Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hazai Géza

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A The Voice amerikai kiadásának tegnap esti válogató adásában végre szerepelt Király Viktor, ahogy azt a Velvet, mi, és a Stenk is megírta (nehogy valaki lemaradjon a sztoriról), és a várakozásoknak megfelelően nem is bőgött le, hiszen jó hangja van, sármos, és elő is tudja…..
Hazai Géza 2015.10.01 16:28:15
@sixx: Abba a szerencsés helyzetben vagyok, hogy eredetiben láttam a műsort, méghozzá olyanokkal együtt, akik elég jól bírják a nyelvet, merthogy anyanyelvük. Így aztán volt kitől visszakérdeznem. De nem is lényeges, hogy Király mama tört angolsággal beszélt, vagy erős akcentussal. Mindenesetre elgondolkozhattál volna azon, hogy valaki, aki legalább 20 évet USA-ban tölt, és nem kifejezetten magyarul beszélt (a gyerekei alig, vagy semennyire nem tudtak magyarul, amikor visszajött a család), nem tanulta volna meg a nyelv ilyen egyszerű kifejezését?
Nem vagyok büszke az angol tudásomra, de olvasni azért még tudok.Neked viszont a szövegértéssel komoly bajaid lehetnek, mert olyat állítasz rólam, amit nem mondtam/írtam. Az ikertestvéréről a posztban van szó, de ő sem a fellépés előtti riportokban, sem utána nem említette. Ezt írtam. De ez is mindegy. Ha Neked jó, hogy így fröcskölődsz, tedd azt, de előbb nézd végig azt a kb. 10 percet, ami a teljes műsorrészlet (ha az egész elérhető, de igazán a teljes műsort érdemes megnézni). Én csak a szenzációhajhász újságírás „pontatlanság”-aira akartam a figyelmet felhívni. Amúgy nem érdekel ez a poszt. Király Viktor jó volt, az ebben a részben szereplők között a jobbak közt volt, ez a lényeg.