Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovács Gabriella

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felhívott az AMC, hogy mit szólnék ahhoz, ha egy Fear The Walking Dead-reklámban engem szerepeltetnének. Mondom, zombinak nem akarok bemaszkolódni, mert ahhoz túlsúlyos vagyok, az meg nagyon hülyén veszi ki magát, hogy egy halom sovány, félig elrohadtnak tűnő alak között ott botorkál egy elhízott…..
Kovács Gabriella 2017.08.23 03:56:06
Észrevettétek már, hogy az utóbbi időben mennyire megnőtt a női személyi edzők száma, és milyen népszerű lett a bikinis-picsarázós kategória? Nos igen, erről szeretnék most pár gondolatot megosztani veletek. Nevetségesnek, sőt felháborítónak tartom, hogy bárkiben is…..
Vannak sminkek és alkalmak, amikor a műszempilla használata szinte kötelező, de a mindennapokban is feltuningolhatjuk tekintetünket, ha pilláinkat nem érezzük az adott alkalomhoz elég csábosnak. Ehhez persze nem árt némi gyakorlat, de próbálkozzatok otthon bátran, én pedig igyekszem…..
Voilà ma vie! 2012/13/1. félév 2013.02.09 08:10:00
Avagy a legutóbbi félévem története. Megtanultunk lézert készíteni, bár ez így erősen túlzás, mert a kvantum fizika olyan mélységeibe ástunk le, ami mérnökember számára nem feltétlenül egészséges szükséges. De tény, a vizsgán volt olyan kérdés, hogy hogyan…..