Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alexxander

23 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Palindróma Menekülő foglyok 2009.01.11 00:15:00
Ott vannak mindenhol, de valójában nincsnek ott sehol. Legfeljebb testben. Emberek, akik saját gondolataik foglyaivá válltak, akik nem találják a kiútat, nem találják a kulcsot az áhított boldogsághoz. Pedig mindent megtennének érte,  de mindhiába, csak szenvednek.S választ…..
Alexxander 2009.12.03 18:19:36
@dina:(:
Jönni fog valamai, jönnie kell. Akármennyire is magad alatt vagy most lesz valami/valaki aki felemel, és előhoz benned valami hallottnak hitt dolgot. A kérdés már csak az - és momentán ez foglalkoztat engem - hogy ezt meg lehet-e ragadni...
Annyira félek h nem, és akkor én már tényleg nem tudom mit csináljak. :(
Palindróma Néma kiáltás 2008.01.16 21:49:00
Mindig utólag derül ki, hogy milyen ostoba is az ember, hogy mennyire nem fogja fel mit is akar. Alig múlt el három hónap azóta, hogy a pokolba kívántam az összes érzést, az összes gondolatot, s most itt ülök bénán és üresen. Furcsa dolog ez, nehéz leírni. Olyan, mint ha…..
Alexxander 2010.07.27 22:54:31
@dina:(: Nem hiszek én már "a végén minden jóra fordul"-ban. Amikor írtam ezeket a bejegyzéseket, akkor titkon reménykedtem még a látványos szenvedésem árnyékában.

Azóta találkoztam azzal a emberrel aki a legboldogabb emberré tehetett volna (néha tett is), álomszerű volt, de aztán elfordult, tovament, nem voltam neki jó.
Ezek után azt hiszem nem tudok semmit sem pozitívan nézni, csak vegetálok. A végső, döntő csalódás után nem látom értelmét semminek se

Nagyon hálás lennék ha valaki véget vetne ennek már... :(
Fiatal volt, és mindennél jobban vágyott az igazi életre, a szerelemre. Volt ez a fiú, akiért annyira oda volt, aki felizzította. Visszatarthatatlanul beindított valami mélységes, eddig nem ismert bátorságot, ösztönt benne, olyan dolgokra is képes volt tőle, amiket azelőtt sohasem…..
Tévelygéseim Holnapra elmúlik 2010.02.25 22:47:00
Most ötlött fel bennem először, ha minden nap ilyen lesz, akkor akarom-e minden napot?Felvillanyozódni valaki iránt, aki elérhetetlen? Falakkal együtt élni, amiket újraépítettem, és csak arra várni, hogy valaki visszabontsa őket?De addig mi marad, mi vár? Az egyszemélyes csend…..
Tévelygéseim Magamat ringatom 2009.11.25 18:38:00
Szerelem ez? Szerelem, ha várom: láthassam? Szerelem, ha tudom: a közelében akarok lenni? Szerelem, ha érzem: végtelen, láthatatlan erőhullámok; suttogó, kínzó hangok csalnak felé? Szerelem, ha kegyetlen játékkal kényszerítem magam arra, hogy kitalálom mire gondolhat? Szerelem, ha…..
Tévelygéseim Nem értjük 2009.06.17 22:39:00
Botorkálsz az élet különös, ismeretlen-ismerős ösvényein, melyek erdőben, fák között, sötétben, mezőn, réten, világosban, tavakon, folyókon, hegyeken, szűk barlangokon visznek át. Azt sem tudod hol vagy már, lassan már nem ijedsz meg semmitől, csak magadtól félsz,…..
Alexxander 2009.06.24 19:00:38
@Eltewedtleanyka: Aki már sokat küzdött, az nem tudja csak úgy feladni. Elhitethetjük magunkkal, hogy sodródni akarunk az árral, de önmagunkat nem csaphatjuk be sokáig. A küzdés ösztöne ott volt, ott van és ott lesz mindig is amíg élünk. S ha nem az elérhetetlent hajtjuk, akkor nem olyan fájdalmas...apró győzelmekkel túlélhető.

