Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fecus

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan kevés magyar milliárdos van, aki úgy lett gazdag, hogy valamit saját maga kitalált, sokat dolgozott, a magánpiacon gürizett, versenyzett és nyert. Soroljunk ilyeneket? Rubik Ernő, tudják a kockás. Bojár Gábor, a Graphisoftos. Palásti József, a Fornettis. És igen, Update Norbi,…..
A hét két nagy hírét kapcsoljuk össze egy tipikus pénzkérdéses húzással. Döntse el az olvasó, hogy mekkora sikerrel. Jönnek a hírek a devizahitelesek „mentéséről”, immár a final countdown van soron, végítélet következik, figyelmeztessék utastársaikat is a kiszállásra.…..
Mérsékelten izgalmas, de aljas húzásokban bővelkedő kampányt láthattunk idén ősszel is. Az önkormányzati választások ugyan szinte mindenhol lefutottnak tűnnek, ez azonban nem akadályozta meg a pártokat, és különösen a regnáló polgármestereket néhány igazán pofátlan…..
Fecus 2014.10.12 18:17:59
@bandurrrr: Már bocsánat, de te hülye vagy! Senkit nem nyírtak ki. Sajnálatos a mi történt, Isten nyugosztalja, de nehogy már rögtön gyilkosságról írjon bárki is, ez a legnagyobb baromság, amit az elmúlt hetekben olvastam.

Az viszont igenis felháborít, ha valaki magánlakást/házat használ fel hirdetésre, az pedig egyenesen undorító, hogy a szocik kisgyerekek szájába adnak blőd, alaptalan, hazug mondatokat!
Egy pár perc erejéig arra kérem az olvasót, hogy képzelje magát egy olyan országba, ahol az adófizetők pénzéből finanszírozott közszolgálati televízió a pártatlan tájékoztatás és a korrekt középen állás megtestesítője. Egy olyan médium, amely értéket közvetít, és…..
Egytől tízig tartó skálán, ahol az egy az elfogult, a tíz pedig az objektív, hová sorolná az MTVA hírműsorait? – Egyértelműen tízest adnék. A mutatóink is kiegyensúlyozottságra vallanak a kormánypárti és ellenzéki szerepeltetések kapcsán. Szabó László Zsolt, 2014.…..
Ukrajnában az egész egy EU melletti tüntetéssel kezdődött, de végül forradalom és szabadságharc lett belőle. Na nem olyan "fülkeforradalom" és nem olyan "szabadságharc", mint Magyarországon, hanem olyan igazi fajta, amikor az emberek tényleg megharcoltak azzal a rendszerrel, mely…..
Fecus 2014.02.21 14:57:44
@Hidvégi Mihály: Na ja, ez a legegyszerűbb, letrollozni mindenkit akinek más a véleménye :) Az eszedbe sem jut, hogy esetleg sokan nem agyhalottak és nem veszik be ezt a szarságot, amit a szerző itt összehordott? Tele van kitalációkkal, meg feltételezésekkel az egész, sajnálom azokat, akik képesek komolyanvenni egy ilyen irományt.