Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mboksi

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napjainkban divatja van az olyan „tudományos” cikkeknek, mozgalmaknak, amik az eleinket évezredeken át megtartó étkezési szokásoknak rohannak neki teljes erőből. Ennek megfelelően a tej és tejtermékek ellenségei is egyre több világhálós felületen nyilvánulnak meg, ezek közül emeltem ki egyet…..
mboksi 2014.07.09 23:07:27
@Gabriella Kiss: Kedves Gabriella ! Nem tudom miért várja el az emberek zömétől, hogy ilyen tudományos alapossággal ismerjék a napi betevőjüket? A bizonytalanságot, amit nem neveznék primitívségnek, pont a tudományos, vagy áltudományos lobbisták gerjesztik. Ezt csak a saját védelmünkbe írom, mert ugyan tanultam és sokan tanultunk, de mindenki nem lehet biokémikus! Pár perce olvastam pont az ellentétét ennek a tanulmánynak és örültem, hogy ezt is elolvashattam, meggyőző olvasmány! Én azt várom, hogy egyszer közös nevezőn lesz a tej és tej-ellenes kutató ! Üdvözlettel
A facebookon bizonyos dolgok akkora sikert aratnak, hogy átköltöznek a blogra. Ez az ékszeres teszt is ilyen. Sokan kérték, hogy kerüljenek ki nagyobban a képek, kérdezik hol kapható - ennek a kérésnek most eleget teszünk.  Íme a teszt egészben, majd a képek külön a…..