Regisztráció Blogot indítok
Adatok
makutyi

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utolsó tíz dal volt már csak hátra A Dal első fordulójából, amiről többször is elmondták, hogy ez talán a legerősebb csoport a háromból. Az előző kettő adást látva sem tudom eldönteni, hogy ez mennyire igaz, mindenesetre viszonylag magas pontszámok is születtek. Az már…..
makutyi 2015.02.08 13:03:56
????..És miért is????Milyen Eurovíziós trendnek kell megfelelnie a magyar előadóknak???Milyen feltételek szerint választják ki a zsűritagok a továbbjutókat????Hogy lehet az , hogy csak "a már jól bevált"előadók felvállalják ...hogy égessék saját magukat????Engedjétek meg...hogy ne soroljam fel a jól bevált előadókat...mert egy sem lépett fel ezek közül itt!!!Egy csöppnyi közöm volt valamikor a "zenéhez"...de egyetlen szám sem jut el ahhoz a szinthez nálam..hogy mint rádiós műsorvezető.. - üzenetként sem!!!!! - ....eljuttassam a hallgatósághoz!!!!
...Hogy lehet akár egy szemernyi politikát is belevinni az ítélkezésbe???
A hátam is beleborsózott abba amikor a Rákai F. elkezdte ecsetelni a tartalmi aktualitást is felemlegetve - az amúgy akár Himnusszá is válható zene elhangzása után!Jó, hogy nem rögtön ezután következett a szépségkirálynő - választás..mert akár minden jelölt elmondhatta volna ezt a szöveget...love..peace...no war...és akár első is lehet ..mert könnyeket csalt a szemembe...a zenei nevelést elvállalta...mondanivalód erős...Elvtársnő!!Magának közöttünk a helye...és mindezt magyarul !!!!!
Kár volt ez a megjegyzés is...merthogy nem politikai elemző vagyok...sőt ma már senki vagyok...de demokráciában a vélemény szabad :-))

Tovább dohogok!

Ha ez a négy "ítész" jogot ad az egyszerű "EGYÖTÖDNEK", akkor miért kell egy olyan párbeszédnek fültanúja lenni amint ami tegnap volt???
Elkezdi magasztalni..első hallásra kissé félreérthetően ugyan...CsiszárJ., hogy micsoda muzakalitás. Chris Isaac...stb...30 pont és bummm 5 pont Pier