Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gour (törölt)

0 bejegyzést írt és 2351 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemcsak a filmekben, a valóságban sem kell nagyon pedálóznia senkinek, ha arra akar példát találni, hogy ki kit csalt meg. De miért sír a nő? Miért bánatos a férfi? Általában az egyik fél a hunyó, és a hunyó fél beismerni a hibáját, mert megakarja tartani a másik felet, és…..
Mivel a Hűtlenség blog külföldről technikai okokból továbbra is elérhetetlen, itt is olvasható a legújabb poszt: A napokban kaptam egy üzenetet: egy, a viszony.hu-ra frissen regisztrált férfi kérdezte meg, hogy mire számíthat a társkeresőn, én biztos tudom... Hááát... Hogy ő…..
Talán soha nem mutattunk még ennél aktuálisabb barkácstippet.Igazából nem is fűznénk hozzá sokat: hűtőtáska, ventilátor, szigszalag, cső, és persze jég.. max 10 ezer forintból elkészíthető. Annyit azért hozzátennénk, hogy jégkocka helyett használjunk nyugodtan…..
Ahogy korábban írtuk, állítólag légkondicionálatlan helyiségben, 12 órán át várakoztatott az RTL Klub egy szombathelyi kötélugró csapatot a Hungary's Got Talent hétvégi forgatásán. Bánhegyi Attila, a csapat vezetője eredetileg a Nyugat.hu-nak számolt be a felvételek…..
Ma reggel a Zuglói Rendőrkapitányságon jártunk, a korábban általunk letépett uszító plakát ügyében folyó szabálysértési eljárás tanúmeghallgatásán. (Ez az első eset, a másodikról itt.) Az ügyben három tanút akart meghallgatni az eljárást folytató Zuglói RK, a minket…..
Alibanya jegyzetel A kaktusz 2015.06.26 23:32:04
A kaktusz tövises húsos szárú növény, mely sok vizet képes eltárolni. Szokatlan alakja és szép virága miatt sok faja közkedvelt szobanövény. Rájöttem mi a közös bennem és a kaktuszban: a tárolás. Ő vizet tárol, hogy majdan megéljen a nagy szárazságokban és kegyetlen napsütésben, én meg érzelmeket…..
Gour (törölt) 2015.06.27 08:49:26
@Alibanya1:

Kedves poszt amit írtál, megkapó a hasonlatod.
Alibanya jegyzetel Magam ura 2015.06.25 13:55:37
Olyan film, van bőségesen, hogy egy nő mesél magáról miközben a válla kilóg a pulóverből, a kezében meg egy kakaós bögre, levendula mezőkkel, meg antikolt fényekkel, lágy muzsikával, hogy minél több nő magára ismerjen. De, hogy egy 38 éves, norvég férfi, beszél magáról…..
Gour (törölt) 2015.06.27 08:47:29
@Diorella Queen:

Azért a Torrente jelenség is megtalálható persze a férfiak között, annyira végletesen mások vagyunk, hogy ezért nem tudnak rajtunk eligazodni a nők. A csajok szerintem kevésbé szélsőségesek, a többség teljesen egyforma mintát mutat.
Egyszer kifogtam egy nagyon komoly, rezignált férfit, állítólag keresett valakit magának, nekem nagyon valószerűtlennek tűnt a stratégiája, de lehet hogy ez a tökéletes szűrő? És pontosan erre van szükség?  Ki tudja! Megpróbálom leírni mi is volt az elképzelése: "Ami az…..
Gour (törölt) 2015.06.24 22:50:20
@tff:

Vannak elvárások szépen, de arról még egyiket sem hallottam elmélkedni, hogy Ők mit tudnak adni cserébe. Nem értik, hogy a punci+csirkepörkölt nagyon kevés egy normális férfi szàmàra.
Gour (törölt) 2015.06.25 04:43:37
@tff:

Ìgy ìgy, ahogyan írtad. Több csajszit ismerek akik közel évtizede nem találnak párt és néha felmennek a társkeresőre néha lejönnek de egyszer sem fogalmazzák meg, hogy nekik miben kellene változtatniuk. Ismételnek tipikus mintákat utána pedig csodálkoznak a végeredmény ugyanaz mindig. Talán a jócsajok vannak a legnagyobb bajban, felettük úgy múlik el az idő, hogy mindig lesznek udvari bohócok akiknek csak csettinteniük kell és közben elmegy az idejük egy normális kapcsolat kialakulása nélkül. A szex nagyon eltorzítja a női férfi viszony valóságát és amikor kifutnak az időből komoly kompromisszumokat kell kötniük egy kapcsolatért.
Gour (törölt) 2015.06.25 16:01:40
@sirok0001:

