Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sörivóje

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A frissen hatályba lépett, új médiatörvény elleni tiltakozásul hírek helyett a "Magyarországon megszűnt a sajtószabadság" mondat virít a hétfői Népszabadság címlapján magyarul, és kisebb betűkkel az összes EU-tagország nyelvén is. A Népszava mai címlapján pedig…..
Tökéletes üzleti modellről készített fényképes bizonyítékot R. köszönet érte, ha lesz egy kis indító tőként, mi is hipermarketláncot alapítunk. A lényeget R. szavainál tömörebben mi sem tudnánk visszaadni: Ezt ma fényképeztem az Auchanban, a pénteken lejáró kenyeret…..
Az eset a Japánban található Kansai International Airportban történt, Steve Jobs épp magángépére szállt volna fel, amikor megállították, és átnézték a cuccait. A vezér nem rejtegethette tovább surikenjeit, és noha a biztonsági őrök sejtették, hogy nem a saját gépét akarja…..
Sörivóje 2010.09.14 20:23:37
 Épp a napokban olvastam Szily Laci remek cikkét a Time Out Budapestben az extrém városi horgászat (EVH) nevű sportról. Ennek, mint írja klasszikus változata volt, hogy az ember sertésbélféreggel fogott halat a trutyiból a Duna szennyvízbefolyóinál. A csatornázás óta persze…..
Sörivóje 2010.05.04 15:32:40
@ziza133: Gyakorló horgászként többször is végighallgattam hozzáértő emberkéket a dologról. Hidd el: az egyetlen üdvözítő megoldás az, ha mindenki egyénileg védekezik. Sajnos ez van...
A pénzügyminisztérium szakértői túl kockázatosnak, gazdaságtalannak és jogszerűtlennek tartják a sávolyi motorversenypálya megépítésének állami támogatását, a kormány mégis odaítélte, az MFB pedig kifizeti a milliárdokat.Az Index birtokába került újabb belső feljegyzés…..
Sörivóje 2010.02.25 10:39:09
@Shodan: Ahelyett, hogy elhajtottuk volna őket zsokénak a halál véreresére, visszahoztuk őket a hatalomba, ráadásul ennyiszer. (Én mondjuk nem, de összességében része vagyok a sorsközösségnek.) Csoda, ha ettől vérszemet kaptak?
Folyamatosan megy az ötletelés, miből lehet pénzt csinálni az interneten, miből lesz pénze a tartalomszolgáltatóknak a hirdetések mellett.Az egyik válasz ugye az integráció az online boltokkal. Ennek megfelelően a hazai vezető mamutok mind rendelkeznek valamilyen áruházzal, és…..
Subba Van még olyan, hogy MDF? 2010.02.22 12:00:00
Persze, hogy van, hogy ne lenne, mindent el is követnek, hogy übereljék azt a poént, hogy az SZDSZ-szel léptek választási szövetségre. Hát milyen emberek ezek már könyörgöm? Biztosan nagyon aranyosak civilként (nem), de jelöltként maximum a Sas Kabaréban állnák meg a helyüket.…..
Sörivóje 2010.02.22 17:04:48
@Xulirt: Nálam is 9:40-nél szakadt el a film! Egyszerűen röhögőgörcsöt kaptam, percekig csak a könnyeim potyogtak és alig kaptam levegőt. Az a szájnyalogatós csávó bevillantva - felülmúlhatatlan!
[20:11] A magyar verzió a Google Zümm nevet kapta. Szeretnék gratulálni a magyar fordításért felelős embereknek az idióta elnevezésért. Még egy érv, hogy angolul használjam a Google szolgáltatásait. [20:04] Természetesen folyamatosan és szisztematikusan szűrik a spam tartalmakat.…..
Sörivóje 2010.02.09 19:45:14
Sörivóje 2010.02.09 19:56:05
@kisPocok: kösz, közben megjött a válasz... kíváncsi vagyok, rögtön lesz-e mindehol?
Mint az elmúlt napokban kiszivárgott, a Google ismét megpróbálkozik a social network iránnyal. Valószínűleg ez is témája lesz a mai, magyar idő szerint este 7-kor kezdődő élő sajtóeseményüknek. Ha egy kis szerencsénk van, már most bejelentik, hogy újabb országokba is…..
Olyan sok, fapados légitársaságokra panaszkodó levelet posztoltunk már be, hogy direkt üdítő egy kis magyarozós utasgyalázást olvasni. A véres kardot Gyöngyvér hozta, akit kiborít a magyaros ügyeskedés a Wizzair járatain. Hány csomag az egy kézipoggyász? Milyen hosszú a pannon…..
Sörivóje 2009.12.29 08:03:08
@BRandom: Én meg azok miatt szégyellem magam, akik a fent leírt viselkedést a magyarsággal hozzák szoros és elválaszthatatlan logikai kapcsolatba. Vannak, akik azt sujkoljánk belénk, hogy az ilyen szabálykijátszós-közlekedési kultúrás stb. viselkedés kizárólag "ránk magyarokra" jellemző, bezzeg máshol. És itt jönnek a tapasztalatok a grönlandi metrómegállóban tapasztalható viszonyokról, ahol még a férfiak is angolkisasszonyok.

