Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Natúr Manó

15 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit a színfalak mögül írok most, de annyira jól esnek az ilyen olvasói levelek. Most épp Klári (megváltoztattam a nevét) töltött fel minket egy hétre! Ráadásul nagyon hasznos infót hozott levele és amit tett, azt magának köszönheti, büszke vagyok rá! A téma a társasház takarítása, ami rajta…..
A házirend magába foglalja a társasház tisztában tartására vonatkozó olyan előírásokat, hogy például milyen gyakran kell felseperni, felmosni, a közös tulajdonban lévő ajtók, ablakok, korlátok szennyeződését milyen időközönként kell eltávolítani. Miután ez megvan, a lakóközösség dolga megszavazni…..
Ethan és csapata eddigi leglehetetlenebb küldetésükkel néznek szembe. A Szindikátus, egy különleges felkészültségű, nemzetközi bűnszervezet az Impossible Mission Force elpusztítására készül. ..
Natúr Manó 2015.03.25 19:54:31
  Dr. Patrick B. Massey szerint nagyon sok szempont van egyes betegségek megszüntetésében az életmód alapos megváltoztatása. Tudományosan :  300.000 résztvevővel bizonyították hogy súlyosabb betegségek megelőzésében hatásosabb volt az életforma átültetése, mit a…..
  1, Mentakoktél: öblítsünk le vízzel másfél csésze friss, bio vagy házilag nevelt mentalevelet. Turmixoljuk le másfél csésze tisztított vízzel, egy teáskanál őrölt köménnyel, fél teáskanál indiai, vagy hawaii feketesóval, illetve 3-4 teáskanálnyi friss citromlével…..
  Tulajdonképpen annyi antioxidánst, vitamint egyéb jótékony hatású összetevőt tartalmaz, hogy butaság lenne nem fogyasztani egészségünk megőrzése érdekében. Az oregánót (Origanum vulgare) szurokfűnek vagy vadmajorannának is hívják, eredetileg Dél-Európában őshonos,…..
Látott már valaha élő közvetítést egy 100 milliárd dolláros stúdióból, melyet 400 kilométer választ el a Földfelszínétől és 7,9 kilométeres másodpercenkénti sebességgel suhan a semmiben? A Nat Geo most erre vállalkozik egy kétórás különkiadás keretében! A National…..
  A Google Street View szolgáltatásának köszönhetően a Colorado folyón hajózva csodálhatjuk meg a világ egyik legismertebb természeti látványosságát, a Grand Canyont. A Google Street View szolgáltatásában tavaly óta szerepel a Grand Canyon, miután a Google csapata…..
  A foghagyma nagyon is hatásos és finom gyógymód lehet számos betegségre vagy inkább annak megelőzésére. Ráadásul új kutatások bizonyították rák ellenes hatását is. Foghagyma kicsit régebbről  A fokhagyma az egyik legrégebb óta használt gyógynövény Az egyiptomiak…..
    A táplálkozásról szóló könyvek vezérfonala általában két szál szokott lenni. Az egyik, hogy adottnak veszik a nyugati ember mára kialakult étrendjét, a másik, hogy ezen belül próbálnak meg olyan új arányokat javasolni, amelyek az átlag étrendhez képest…..
  Dr. Máté Gábor Kanadában élő magyar pszichiáter a szenvedélybetegségek egyik legismertebb szakértője Vancouverben, abban a nyugati parti városban, ahol az ország drogfüggőinek jelentős része él.   ..
  Máté Gábor függősről függetlenül. Egyéni szemlélet módjával Dr Máté Gábor rámutat a függőségeinkre azok az emberekre gyakorolt hatásaira.   Tanulhatunk bármit a drogosoktól ? Tudjuk egyáltalán, közülünk hányan szenvedélybetegek ? A munkamániát még most is…..
  A természet, és környezet barát lakóházak egyre nagyobb teret kapnak, azok közt akik szeretnének olcsóbb rezsit és közelebb helyezkedni a környezethez. Egyfajta függetlenséget kapva . A Gyűrűk ura Megye-béli teremtményeinek lakóhelyei után hobbit házaknak is viccesen…..
    Gyümölcslé ,vitaminbomba, natúr lé egyszerűen a konyhádban. Nem kell megvenned a drága és minőségileg is igen kifogásolható gyümölcs lé termékeket. Simán egyszerűen csinálhatsz magadnak otthon a konyhádban is.   Gyümölcs turmix (gyors és vitamindús rostos) Ez a…..
„Fogyasszon ételeket. Ne túl sokat. Főleg növényeket” – foglalja össze Michael Pollan a helyes táplálkozás legfontosabb szabályait. Ám arra is felhívja a figyelmünket, hogy a feladat korántsem olyan egyszerű, mint ahogy ezek alapján gondolnánk. Mit értünk pontosan…..
  Figyelembe véve, hogy a rák az egyik leggyilkosabb betegség a világon, a kutatók folyamatosan próbálnak rá gyógymódokat találni. A képen lévő gyógynövény a rákos sejtek 98%-át megöli mindössze 16 óra leforgása alatt. Nehéz ezt elhinni, tudom. Én sem hittem ezt el addig,…..
    A dögös női frizurák nem csak hogy egészségesek, de sokkal kevesebb a gond is velük. Nincs 50 perc szöszmötölés reggelente. Sportos, kellemes, csinos, vagy enyhén extrém divatos frizurákat bizony a pasik is nagyon kedvelik.  ..
A valódi bio termékek szigorúan ellenőrzött gazdaságból származó termékek. Semmilyen nemű műtrágyát és szintetikus, vagy toxikus anyagot nem tartalmazhat. Termesztés során csak is természetes tápanyag utánpótlást lehet alkalmazni. A kártevőkkel szembeni védekezés is…..