Nekem kellett volna sokkal korábban erre rájönni és megkíméltem volna magam egy rakás kínos közjátéktól. :)
Kevés idegesítőbb dolog létezik annál, amikor fáradtak vagyunk, de nem tudunk elaludni. Ezt még lehet fokozni esetleg azzal a tudattal, hogy reggel korán kell kelnünk, így még jobban bosszant, ha nem megy az elalvás. Sokan sokféle praktikával próbálkoznak ilyenkor, hogy minél…..
Gour (törölt) 2015.06.22 22:10:10
 Nős Pasikat jobban szeretik a nők? Néhány napja kaptam ezt a levelet, melyben az író egy érdekes és aktuális kérdést vet fel: vajon a nőket tényleg jobban érdeklik a nős pasik, mint a szinglik? És ha így van, akkor miért? És egyáltalán ez itt valójában a kérdés? Lássuk…..
Mire jók a mai huszonéves lányok?.... Ki vannak égve már most pedig nem is éltek még……bezzeg a mai idősebb generáció az toppon van…süt,főz,gyereket nevel,dolgozik és semmi segítség nem kell neki hogy szexualitást sugározzon felénk…Ezeket a Nőket tisztelem….…..
Gour (törölt) 2015.06.13 22:48:44
@hello73:

100 fok van a táncparketten és kijárok levegőzni. ;) Amúgy uncsi valóban. :D
Gour (törölt) 2015.06.13 23:07:43
@hello73:

Vidéki művházban vagyunk egy jótékonysági esten. Lfsz van itt nem légkondi.
Gour (törölt) 2015.06.16 05:39:39
@mantooman:

Látod ez a csodálatos dolog a szexben, nincsen két egyforma ember aki pont ugyanazt élvezi benne. Megtanultam, hogy elfogadjam a mások szokásait és ne moralizáljak minden dugáson. Ahogyan Te látod az is egy valós olvasata csak éppen nem értem, hogy a Te szexuális játékaid miért lennének más kategóriában, nem látom a különbséget ebben, másik nők, másik férfiak, ugyanolyan impulzusok.

A kurvák mint intézmény is nagyon fontos, egy eszköz amivel a férfi csökkentheti a függését a nőktől, a szeszélyeiktől, a játszmáiktól. Hatalmas előny akár a csajozásban is ha kiveszed a képletből a nemi vágyat, akkor pont annyit ér a nő amennyit az egyénisége, nem kell a szex miatt kompromisszomot kötni velük és ezt ők is érzik. Mint szex persze nem a világ csodája de az akkor és ott lehetősége tökéletesen elegendő néha. A változatosságról most nem is beszélnék, van aki minden nap tud enni egy almáspitét otthon és van aki jobban szeret a cukrászdában válogatni.
  „Ha óvszert használok, biztonságban vagyok a nemi betegségekkel szemben.” – gondolhatjuk félig-meddig jogosan. Mindenhol azt halljuk, hogy a nemi úton terjedő betegségek ellen csak az óvszer nyújt megoldást, ami részben igaz is, azt azonban gyakran kifelejtik, hogy emellett sem…..
A lakásom minden köbcentimétere meleg. Ebből a szempontból hibátlan, egyenletesen felszívja a meleget és betölti a mindent. Már kétszer kitakarítottam a hűtőt, mert ennek ürügyén üldögélhettem az onnan kiáradó hűvösben. Az agyacskám folyik szét, az idő olyan nyúlós…..
Gour (törölt) 2015.06.14 12:54:27
Mint páran már tudjátok a blogról épületgépészettel, klimatizálással foglalkozik a cégem, így mesélek pár kulisszatitkot.

A magyar ember csak és kizárólag akkor hív minket ha már nem alszik egy hete, ez pont így igaz a rózsadombra mint a panelesekre. Akkor viszont mindegy mennyit kérünk a munkáért csak sos segítsünk. A karbantartás korai nekik áprilisban most viszont holnap menjen valaki mert nem merik addig bekapcsolni a légkondit amíg nem nézte át szakember.

Az ügyfeleink 90%-ban férfiak, teljesen más a két nem hőérzete, ahol a nők még felvesznek egy kis kardigánt ott már a pasik feladják lelkileg a küzdelmet a kánikulával.

Mókás de ha a 40 fokos hőségben csak egy napra lemegy a hőmérséklet akkor a telefonok száma leharmadolódik, majd kánikulában újra beindulnak. Soha nem tudtam rájönni mi történik ilyenkor a fejekben.

Amikor már pokoli a hőség akkor az ügyfelek új taktikához folyamodnak: segítsenek mert terhes az asszony, szívbeteg a mama, kicsi a gyerek. Egy hónapja még nem voltak azok?

