Regisztráció Blogot indítok
Adatok
derek zoolander

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jobbegyenes Szakállas vicc 2014.05.11 17:42:48
Lezajlott tegnap este az Eurovíziós Dalfesztiválnak nevezett gagyi-horror show, és az eredmény láttán tízezer Nagaszaki erejű detonációval robbant fel az internet. A liberalizmus felkent papjai, lovagjai és inkvizítorai vallásos áhítattal ünneplik a tolerancia és elfogadás…..
Mivel nem telhet el nap Debil hisztije nélkül, ezért most indokolatlanul kirobbantja a cigicsikk-botrányt, aztán a szó szoros értelmében odamegy Ádámhoz faszméregetni. Ezzel a résszel házhoz jöttünk a lófaszért. Azzal nyitunk, hogy a kis komiszok megbeszélték, hogy amolyan…..
A tragédia másnapján az összefoglaló fájdalmas képsorokkal indul: ébrednek a lakók. Erről asszem nem volt mág galéria, de hát nem véletlenül tartanak minket a leggecibbnek az interneten, megmutatjuk a kávé előtti pillanatokat, tessék: Az első szegmens egyébként Báttyáról…..
Tragédia. Nem tudunk naprendre térni a tegnapi nap eseményei felett, elment a Király, a műsor lelke, a bulik mozgatórugója, a minden poénban és tréfában aktív szerepet vállaló, rettentő aktív és az eddigi 41 műsort tulajdonképpen megcsináló Gyúrós Józsi, aki nélkül nem…..