a gólyáknál a választási plakátok. Neves ornitológusok szerint a vizuális környezet okozhatja a megbetegedéseket, ami miatt a gólyák kerülik a a választási plakátokkal szennyezett…..
Egyre többen próbálkoznak az alternatív intimszépészettel, egyre kevesebb sikerrel. A herevasalási mánia sajnos megállíthatatlannak tűnik, és ez egyre több áldozatot szed. Egy zalakesztényi férfi a barátaival a diszkóból hazajövet próbálta a heréit egyenesre egyengetni…..
Dour ®.. 2014.03.01 08:22:30
@Nemzeti Orbántroll:
Téged is kézbe vehetne egy tojáspatkoló.
Az biztosan emlékeztetne a fiatalságodra.
Felőlem téged akár egy ló kovács is megvasalhatna.
Nagyobb a szöge, és nem a normára hajt, hanem a minőségre.
Remélem nem maradt ki senkinek a hír, hogy tegnap az emberi erőforrás minisztérium elment az emberi erőforrás kölcsönzőbe, és bejelentette kölcsönigényét.: Tessék nekem olyan embereket adni, akik készség szinten tudnak írni olvasni, rendelkeznek helyismerettel és még a platós…..
Dour ®.. 2014.02.26 14:51:32
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Azokra gondolsz, akik fekete ruhában eltakart arccal félelmet keltenek az emberekben?
A jogalkotójuk szerint úgy büntetendő?
Dour ®.. 2014.02.26 15:10:07
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Azt viszont más vallja be, hogy az adófizetők pénzéből itt el sem várják. :)
Ráadásnak, mekkora barom voltam régen, hogy nem politikus lettem, csalhatnék, hazudhatnék többmillkós lóvéért, polgárként ugyanazért lecsuknak, meghurcolnak és előbb melóznom kell a fizumért. aminek a fele elmegy adóra, hogy könyveket szállítsanak belőle, ráadásnak olyanokat, amiket lehet, hogy a gyerekek se olvassák, mert mást hallanak otthon.
Esetleg amúgy is a netet bogarásszák. :)
Dour ®.. 2014.02.26 15:32:25
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Már azon is túl. Csak nem volt pofám a pofátlansághoz. :)
Amellett, hogy hónapok óta járom a vecsési választókörzetet, tájékozódom a helyi problémák felől, ismertetem a rájuk adott válaszaimat és megoldásaimat, fórumokat tartok, aktivistákkal és más helyi lakosokkal találkozom, sajtótájékoztatókat tartok a települések lakóit…..
Dour ®.. 2014.02.26 08:25:42
@hansoloo:
Olyan megható vagy, meg hengerfejes is. Ha látod a fényt az alagút végén, fuss arra.
Remélhetőleg a metró jön.
A felcsúti stadionba labdának azért majd megfelelsz.
Ha jól megnézed a fotót, az nem mosoly, hanem vicsor.
A németjuhászokból, tacskókból és agarakból álló különítmény MSZP-s vezetésű településeken és kerületekben áll szolgálatba. "Az a gyanúnk, hogy az ilyen településeken az ellenzéki párt összehangolt akcióban igyekszik növelni a rezsit" – nyilatkozta Németh…..
Dour ®.. 2014.02.26 07:50:04
@Dinkainka:
Akinek nem jut rezsikereső kutya a rezsi csökkentés által, az járhat iskolába.