Fontos előrelépést tettem. Rájöttem mennyire rosszul tekintek önmagamra, másokra, a világra.Megyek az úton, egy csúszósabb jeges részhez érek és arra gondolok csak el ne essek - és megcsúszok. Ülök a gép előtt, a szememmel bűvölöm bámulatos "technikai…..
Palindróma Most 2009.02.11 00:05:00
Hogy szeretem-e az életet?... a világot? Nem tudom... de lenyűgöz, és magával ragad. Ahogy a mélybe taszít, majd se szó, se beszéd újra felkap. Amíg egyik nap elképzeled, ahogy elütnek, addig másnap már félve lépsz a zebrára. Amíg egyik nap egy suttogó dalt hallgatsz, és a…..
szappanopera Kasztok 2009.02.10 20:02:00
Bármenniyre is tagadjuk léteznek a kasztok a mai világban is. Én most nem a nagy társadalmi tagozódásra gondolok, hanem egy közösségen belüli klikkesedésre. Oviban még mindenki teljesen egyenlő, nincs különbség gyerek és gyerek között. A felsősöket ugyan csodálják, de nem…..
Palindróma Útszélen 2009.02.06 20:34:00
  (...) Cassie: Tudod, mi fáj legjobban a megtört szívben?... Hogy már nem emlékszel az érzésekre... Próbáld megőrizni ezeket, mert ha egyszer elveszíted őket, soha nem térnek vissza... Chris: És azután mi lesz? Cassie: Csak sodródsz a világgal, sodródsz mindennel együtt...…..
Kételkedni, mindenben, mindig, fáradságos, fájdalmas, keserű. Hinni, mindenben, mindig, megnyugtató, biztonságos, könnyed. Akkor miért? Mégis miért ilyen nehéz? Hová hagytam eltemetni magamat? Mennyi, mennyi bizonyíték kell még ahhoz, hogy rájöjjek, csak én vagyok, csak magamnak,…..
Palindróma Egy éve 2009.01.04 23:53:00
Hát ezt is megéltem. Szinte pontosan egy éve volt, hogy nekiültem ennek a blognak. Akkor azt kérdeztem magamtól, hogy vajon mit keresek itt, vaj' mit akarok ezzel.Azt hiszem meg a válasz - bár én a válaszok nélküli világra esküszöm: Az történt, mint oly sok embernél. Egy olyan…..
Palindróma Legbelül úgy is tudod 2008.12.19 23:10:00
Hazudunk másoknak, és hazudunk Önmagunknak. Az elsővel együtt lehet élni, sőt együtt kell élni, mert csak így élheted túl, csak így élheted meg a saját világod, anélkül, hogy a külvilág megpróbálna kiragadni belőle. De, ha magadnak hazudsz, akkor Önmagadat tagadod meg, saját…..
Palindróma Változunk 2008.11.23 14:59:00
Lassan egy éve, hogy megnyitottam a blogom. Még mindig tisztán emlékszem minden akkori gondolatomra. Hogy is lehetne azokat elfelejteni!?De most már nyugodtan tekintek vissza rájuk, mert okultam belőlük, végre föléjük kerekedtem. Nem gyűrnek maguk alá többé.Az ezredik seb után az…..
A munkaidő vége felé már szinte rohan az idő, még ezt is, még azt is meg kell csinálnod. Még beütöd az utolsó betűket, még beírod a naptárba, még kinyomtatod. Aztán hirtelen mindent bezársz, felpattansz az asztaltól, kinyújtózol, dörzsölöd a szemed, hogy megint láss,…..
Mindig ez van, mindig ez vár. A lelkesedés már egy ideje nem őszinte. Már annyiszor volt újra, és újra, hogy már nem tudod, menni fog-e megint. Minden hónapban a földre kerülsz ismét, és eddig még felálltál, de érzed erőd véges, már a földön maradnál. Minden hónapban…..
Palindróma Nem kellesz! 2008.09.23 23:35:00
Te voltál az álmom, akit dédelgettelek, ápoltalak.Vártam, hogy beteljesülj. S mindhiába. Hisz Te csak áltattál és kínoztál, fájdalmat okoztál.Foglyod voltam, és még most is az vagyok, de látom már a kiutat: Mert minden nap bánatot teremt, minden…..
Tévelygéseim Hová lettem? 2008.10.15 09:45:00
Az angyali és a sátáni, a fehér és a fekete, a világos és a sötét űzi egymást bent, mélyen. Közben hová lettem, nem tudom. A harcban, a kűzdelemben elhalok. Minden ami jó volt, tiszta, és igaz, lassan szürkévé, homályossá változik.Nehéz, nyomja, szorítja, marja a belsőm a…..
Ide tessenek ontani az okosságokat a meccsek alatt. Annyival már most hozzájárulnánk az este teljességéhez, hogy jelentjük, a poszt kilövésekor éppen 2-1-re vezet a Real Zenitben. Netre magyar, itt a teljes kínálat.  ..
Alexxander 2008.09.30 21:28:00
A következö törtenetet a mar emlitett könyvben olvastam: "Max egy szimpatikus fitalameber volt, akit  munkatarsai es a fönökei egyarant szerenynek, segitökesznek, megbizhatonak es felelössegteljesnek tartottak. Ö viszont minden pozitiv visszajelzes ellenre…..
Palindróma Bocsanat 2008.07.25 15:39:41
Bantok a szavaimmal, bantok a tetteimmel es bantok a belölem kiarado keserüseggel. Legtöbbször akaratlanul, de neha akarva. Pedig magmon kivül soha senkit nem akartam igazan bantani. Megis olyanoknak okozok fajdalmat akik ezt egyaltalan nem erdemlik meg, nem szolgaltak ra,  akik kezet…..
Palindróma Egy életforma 2008.08.11 13:11:00
Josef Gigler-Bütler: "A depresszio nem egy allapot. Akinek adott pillanatban rossz kedve van valamiert, mindent sötetnek lat, az nem feltetlenül depresszios. A depresszio egy eletforma, egy strategia az elethez. A magat allandoan tulterhelö, folyamatosan szorongo, felö ember eletenek tulelesre…..
Palindróma Tûnj el! 2008.07.22 09:11:00
Itt vagyok, és itt leszek Jól tudom, mikor mit teszek Minden éjjel, minden nap Megjelensz, és itt maradsz A magány tönkre tesz De belõled így sem kérek Ne beszélj arról, mi a jó Én nem vagyok neked való Tûnj el és keress mást Lehet, hogy nálam jobbat találsz Hidd el,…..
Hihetetlen türelemmel bírtam azt, ami nekem jutott. Kitartóan várakoztam, de azt hiszem tovább nem megy, nem akarok. Nem vagyok képes a tétlenségre. Olyan nem lehet, számomra nem elfogadható, hogy nem tehetek semmit. Akarom, hogy történjen, hogy megtörténjen. Azt gondolom, az…..