Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csak egy néző (törölt)

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Proszektúra Még négy év 2014.04.06 21:27:20
Tényleg eléggé gázos ez a hazai demokrácia onnan a baloldalról nézve. Ez pedig úgy hangzik, hogy, ha a nép rájuk szavazott volna, akkor bölcsen döntött volna, ám így, hogy a többség mégis ellenük voksolt, hát megtévesztett birka mindahány. Vagy aki meg mégsem birka, az…..
Tudom, hogy ezzel most nem leszek népszerű Mesterházy Attila körében.Meghallgattam, hogy reagált a "miniszterelnök-jelölt" a súlyos választási vereségre. Úgy tett, mintha valami elháríthatatlan természeti katasztrófa okozta volna ezt az eredményt. Vagy valami tőle teljesen…..
csak egy néző (törölt) 2014.04.07 10:42:45
@nu pagagyí:
A Fidesz kapta a legtöbb szavazatot, ezért a Fidesz fog kormányozni az elkövetkező 4 évben.
Az Összefogás nem működött!
Ennyi történt semmi több.
És attila bevetette. Fedezte őt fletó és a többi baloldali vezér. De már nem csak mesterházy hiszi csodafegyvernek, hanem a többiek is. Már a képviselő-jelöltjeik is bevetették. És még büszkén le is videózzák… szánalmas vergődés az egész. Hogy mi az új baloldali…..
csak egy néző (törölt) 2014.03.20 19:48:54
@álfirkász: Az MSZP elkezdett tisztogatni!
Egy tanúval már kevesebb!!
Pedig milyen sokat tudhatott Welsz!
Elmúlt Nőnap, csattannak a pofonok.  Idén a nemzetközi nőnap témája: a nők elleni erőszak megelőzése. Hamar túl tettük rajta magunkat.  Tegnap délután siettem egy megbeszélésre, (érdekes volt a téma: a fővárosi rendezési tervről, településfejlesztésről szólt). A…..
csak egy néző (törölt) 2014.03.12 11:09:42
@Brendel Mátyás: Beszélsz már hülyeségeket!
Egy nőnek nincs felelőssége a saját döntéseivel kapcsolatban.
Aki ilyet felvet, az minimum hímsoviniszta!
A következő 30 nap egy merő rettegés lesz minden szoci számára, hogy vajon ő következik-e a leleplezések sorában. .. A Simon Gábor ügy kipattanása után azt írta valamelyik lap, hogy úgy értesültek, hogy a Fidesznél még két ügy be van tárazva… Sokan úgy gondolták akkor,…..
csak egy néző (törölt) 2014.03.07 19:33:24
A jobboldali pártmédia, élén a Magyar Nemzettel, már annyi mindent leleplezett az elmúlt négy évben, már annyiféle fajta titkos és kevésbé titkos felvétel a birtokába került, hogy a legújabb lepel lerántása a Fidesz egyetlen komolyan vett ellenfeléről legfeljebb mosolyt csalni…..
Mindig tudtam, hogy Debrecen fura urát, Mr. Kósa Lajost naphosszat mutogatni kellene a széles nyilvánosság előtt, de az ATV-nek adott vasárnap esti interjúja után egyenesen kérni szeretném az illetékeseket: ne fukarkodjanak a Fidesz egyik legnehezebb alapemberének mutogatásával,…..
csak egy néző (törölt) 2014.02.24 21:43:40
„Kossuth Lajos azt üzente, Elfogyott a regimentje. Ha még egyszer, azt üzeni, Mindnyájunknak el kell menni! Éljen a magyar szabadság, Éljen a haza!” (Kossuth-nóta - 1849)   …Valóban „mindnyájunknak el kell menni” az Összefogásra szavazni? Valóban ez lenne „A Magyar…..
csak egy néző (törölt) 2014.02.23 18:44:19
@fvipera: Maxval nem szívleli a Fideszt. Csak szólok!