Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Don Quixote de la Ferko (törölt)

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma húzzuk Dobó Kata mellé az X-et, hiszen ő minden idők legdögösebb politikusnője: jó eséllyel mindenkinek beleégett a tudatába a kép, amikor az ellenzék titkárnőjeként félmeztelenül rohangál az Astoria szállóban. "Ez a test megér egy estet a mozikban!" - így reklámozták 1997 telén minden utcai…..
Don Quixote de la Ferko (törölt) 2014.04.06 12:45:59
@kovi1970: Kiszopta Andyt a nadrágjából, amíg elhitte, hogy lehet belőle valaki hálivúdban.
De nem lehetett, mert a lelkes szopási technikán túl, némi tehetséget is fel kellett volna mutatni.
Igazi lúzer csaj!
És attila bevetette. Fedezte őt fletó és a többi baloldali vezér. De már nem csak mesterházy hiszi csodafegyvernek, hanem a többiek is. Már a képviselő-jelöltjeik is bevetették. És még büszkén le is videózzák… szánalmas vergődés az egész. Hogy mi az új baloldali…..
Don Quixote de la Ferko (törölt) 2014.03.20 20:29:17
@dr kíváncsivagyok: Ezt sosem mossa le magáról az MSZP!
Megszabadultak egy koronatanútól, aki ellenük tudott volna vallani.
  Igaza van Darwinnak: a hülyék elhullanak, ezzel a szép mechanizmussal adják át a helyet az életrevalóknak. Nézem reggel a metróújságot, véglegesedett a szavazólapra kerülő pártok listája. Futom át a listát: .   . . nézem, az Összefogás a 106 egyéni körzetből…..
A következő 30 nap egy merő rettegés lesz minden szoci számára, hogy vajon ő következik-e a leleplezések sorában. .. A Simon Gábor ügy kipattanása után azt írta valamelyik lap, hogy úgy értesültek, hogy a Fidesznél még két ügy be van tárazva… Sokan úgy gondolták akkor,…..
A jelenlegi krími szituáció rengeteg kérdést vet fel, de lehet érdemes kicsit távolabbról is megközelíteni és új perspektívát is bevonni az orosz-ukrán-EU-USA négyszögbe. Parag Khanna előadásában a háborúkat és erőszakot szító, politikai határokról való…..
Don Quixote de la Ferko (törölt) 2014.03.05 18:24:37
@Gérard Duchemin:
Szcientológus lehet ez a jóember.
Ezek a TED-esek olyan magabiztossággal beszélnek hülyeségeket, hogy az már ijesztő!
Az döntené csak romba igazán Európát, ha felszámolnák a határokat Afrika felé.
Szűz Mária, Sztálin József! A moszkvai propaganda nemzetközi ékkövének számító televízióban kritizálták Putyin Ukrajnával kapcsolatos politikáját. Há’ hova lazulhat még a fegyelem? Legközelebb majd a Kreml karácsonyi estjén lép fel a Pussy Riot? Az amerikai Abby Martin…..
Don Quixote de la Ferko (törölt) 2014.03.05 11:10:15
A száraz, semmitmondó közvélemény-kutatásoktól megkérgesedett lelkünk következtében manapság már ritkán kapjuk fel a fejünket egy-egy eredmény láttán, tegnap a Tárkinak azonban úgy tűnik mégiscsak sikerült felkavarnia a leülepedett iszapot a poshadt politikai állóvíz…..
Don Quixote de la Ferko (törölt) 2014.02.28 09:08:23
A jobboldali média hónapok óta nyomat egy hazugságot az "SZDSZ adósságáról". Az SZDSZ ugyanis egy törvény alapján a Fideszhez hasonlóan hitelre vette meg az államtól addig kedvezményesen bérelt irodáit. Amikor a párt tavaly befejezte a működését az összes megvásárolt…..
Don Quixote de la Ferko (törölt) 2014.02.22 10:56:02