Előkerülnek a kontárok. Mivel minden cég nyakig úszik a munkában és agysebészt könnyebb keríteni mint klímást eljön a kontárok ideje is végre. Ügyfelek hívnak, hogy van itt egy szerelő de nincsen csöve, vákumolója, tudunk e adni neki.:)

Hadaró női hangok hívnak péntek délután, jónapotkívánokvettünkegyklimátateszkóbantudnakjönnimaszerelni? Csókolom, hányadjjára tetszik ezt már elhadarni? Hát maguk a harmincadikak. Ok, akkor segítek, tessék nyugodtan befejezni, nem lesz élő ember aki ezt megcsinálja maguknak. Tényleg? Tényleg. Jó de azért én még próbálkozom. Csak bátran, csókolom.

.....így telik szépen, csendesen a nagy magyar nyár minden évben. A telefonom lenémítva, próbálok feltöltődni, holnap őrület lesz a cégnél, 2-300 telefon, a fele álmodozó, a 10% pedig megrendelés.
Gour (törölt) 2015.06.14 18:45:28
@hello73:

Te ugye nőböl vagy? :)

Tudod ez olyan mintha én akarnám megmagyarázni, hogy feleslegesen hisztiznek a nők menstruáláskor. Nem nekem probléma ugyanis. A nők 90%-a idióta módon tiltakozik a klíma ellen, még akkor is ha a férfinek már az egészségét veszélyezteti, máshogyan vagyunk összerakva ugyanis.
A másik butaságod, bocs, hogy vannak olyan lakástipusok ahol 35 fok az állandó hőmérséklet, igen, mindent ki lehet bírni, tudod van az a Bear Grylls nevű fazon, talán neki is menne.

Telefon a gyereknek? Ha valaki 14 órát dolgozik hétköznap hónapokig az szerintem megérdemli, hogy arra szórja el a pénzét amire akarja. Hard work, hard money. ;)
Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter is részt vett a június 8-án, hétfőn Szekszárdon megrendezett Dél-dunántúli Építészeti Fórumon, ahol meglepő nyíltsággal sztendápolt a főleg építészekből álló közönségnek. Mivel településtervezőként - vélhetően…..
Gour (törölt) 2015.06.12 21:37:14
@kvadrillio:

Baszki akkor nézd a Nemzeti Sportot. Itt csak összezavarják a gondolataidat. :)
Informatikus vagy? Izzadsz a zokniszandálban? Van megoldás! Tehát. Tételezzük fel, hogy informatikusok, programozók, IT-sek, esetleg rendszerfejlesztő mérnökök vagyunk, ÉS melegünk van (most abba nem mennénk bele, hogy azért-e, mert a "kötelező" munkavédelmi ruházat -…..
Bizonyos dolgokban sosem fogunk egyetérteni az már biztos, a férfiak nem szívesen vesznek fel rózsaszín felsőt, és nem hordanak szoknyát. Bár meg kell hogy mondjam a múltkori Paddy And a Rats koncerten találkoztam egy skót szoknyás férfival és eszméletlen jól nézett ki, még…..
Gour (törölt) 2015.06.07 00:23:15
@Beeyore:

De igen, van ilyen. Imádjuk az élhető, kedves és alkalmazkodó de közben temperamentusos és önálló nőket. A kulcsszó az élhető. :) Azt nem mondom, hogy nem fogunk másik csajt is megdugni de az ilyen nőtipusnak a legnagyobbak a túlélési esélyei.
Gour (törölt) 2015.06.07 15:18:10
@csepke:

Igen csepke tökéletesen látod, pont ezért kell kompromisszumokat kötni és a lehető legjobb választást megtartani tűzön vizen át. Lehetne a tökéletest hajszolni de ilyen nem lesz, ahogyan mi magunk is kompromisszumok vagyunk.
Már reggel éreztem, hogy fasza napom lesz, korán felébredtem, fájt a fejem, a hasam, leginkább mindenem, kivéve szempillámat. Imádom ezt, ahogy gondolom minden csaj. Aztán azon gondolkodtam mi lenne, ha még egy pasi is lenne mellettem és így kellene, hogy elviseljen, meg még szexet is…..
Gour (törölt) 2015.06.02 18:52:58
@Beeyore:

Ahogyan elnézem az aktuális társadalmi ideál 60%-os válási és 30%-os pocsék párkapcsolat mutatóval üzemel. Elkezdünk erről végre őszintén beszélni vagy simogassuk még a szart?
Gour (törölt) 2015.06.02 19:16:38
@Beeyore:

