Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Don_Plébánosz

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Vastagbőr töltötte fel Youtube-ra a Kossuth Rádió délután kétórás híradójának azt a részletét, amiben Török Annamária műsorvezető a kövezőket mondta: "Nem csitulnak az indulatok Kijevben. Orvlövészek lövik a rendvédelmi erők tagjait az egyik szálloda…..
Don_Plébánosz 2014.02.21 14:21:48
@mruniverzum: Mert 2006-ban nem a csőcselék randalírozott? Az egyik legfontosabb követelésük volt a Fradit vissza az Nb.1-be... Illetve abszolút nem sajnálom azokat akik ott megsérültek a tüntetők részéről. Fel lettek szólítva ,hogy távozzanak, ezek utána randalíroztak, örüljenek neki, hogy nyugat határán vagyunk és a humánusabb gumilövedékből kapták a jót nem az élesebbik verzióból. Most meg kamun rendőröket meg rendőri vezetőket vontak felelősségre mert az akkori kormány MSZP-s volt és , hogy merték azokat megvédeni meg szerencsétlen békés forradalmárok ellen a szankciót alkalmazni. Az a baj, hogy a rendőrség az állami rendet védi nem a kormány pártot, csak ezt a médiumok elfelejtik megemlíteni és általánosságban az uszítással foglalkoznak. Szerintem sokkal nagyobb visszatartó erő kéne a rendőrségnek, jelenleg is mindenki sír,hogy nem végzik a dolgukat. De ha éppen megtámadják őket és leadnak pár lövést a levegőbe akkor már mindjárt szapulják őket meg előveszik ,hogy merték. Mint pl. a pesti bankrabló esete is, aki jó pár éve a bankfiókba belépve egyből rálőtt az őrre utána meg túszokat ejtett. Mikor végül a kommandósok kilőtték és kiszabadították a túszokat meg a sebesült őr-t, utána ők voltak a szemetek a bankrabló meg a mártír. Nagy baj van a fejekbe emberek!

@horcsogpofi: "Ahogy azt sem, hogy programozók, tanárok, művészek, nyugdíjasok terroristák."

Ezek az emberek annyira békések, hogy azért dobálnak a rendőrökre Molotov-koktélokat, fél kilós vagy nagyobb kődarabokat és már lőnek is, nem-nem nem célzottan lábra ahogy azok csinálják oszlatás gyanánt, hanem csak úgy kedvességből életkioltás gyanánt. Közben persze szép és jó, hogy találtak egy reklám áldozat arcot int a 21 éves lány akit tarkón lőttek, sajnálatos is, csak éppen itt nem egyéni tragédia van hanem társadalmi és nem csak a " békés " tüntetők/ forradalmárok vannak veszteség listán hanem rendvédelmi dolgozók is, sőt eléggé sok rend védelmis. Pedig ők a kötelességüket végzik, lehet itt mondani ,hogy ha annyira népért vannak akkor mért nem állnak át stb, de ki dönti el ,hogy mikor mi a helyes ill. mi lett volna a helyes, az hogy a kötelességed végzed vagy az aktuális rendbontásnak teret engedsz.
Igazából majd a múlt fogja eldönteni meg az, hogy milyen politikai szél fúj.

Az a helyzet, ma Ukrajnában egyes köröknek és Ukrajnán kívül is az az érdeke ,hogy ez a polgárháború lefolyjon ami 3 okból is tart, az egyik az etnikai ellentét, a másik a politikai( kormány vs. akik ellene vannak) és érdek szférák (kelet(Oroszo.) vs. nyugat(EU,USA és a haverok.)) A nyugat, a nagy demokrácia védelmező abszolút nem érdekelt abban,hogy vérontás nélkül lefolyjon az ügy. Kakálnak az egészre, majd ha elül a dolog legalább tolhatják befele a mentő csomagokat, meg a termékeiket ami által mégobban eladósítják az országot, mellette meg majd mutogatnak a keletre vagy valakire, akit találnak bűnbaknak. Félreértés ne essék, nem azt mondom ,hogy a Janukovics kormány szent, mert iszonyat korrupt és le kell váltani, de itt már nem arról van szó. Jelenleg már radikálisak harcolnak heccből, vagy bérért, meg akiket magukkal rántottak és az egész ár nem abban a mederben folyik amiben kéne és nem a rózsaszín megdöntjük a kormányt felhőcske lengi be a légkört.

A blog bejegyzéshez kapcsolódóan,jó lenne ha a média objektíven mutatná be a dolgokat és nem elferdítve, ott nem jók és rosszak hanem emberek hallnak meg, akik esetleg még segítik is egymást, láttam összecsapások utáni videót ahol rendőr és tüntető egymást segítették stb. Persze ez nagyon tündérmese és inkább a jó és a rossz küzdelmét kell ráhúzni a dologra, mert a hülye emberek elhiszik hogy a világban ez a szép nagy kategória van csak és ebbe be lehet sorolni mindent.

Ja és mielőtt még, az egész mondandóból azt vonta volna le mindenki, hogy balos vagyok és éljen a kelet azzal közölném, hogy a nacionalizmusban hiszek. De a rendet előbbre tartom a káosznál.

És a nap végére a bölcsesség: "Ne csak nézz, láss is." és lépjetek ki a butaság bűvköréből amit a különböző oldali, és beállítottságú médiumok sugároznak belétek.