Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tigrincs86

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Tempomat fillérekből 2014.12.08 13:57:36
Őszintén megmondom, álmomban sem gondoltam volna, hogy működő extrát lehet legókockák segítségével építeni. De persze megint tévedtem. Sok modern autónál elég a kereskedőnél megvásárolt tempomat-kapcsolót rádugni a gyári kábelkötegre és már működik is a rendszer.…..
Tigrincs86 2014.12.08 21:33:00
@Tökösmákos:
Köszönöm szépen minden nőtársam nevében. :) Kedves és aranyos mondat volt (És most nem millió kilométert levezetettekre gondolok csak átlagos, évi 10-15 ezret levezetett, huszon- vagy harmincéves hímnemű egyedekről.)
Csak mellékesen egyre gyakrabban látok pont a leírásnak megfelelő, ám rettentő bénán vezető, meglepően fiatal férfiakat az úton.
Kerülgetni kell őket, mert 30-nál többel nem mernek menni és a szélvédőn túl nem látják mi van körülöttük. A forgalom ritmusa tökéletese ismeretlen dolog a tükör pedig paranormális jelenség.
Az egymás mellett 30-al haladás 2 sávos úton pedig kötelező. A sávváltás pedig atomfizika szintű kihívást jelent, ezért meg sem kísérlik. :D
Nem bántásból, kérlek, ne sértődj meg, nem vonatkozik személyesen senkire. Szubjektív megfigyelés. Mindenki ismerjen magára, vagy ne!
Belsőség Porsche+szarvas+tempó 2014.07.28 15:21:26
A szarvast, vagy hozzá hasonló nagytestű állatot elütni nagyon veszélyes tud lenni, hiszen egy normál személyautó elejével éppen az állat lábait kapja csak el az ember, az állat súlyos teste (meg az ilyenkor halálos fegyverré váló agancsa) pont beesik a szélvédőn, és nagyon…..
A Parkoló Parádé, amit március 29-én rendeztünk a Hungexpo területén mindannyiunk képzeletét felülmúlóan jól sikerült. Ennél jobb szezonkezdést el sem tudnék képzelni.  Kattintásra Koncz Jani galériája nyílik meg Sajnos csak valamivel fél négy után értem ki, de aki…..
Tigrincs86 2014.04.01 23:19:18
@nokiaa: Az miért van, hogy a fifth gearben Lotus Carltonnak hívják? Angliában úgy adták ki, a kontinensen meg Omega néven? Sejtem, hogy maga a kocsi ugyanaz, csak a neve más. Aki tudja a választ írjon! Köszi.
Tigrincs86 2014.04.13 17:22:59
@SimonGábor: Köszi, ezt mind tudtam, de a megoldáshoz még sem érzem közelebb magam. Értem, hogy ott úgy hívták, hogy Lotus Carlton, láttam az autó hátuljára írva, itthon meg nem létezett ilyen újonnan sztem (a tévedés jogát fenntartom), de hogyan jön össze a Lotus és az omega elnevezés együtt? Ez a nagy kérdés. Valamelyik országban ilyen néven árulták? Angliában meg Lotus carlton néven?
Vajon mire jó egy Audi Q7 és miért kell a világnak a sok, nagy SUV illetve miről ne feledkezz meg, ha turbódízel autód van. És persze Schwarzenegger. Az Égéstér 114. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez.  ..
Tigrincs86 2014.04.13 17:19:22
@novothauto: Légy szíves homályosíts fel, hogy miért lehetne jobb a fáradt olajat kiönteni csak úgy, ingyen, mint visszaadni az olajcégnek, aki még fizet is érte. Biztos bennem van a hiba, de nem értem.
A szervíz többi részének legalizálása már más kérdés, az nyilván nem éri meg. Én csak az olajos mondatot nem értettem.
...miután elfogyott belőle a levegő, akkor is ugyanúgy hajtasz tovább. Sem azt, hogy tetszőlegesen messzi szervizbe állsz be vele. Hanem azt, hogy elvergődsz _lassan_ a legközelebbi gumis műhelyig. De! Simán elképzelhető, hogy nagy sebességnél jött a defekt, ilyenkor talán tud így…..
Tigrincs86 2014.02.25 10:47:07
@doominogame: Kiengeded az utcára felnőtt kísérő nélkül?
Részvétem. Nem lehet könnyű az apjának lenni. Nagy kár, hogy az összes nőt a hozzá hasonlók alapján ítélik meg. Köszönjük a sztereotípiák megerősítését :)
Miért kell engedni vezetni? Nem ön és közveszélyes egy kicsit?
Nem bántásképp, inkább aggodalomból mondom.