Szívesen beszélgetek a feministákkal is, csak ennek az álszemérmes bújkálásnak legyen végre vége. Mi úgy csinálunk mintha jó fiúk lennénk ők pedig úgy mint akik elhiszik ezt nekünk.
Gour (törölt) 2015.06.02 19:18:39
@notC:

Akkor mi körül forog? Ha nem lenne a szex akkor holnap megsütnénk a csajokat és xboxoznánk két sörmeccs között. A szex működteti a világot.
Belváros vagy agglomeráció? A trendek jelenlegi állása szerint többen választják a nagyvárosi körüli zöldövezetet lakhelynek. Az Otthontérkép a mai adásban ennek jár utána. L.L. Junior belváros-imádó. A rapper megmutatja azt a lakást, amiben felnőtt, és ahová most…..
Mi, magyarok ugyanis egy keresztény, vallásos nemzet vagyunk, mindig is azok voltunk, már Krisztus előtt akárhányban is, sőt, a világ teremtése előtt is. A keresztény erkölcsbe márpedig nem fér bele az, hogy férfi férfival úgy háljon, ahogy nővel szoktak - utálatosság az az Úr…..
Esik az eső, ez állítólag aranyat ér, ezzel én nem vitatkozom sok kötődésem van a mezőgazdasághoz, így hát ezek a szempontok nagyon fontosak nekem. A reggelt - saját magamat is meglepve - egy irish pub-ban kezdtem, ott kávézgattam és nagyon helyes férfiakkal tudtam szemezgetni,…..
Gour (törölt) 2015.05.24 21:09:53
@Beeyore: @bigbaby:

.......és ha privátban leveleznétek? Csak kérdezem. Szét offoljátok a fórumot. :D
Gour (törölt) 2015.05.24 21:46:15
@bigbaby:

Kicsit átnéztem csak ide a porno és a hasznaltauto között erre azt látom, hogy a kedvenc fórumom lefeküdt teljesen. ;)
Gour (törölt) 2015.05.24 22:06:09
@bigbaby:

Ez most provokáció vagy felkérés?
Alibanya jegyzetel Szexbakik 2015.05.18 13:49:00
Az arisztokrata nők és a zene - ennek jegyében telt a hétvége. Jól van túlzok, csak részben, főztem is, meg takarítottam, azaz kevésbé arisztokratikus tevékenységek is színezték a hétvégét. Felmerült itt, már többször, hogy a nők az évszázadok során miért nem alkottak, miért nincsenek zeneszerzők,…..
Gour (törölt) 2015.05.20 11:18:30
@mantooman:

Az ilyen puhányok miatt másznak fel a lóra a nők, hogy utána a mi fajtánk lerángassa őket.
Gour (törölt) 2015.05.21 08:41:03
@Alibanya1:

Ahogyan elnézem rengeteg nő meghozza a kompromisszumot a seggel pénzkereséshez. Ami nem is csoda ha ilyen pocsék lehetőségekkel indul egy nő az álláspiacon és amíg 10x a szorzó a szexmunka javára és minimális az esély egy normális munkahelyre addig ez így is marad.
Gour (törölt) 2015.05.21 08:59:30
@Alibanya1:

Látod ebben tökéletesen egyetértünk. :)
“Egy amerikai üzletember az orvosa utasítására nyaralni ment egy kis tengerparti faluba, Mexikóba. Az első reggelen, miután az irodából érkező sürgős telefonhívás után már nem tudott elaludni, kisétált a mólóra, hogy kiszellőztesse a fejét. Egy kis hajó állt a dokkban…..
Alibanya jegyzetel Szintezés 2015.05.12 13:05:20
Az örök kérdés, ki miért és hogyan választ? Ez a gondolatmenet elsősorban a hosszabb párkapcsolati berendezkedésre vonatkozik, most éppen. Már ha van, aki még érdekelt ez ügyben. Egyéjszakásra, kicsit másként választ az ember, állítólag ott tényleg csak a szexi test számít,…..
Hányszor szerelmes az ember életében? Tud erről valaki valami pontosat? Azt a nagyon rózsaszín és nagyon bájos FB üzenetet, rózsabokrokkal körülhintve, hogy egyszer szeretsz igazán már láttam, de valahogy nem tudom igazán magamévá tenni. Vagy még nem szerettem igazán? De ezt sem…..
Gour (törölt) 2015.05.09 23:00:04
@sirok0001:

"Nőktől a legjobb tanácsot kérni, nőügyekben. Nektek valahogy jobbak a megérzéseitek az emberekkel kapcsolatban, eddig így tapasztaltam. Az is biztos, hogy ha a kiválasztott lány barátnőjének a véleménye pozitív, esélyes a dolog."

Ez most komoly? :) Ugyan mi a fenét tudnak a nők a csajozásról némi csöpögős lózungon kívül? Semmit.