Regisztráció Blogot indítok
Adatok
feketeesfeher (törölt)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, hogy ezzel most nem leszek népszerű Mesterházy Attila körében.Meghallgattam, hogy reagált a "miniszterelnök-jelölt" a súlyos választási vereségre. Úgy tett, mintha valami elháríthatatlan természeti katasztrófa okozta volna ezt az eredményt. Vagy valami tőle teljesen…..
És attila bevetette. Fedezte őt fletó és a többi baloldali vezér. De már nem csak mesterházy hiszi csodafegyvernek, hanem a többiek is. Már a képviselő-jelöltjeik is bevetették. És még büszkén le is videózzák… szánalmas vergődés az egész. Hogy mi az új baloldali…..
feketeesfeher (törölt) 2014.03.20 19:45:14
@álfirkász: Elkezdték elvarrni az útlevélbalhé szálait a komcsik!
A következő 30 nap egy merő rettegés lesz minden szoci számára, hogy vajon ő következik-e a leleplezések sorában. .. A Simon Gábor ügy kipattanása után azt írta valamelyik lap, hogy úgy értesültek, hogy a Fidesznél még két ügy be van tárazva… Sokan úgy gondolták akkor,…..
feketeesfeher (törölt) 2014.03.07 16:47:33
@toportyánzsóti: Honnan lett volna, hát a Puch Laci adta nekik.
Simonnak megőrzésre, Zuschlagnak a hallgatásért!
Az ellenzéki vezetők állórajtot vettek, és szétsereglettek a szélrózsa minden irányába -- úgymond kampányolni. Félreértés ne essék, önmagukért. Azóta mindenki össze-vissza beszél, jószerivel azt, ami eszébe jut. Ágyin. (Elkezdtem felfrissíteni az orosz tudásomat.)…..
"Vajon megvárják-e az illetékesek, úgy is, mint: a kerületi rendőrök, a BKK, a fogaskerekű forgalomirányítói és a polgármester hivatal, amíg tragédia történik, vagy lépnek valamit a fogaskerekűn tapasztalható áldatlan állapotok ellen?" - ezt kérdezte a XII. kerületiek…..
feketeesfeher (törölt) 2014.02.27 17:53:42
@Viktor Mutyin: Beteg nyugger vagy!
feketeesfeher (törölt) 2014.02.27 18:07:47
@Viktor Mutyin: Besavanyodott balfasz lehetsz, aki évek óta nem kúrta meg a feleségét, és egy szemernyit sem képes élvezni az életet.
Szabályokat akarsz mindenhová, de nem veszed észre, hogy ezek a szabályok tesznek boldogtalanná!
feketeesfeher (törölt) 2014.02.27 18:21:30
@Viktor Mutyin:
És legalább élvezed? Szerintem nem!
Ha csak egy csöpp kis örömöd is lenne az életedben, akkor nem akarnál másokat rendszabályozni.
Kúrd meg az asszonyt, és könnyebb lesz elviselni a balfasz életed!
Mindig tudtam, hogy Debrecen fura urát, Mr. Kósa Lajost naphosszat mutogatni kellene a széles nyilvánosság előtt, de az ATV-nek adott vasárnap esti interjúja után egyenesen kérni szeretném az illetékeseket: ne fukarkodjanak a Fidesz egyik legnehezebb alapemberének mutogatásával,…..
feketeesfeher (törölt) 2014.02.24 21:42:34
A tragédia másnapján az összefoglaló fájdalmas képsorokkal indul: ébrednek a lakók. Erről asszem nem volt mág galéria, de hát nem véletlenül tartanak minket a leggecibbnek az interneten, megmutatjuk a kávé előtti pillanatokat, tessék: Az első szegmens egyébként Báttyáról…..
feketeesfeher (törölt) 2014.02.23 20:12:27
„Kossuth Lajos azt üzente, Elfogyott a regimentje. Ha még egyszer, azt üzeni, Mindnyájunknak el kell menni! Éljen a magyar szabadság, Éljen a haza!” (Kossuth-nóta - 1849)   …Valóban „mindnyájunknak el kell menni” az Összefogásra szavazni? Valóban ez lenne „A Magyar…..
feketeesfeher (törölt) 2014.02.23 19:41:21
@Mária:
Bocsáss meg Mária!
Hirtelen voltam és forrófejű!
Balfasz vagyok, hogy megvédtem a túlmozgásost és a libást!
Valójában ők az ország legnagyobb ellenségei!
Nemzetvesztők mindketten!
Lúzer aki rájuk szavaz4