Regisztráció Blogot indítok
Adatok
éljen a párt

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pszichológusi munkám során gyakran találkozom olyan szülőkkel, akik értetlenül állnak gyerekeik problémás viselkedése előtt. A gyerek ingerlékeny, irigy, féltékeny, elveszi mások játékát, durván bánik másokkal, vagy éppen félénk, szégyenlős, határozatlan, titkolózik, bizalmatlan, vagy éppenséggel…..
Azt hitted, hogy az atomhulladék halála után atomtemetőbe kerül? Szépen elhantolják, búcsúbeszéd, pár könnycsepp. Porból lettél, porrá leszel. Tévedtél. Atomtemető ugyanis nem létezik. Az atomtemető egy álom, ma még nem léteznek ilyen létesítmények. Illúzió, pontosabban tévedések és hazugságok…..
Nyilvánvaló, hogy senki se nézi meg ezt a blogot, miért is tenné? De nem is az a célja ennek a blognak, hogy olvassák, hanem az, hogy ha végre egyszer meghírdetem eladásra ezt a vacakot (a Volvo 740-et), akkor az érdeklődők lássák, hogy ténylegegy csomó minden meg van rajta…..
Régi Volvo Gázolaj 2014.10.05 22:04:58
Megint otthagyott az úton ez a mocsok, megbízhatatlan vacak. Alighanem a gázolaj fogyott ki, mert miután töltöttem bele hét liternyit, ismét ment. Az elmúlt két évben ez már a harmadik úton lerobbanás. Egyszer az izzítórelé döglött meg, úgyhogy meg kellett fordulnom és…..
Régi Volvo Rozsda 2014.10.04 22:55:39
Elvittem az autót, vagy mi ez, egy karosszériás műhelybe. Megvizsgálták és azt mondták, hogy javítható. Várhatóan 30--35 ezer forint lesz a végösszeg. Elég durva. Azt persze elfogadom, hogy ennyibe kerül a munka, nem is ez a baj. Az a baj, hogy egy csomó pénzt kell rákölteni erre…..
Régi Volvo Az alapok 2014.09.17 22:47:02
No, kezdjük el! Van nekem egy 1986-ban gyártott Volvo 740 kombim. Diesel kombi. Egészen csudálastosan pocsék autó, de hát ez van. Arra gondoltam, hogy nekiállok felújítani, megjavítani, hátha sikerül. Nagyon sokat nem akarok rá költeni, hiszen nem érdemes, de annyit, hogy legalább…..