Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rose hathaway

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Don't you cry no more A Supernatural 9. évadja elég hullámvölgyes volt - voltak egészen fasza részek, voltak borzasztó unalmas megoldások, és kaptunk egy évadzárót, ami tényleg kikúrta a csűr oldalát úgy, hogy közben nem az eddig megismételt köröket futotta le. A sorozat…..
rose hathaway 2014.05.25 11:13:47
Teljesen egyet értek a cikkíróval. A kilences évad hullámzóan teljesített, de néha olyan pofás részeket hoztak, hogy teljesen elfelejtettem az előző gyengébb részeket. Téma most volt bőven, ki is aknázták általában. Imádtam, hogy Sambe angyal költözött, akiről kiderült, hogy nem is az, akinek mondja magát :D Kevint iszonyatosan sajnáltam, és Gartht is. Pedig őt még elnéztem volna. Most végül is az egyedüli visszatérő karakter Charlie lehet. Nem bánnám, ha következő évadban lennének más szereplők is (visszatérők). Azért fura, amennyire régen oda voltam Castielért, most annyira oda vagyok Crowleyért. Nagyon megharagszom, ha valaha is ki merik írni őt!
na de vissza a fináléra és az évadhoz: a Kainos rész szépen megcsinálták, én nem is tudom hányszor néztem vissza. Sokatb dobott ott is Crowley és a mesterkedése, de persze maga Kain is. Mondjuk én már akkor sík ideg voltam, amikor Kain mesélt volna a pecsétjéről, Deant meg szinte nem is érdekelte - oké, értem én, kellenek a meglepik továbbra is, na de akkor is. :/
Sam seggfejeskedése nagyon idegesített, és nem is volt hiteles.

- A Carry on my wayward son még mindig kultikus zene. Egyszerűen ha meghallom tiszta lúdbőr leszek. Le nem törölném soha a telómról :D

- Gadreelt nagyon sajnálom, mert megkedveltem a karakterét, de persze az is lehet hogy az egész Tahmoh miatt volt. Nagyon szeretem a csávót és az akcentusát is :D

- Egyébként egy valami érdekelne: most akkor mi lett Castiel erejével? Mikor Metatron kinyerte belőle végleg eltűnt? Ezek szerint Castielnek ezek után angyaloktól kell majd erőt ynernie, és nem tud majd teleportálni?

- mi van akkor a Supernatural spin-offal. Úgy tudom, hogy nem tettek le róla, csak más sztorit akarnak, nem ilyen maffiás-szörnyes cuccot. (benne van a pakliban Crowley,Jon Winchester és a Men of Letters társaság is)
Az előzőnek "Us", az utolsónak "A" a címe, az egyben USA. Jelent ez valamit? És mi az isten lesz itt??? ..
rose hathaway 2014.03.27 21:33:53
Mindez az első elődöntőre vonatkozik, amin A Dal hazai nyertese majd a magyr színeket képviseli. Az első elődöntőt május 6-én remdezik meg Stockholmban. A kialakított sorrend alapján a május 6-i első, 16 előadót felvonultató elődöntőben elsőként az Örményországot…..
rose hathaway 2014.03.27 21:31:58
Négy részt várt a History Channel a második évadát taposó Vikings újabb évados berendelésével, de csak kibökték az igent, egyem a kis szívüket. A harmadik nekifutás dettó tízrészes lesz. A jelenleg látható évad a csütörtök este tízórás sáv legnézettebb kábeles…..
Robert Kirkman, a The Walking Dead sorozat és képregény írója szerint a vasárnapi évadzáró olyan durva lesz, hogy a rajongók sírva-szipogva várják majd az októberi évadnyitót. A negyedik évad második fele karakterépítgetésről szólt, mindenki megkapta a maga sztoriját. Ami…..
rose hathaway 2014.03.27 21:20:51
@TrollSlayer: Attól semmi sem lehet durvább. Pedig felkészültem rá, mert olvastam spoilereket, tudtam, hogy durva lesz, de amikor megtörtént, én leállítottam a lejátszást és percekig csak sírtam. Azóta sem bírtam még egyszer megnézni azt a részt.

és hogy a sorozatról is beszéljek: szerintem is sok minden van még Rickben. Sok mindent megjárt, túlélt. Legtöbbet talán ő változott. Volt hogy háttérbe szorult, néha ő volt a boss, de játszani azt tudott. Én legalábbis elhittem neki mindent :)
Bevallom, ezektől a mondatoktól kicsit megijedtem. De pont ilyen egy jó sorozat fináléja. Üssön, de akkorát, hogy azt az univerzum is érezze :D
A Viasat műsorán ma bemutatkozó Emberi tényező bejelentésekor a tapasztalt sorozatfüggők azért jöttek izgalomba, mert a készítők között ott volt JJ Abrams, a Lost és az Alias producere, a Star Trek-reboot rendezője és a Csillagok háborúja-franchise új kapitánya, pedig nem…..