Értsd meg végre: ez NEM nációfüggő, a fent leírt jelenség is ugyanúgy megfigyelhető bármely náció utasai között, hasonló arányban. Emiatt született pld. ez az írás is az USA repülőjáratain tapasztalható viszonyok miatt - tíz évvel ezelőtt!

www.go-abacos.com/travel/lug_lim.html

Csóri magyarok miatt volt rá szükség az USA-ban is? Szánalmas...
Sörivóje 2009.12.29 08:21:59
@BRandom: Kedves BRandom! Értsd meg végre: kizárólag a fent leírt probléma hungarikumként történő bemutatásával van gondom. Olyan valami ellen érvelsz (követendő példaként történő beállítás) amit nem tettem.
Egy pontot sikerült elhoznia Bécsből a Sapa Fehérvár AV19-nek. A magyar bajnok 1-0-ra és 3-2-re vezetett, az utolsó harmadban 1 perc 1 másodperc alatt ütöttünk két gólt. Az előnyt sajnos nem sikerült megtartani, a ráadás utolsó pillanataiban pedig a hazaiak szerezték meg a…..
Az elmúlt hetek meccsein sokat dolgozunk, nem is rosszul, így mostanában megadjuk a lehetőségét, hogy a szerencse mellénk álljon, foglalta össze a lényeget a Klagenfurt elleni győzelem után Énekes Lajos. A Sapa Fehérvár AV19 edzője hozzátette: a cél az lehet, hogy az…..
Sörivóje 2009.11.25 09:23:41
@bojl: Köszi, bocs...
Talán akad olyan olvasónk, aki örömmel veszi, ha egy-két (nagyjából ötven) általunk is rendszeresen használt fogalmat egyszerűen és tömören kifejtünk. Szakavatott olvasóink pedig talán lesznek olyan segítőkészek, hogy ahol tudatlanságunk, vagy a túlzott tömörítés miatt…..
Sörivóje 2009.11.02 12:40:14
@MaxiFeel: Ezaz! Én ugyan inkább a sört...

