Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Segil Beckur

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombat este eldőlt, hogy Kállay-Saunders András képviselheti Magyarországot a dániai Eurovíziós Dalfesztiválon. A zsűri Király Viktort, Kállay-Saunders Andrást, a Fool Moont és Bogit vitte tovább. Utóbbi Csiszár Jenőnél és Rákay Philipnél is első lett, Kovács Kati szerint a…..
Segil Beckur 2014.02.23 01:54:21
@BIog.hu: Akkor meg minek ez az egész cirkusz?
Segil Beckur 2014.02.23 14:10:33
@nyuszi01: Hát ha így nézzük, akkor ettől még PÁKÓ a DIDIkirály is jobb választás lett volna. Vele legalább ki lehetett volna valóban tűnni, mindenféle értelemben. :) És PÁKÓ kb. legalább annyira tud magyarul mint KSA.
KSA úgy hiteltelen, ahogy van. Csatlakozván az előttem szólókhoz, igen nagyon necces, hogy pont egy erőszaktevő énekel az erőszak ellen, vizet prédikál és bort iszik. Ezt az aspektust egyébként a külföldi média is elő fogja venni és meg fogja szellőztetni a témát várhatóan. És akkor nem kicsit leszünk MI magyarok cikiben!
Aki látta már valaha KSA-t a TV-n kívül pl. az utcán, az tudja, hogy egy nagyképű, beképzelt, önmagától elszállt ember. A televíziós műsorokban ezzel szemben annyira szerénke, hogy a hangját nem lehet hallani. Az érem két oldala. Tudom vannak így páran még rajta kívül, de akkor is! Ez így undorító.
S ha nincs hiteles előadó, akkor nincs hiteles előadás sem.
Éppen ezért ByeAlex helyezését még csak közelíteni sem fogja. (Ne legyen igazam!!!!)
Ez a döntés idén a zsűrié volt és nem az embereké.
Egyáltalán nem örülök, hogy egy ilyen karakter képviseli az országot. S tényleg ez a zsűri tavalyi pofára esésének az eredménye nem másé. De akkor könyörgöm de télleg mi értelme a nép hülyítésének, a szavazósdi eljátszásának, ha előre eldöntött tény a kijutó személye???? Csináljunk nézettséget az M1-nek néhány hétvégére, erről szól az egész.
Segil Beckur 2014.02.23 14:16:06
@kovacstamas1123: Ámen & BIG LIKE!