Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tatjana

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Átvettem ma délután a német szakos diplomámat. Úgy gondoltam az átvétel előtt, azaz például ma reggel, hogy nem fogok érezni semmit. És így is volt. Mit is éreztem volna? Nem múlt el semmi, nem ért véget semmi.Aztán, amikor kiléptem a Gólyavárból a kellemesen hűvös…..
Sokmindenen keresztülmegyek manapság. Róla már írtam. Talán többet is, mint megérdemelte volna, hisz tudom, hogy csak egy szélhámos, egy ravasz széptevő, nem hiszek neki, és bár nem tudom, hogy milyen lesz elengedni, de meg kell, hogy tegyem, hisz semmi értelmét nem látom az…..
Ha előző bejegyzésem címének azt adtam, amit, akkor a mainak még erősebbet kellene választanom. Mert azóta beszéltem Vele. (Itt kihagyok pár fejezetet, hisz azok csupa-csupa ömlengésből, közhelyből és csak számomra megérthető mondatokból állnak. Sorry.)Hát, kedves Naplóm…..
Blogos pályafutásom harmadik állomásához értem. Nem is tudom igazán, hogy minek nekem három napló, dehát mindegy. Írok, mert van mit. Van kiről írnom. Ahogy egyszer neveztem: "jelenlegi édes problémámról". Nem nevezném meg, mint ahogyan magamat sem. Igazából azt sem…..