Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szakker

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Postal share the pain hmm ismerőős áhh igen! Amikor még nem volt Junior hanem még a RPJ  igy gyerekcipőben járt, akkor már-már felbukkantak a junior-juniorok. Közöttük voltam én is és a barátom is HIRIAN. Bevallom nagyonrosszul sikerült mert mint kezdők a Postal 2 hibáit…..
Best PC Games Sorozat Vége 2008.01.09 17:53:00
Kicsit furcsának hangzik ez a cím, nemrég raktam ki a PoP videómat, és nemrég írtam kommentet a juniorokra. De aztán átgondoltam, folytassam-e tovább. Két-öt hónap, vagy esetleg egy év múlva úgy is abbahagytam volna a sorozatot. Miért is hagytam abba most?- csak hétvégén tudom…..
Szakker 2008.01.13 19:16:27
ööö www.morbidkisfilmsorozat.blogol.hu/ nézzétek meg a honlapom lécci ... én lehet hogy átvenném a honlapot , ha lehetne ! De ha átveszem akkor megadom inkább az msn-em további infokért : szakidani23@hotmail.com
Szakker 2008.01.13 19:17:30
Sok szemét játékot ismerek. Egy kihívó, korrekt nehézségi szinttel nincsen semmi baj, de ez egész egyszerűen felfoghatatlan... Utóbbi napok slágerlevele, hogy próbáljam ki ezt a játékot. Még gyűjtöm az erőt... Ha ti merészebbek vagytok, csak tessék.Ha nem menne a link,…..