Azért ezt a "találkozót" megnéztem volna élőben is:

www.fehervar.tv/index.php?pg=video&cid=16&vid=338&autoplay=true
MedIQ Mi tesz minket emberré? 2009.09.10 08:39:00
Sokszor hallottam már olyat az evolúció tényét tagadók szájából/tollából, hogy azért nem hisznek az evolúcióban, mert az ember nem származhat a majomtól. Pedig ez nincs így, az evolúció szerint közös ősünk van, de nem "tőlük" származunk. Már csak ebből a…..
A Ferrari különleges engedélyt kért a riválisoktól, hogy a világbajnok egy napot gyakorolhasson visszatérése előtt. Nem fog, mert a Williams ellenkezik.”Köszöntjük Michael Schumachert a Forma-1-ben, de a szabályok szerint bármilyen szezon közbeni teszt tilos. Emiatt nem…..
Gyanúsan jó wellnessajánlatot kapott Orsi mailben, felhívta a zalacsányi szállodát, ahol nem ismerték a levél feladóját, az állítólagos munkatársukat. Mi is telefonáltunk, a recepción nekünk azt mondták, a levelet egy olyan nő adta föl, aki félreértett egy árajánlatot, és…..
Többféle kutatás is igazolja azt a furcsa állítást, amely szerint vannak helyzetek, amikor sokan inkább a tévénézést részesítik előnyben a szexszel szemben. Könnyen lehet, hogy éppen ez ihlette a Los Angeles-i Deutsch ügynökség Direct TV társaságnak készített printjeit,…..
Sörivóje 2009.02.18 19:20:22
A Társaság a Szabadságjogokért után a Szabadság Kör is megkérdezte az igazságügyminisztert, milyen kapcsolatban áll az In-Kal Security a minisztériummal, a rendőrséggel, vagy a közjogi méltóságok és a magasrangú külföldi vendégek védelmét ellátó köztársasági…..
Ahogy várható volt, a Magyar Gárda Egyesület/Mozgalom/Anyámtyúkja meg sem várta a feloszlatását (miközben az ügyükben folyó bírósági tárgyalás egyre bonyolultabb - 2015 körül várnak döntést az optimisták). Schön Péter, a Gárda egyik szellemi atyja most biztonsági céget…..
Sörivóje 2008.07.11 22:32:56
Ahogy várható volt, az InKal meg sem várta a feloszlatását. Kohn Dávid, a szervezet egyik szellemi atyja most újabb céget alapított Mazsihisz Kft. néven, amelynek profiljába többek közt bankalapítás, áfalopás, könyv- és lapkiadás is tartozik. (Rettegjetek, Veres fivérek!)

Nyilván nem volt tehát véletlen a Gárda szerepének boncolgatása a szélsőbaloldal prominens sajtóorgánumaiban. Ha van Magyar Gárda - gondolhatták a sziporkázó stratégák az InKal főhadiszállásán - miért ne legyen radikális cionista is, dávidcsillagos logóval? És ha véletlenül már van is egy szervezetünk orrtúró, bunkó legényekkel, menetoszloppal és anyaországi banki támogatással, hát miért ne szolgáltassák ők a biztonsági cég humánerőforrás-hátterét?

Persze, nem tudhatjuk, hogy az inkalistákat erről a nagyszabású elkerülő manőverről megkérdezték-e. És nem tudhatjuk azt sem, hogy vajon hogy fognak lezajlani a BKV droidok tevékenységéhez hasonló akciók az InKal párttá alakulása után. Lehet-e például számlát adni magyarüldözésről, orrtúrásról, avagy fitymátlankodásróll? Vagy hogy fog az kinézni, amikor az InKal munkatársai fizetésemelést követelnek, mielőtt kivonulnának egy szabolcsi faluba (Kolompárék oldalán) meggyet lopni, vagy embereket megfélemlíteni?

Egyet biztosan tudunk: az InKal Kft-t a cégbíróságon is Bárándi Péter fogja képviselni a csődeljárásról szóló perben. A jogásztársadalom berkein belül ehhez már csak neki van gyomra.
Mondhatni vadiújnak tűnik. Az alanti levélből szereztünk tudomást a létezéséről, semmit se tudunk róla, azon kívül, hogy a Pannon Lapok Társasága indította. Kedvencünk a Majom Lajos nevű júzer, de emiatt senkit se bíztatnánk a belépésre, olvassák inkább a…..