Regisztráció Blogot indítok
Adatok
santner

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meghalt Ujszászi Ignác. Isten nyugosztalja.  A BTC kapusa volt. Kedves, barátságos emberre emlékezünk. Néhány éve a Könyvtárban szerveztek barátai és költészetének kedvelői segítségével egy könyvbemutatót, ami sokkal több volt mint egyszerű író-olvasó találkozó. Ez úgy történt, hogy a kiadás…..
Imeli László felvételei között szép tájképek is vannak. Főleg a Csabdi völgyről és Bicskéről, sosem látott szempontokból. De van még egy titkuk. Eredetileg azért fotózott, azért kutatott - sokszor hajnalonta, munka előtt - a bicskei határban madártávlatból letekintve -, mert nagyon régi épületek…..
(Bementem ma Imeli Lászlóhoz egy kis sírcsokorért, mert március 14-én lesz tizenkét éve, hogy elhunyt apukánk, akitől a legtöbbet tanultuk-hallottuk a régi Bicskéről. Fogékony volt erre, hiszen nővére még többet tud a témáról. Minket is fogékonnyá tett. A legtöbb helytörténeti témájú poszthoz…..
A Galagonyás dűlőben, 1900-ban épült, Edelmenn- Pajer- dr. Mály villáról írtam egy könyvet. Akit érdekel, annak szívesen megküldöm. /dr. Tömpe Péter/ megpróbálom feltenni a bicskei honlapra..
Vissza-visszatérő gondolatom, hogy kipróbálom a galvanizálást, azonban a téma alapművében és a neten keringő ritka irodalomban olvasottak meghátrálásra késztettek eddig. Al-Kaida kompatíbilis, engedéllyel (vagy úgy sem) vásárolható vegyszerek, szabályozható egyenáramú…..