Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jacomo68

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kockázati tőke olyan befektetési célpontokat keres, amelyekben benne látja a bombasztikus üzlet lehetőségét; annak a lehetőségét, hogy az adott cég egy kis tőkével, némi odafigyeléssel és óriási adag szerencsével hatalmas üzleti sikerré válhat. Az ilyen gyöngyszemek…..
jacomo68 2014.04.15 22:07:54
Köszönöm a válaszát ...!

Tudom, így nehéz konkrét választ adnia a feltett kérdésemre de általánosságban szeretnek információt szerezni (Ami a királyé legyen a királyé ) elvén mert azt gondolom hogy Magyarországon már ezt rég elfelejtették. Én csak szeretnék egy olyan megállapodást kötni valakivel valakikkel hogy mind a két fel arcára mosoly kerül ha aláírták a dokumentumokat hát meg akkor, ha sikerre viszik a vállalkozást és a tényleg megérdemelt pénzüket meg is kapjak.
És ez a lényeg mennyi a megérdemelt??

A kérdésem még-egyszer az, hogy ha tulajdonrészt kérnek,MÉG NEM KÉRTEK.."eddig" de ha kérnek bele szabad e menni ? Ha igen akkor mégis max milyen mértékben ha" nem" a sikerdíj összege ha jól tudom a behozott töke x százaléka hol kezdőik és mi a max maximum mert valószínűleg több koros kockázat befektetésről van szó és már a második kor is olyan nagyságrend amit M.O. ról nem finanszírozható..! a WORLD WIDE A termék fejlesztést I.T. részleg szinten itt maradna M.O. mert tényleg kiemelkedő szakember garda van itthon.

lasd prezi logmein .Az üzlet potenciálisan minimum 15 -20 országot érint az első 3 évben. Az üzleti potenciálja minimum 200000 felhasználó /ország / szolgáltatás csomag tol függően 10-25-35- euro/havidij inkább ezt nem számolnám ki forintban !

Amennyiben konkrét ajánlatot kapok írok önnek egy e-mailt mert meg az is elképzelhető hogy önökkel is együttműködhetünk előre is köszönöm válaszát udv Jacomo