Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bird1

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemigen hiszem, hogy bármi újdonságot tudnék mondani Hofi Gézával kapcsolatban, úgyhogy meg se próbálom. Egy biztos: nincs még egy olyan humorista, aki ekkora hatással lett volna nemzetünkre. Poénjai és gondolatisága generációkat nevettetett meg és gondolkodtatott el, szállóigéi…..
bird1 2014.07.31 00:33:14
@J.László: Hát bizony. Orbán 89 óta fejti ki "áldásos" hatását. Eleinte még el is lehetett hinni neki, hogy egy sikeres polgári demokráciát akar építeni. Mostanra kiderült, mi volt a valódi célja az emberek egymás ellen fordításával, a gondolkodás helyetti zsigeri utálat felkorbácsolásával és a többi trükkjével. Jön a putyini orosz modell. Az emberek ugyan nem élnek majd jól, de aki közel van a kondérhoz és jó pártkatona, az jól lakhat. Szocializmus 2.0. Volt, aki ezt már 1998 után (első Orbán kormány) tudta és vannak, akiknek még most sem jutott el a tudatáig. Mások meg csak azt lesik, hogyan tudnának ebből profitálni.
Kijevben már igazi polgárháború dúl: azonosító nélküli rohamrendőrök lövik a tüntetőket, néhol már éles lőszerrel fenyegetve az életeket. Az ukránok pedig nem adják fel, és harcolnak tovább. Harcolnak a jogaikért, harcolnak az elnyomás ellen. A fenti videóban a lány…..
bird1 2014.02.24 16:01:51
@Matyus: Na mesélj, mit tapasztaltál? Hogy a fejlesztésre kapott pénzekre élősködők repültek rá, szépen lefölözik és eleve olyasmire kérik csak, amit könnyű lefölözni? Ezt tudjuk. De erről nem az EU tehet. Legfeljebb, hogy elnézi.

Ha az orosz kultúrát érzed a sajátodénak, miért nem költözöl Oroszországba?
bird1 2014.02.24 16:03:32
@borzimorzi: De legalább leesett. Sajnos sokaknak nem esik le.
bird1 2014.02.24 16:20:05
@Matyus: Még valami: egy seggel két lovat nem lehet megülni. Elég régi magyar mondás. Oroszország most fenyegette meg Ukrajnát, hogy felmondják velük a FÁK megállapodást, azaz a vámmentes kereskedelmet, ha megkötik a társulási és szabadkereskedelmi egyezményt az EU-val.

Nem tudom, milyen önzetlen cél vezérli arra a Jobbikot, hogy inkább a FÁK-ba vigye az országot az EU helyett. Őseink Európához akartak tartozni, nem Oroszországhoz.