Regisztráció Blogot indítok
Adatok
punopa

0 bejegyzést írt és 276 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Berki a patakban áll zöldben, és olyan vidám és gondtalan, hogy csikorgatom a fogam a felkonf alatt, itthon elszabadult a pokol baszki, te meg itt vicceslkedsz baszki. Mindegy, erről aztán tényleg nem Gólem tehet, van sok más a rovásán, de az Ivargate nem az ő lelkén szárad. Az…..
Néhány hete kigyűjtöttem már ezt a cikket, hogy valamikor írjak róla, el se olvastam, mert folyamatosan esnek be az érdekes témák - most viszont megjelent rá a reakció, így eljött az ideje, hogy elolvassam mindkettőt.   A nő (Elloa Atkinson) által leírt gondolatokban semmi…..
punopa 2014.11.13 13:29:55
@skarlát betű: Azt hittem, az általános műveltség része.
www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/11234/deak-bill-gyula/a-felszarvazottak-balladaja-zeneszoveg.html

@meg.mondom: Ha 38 éves, és gyerektelen, akkor ott valami nagyon nincs rendben. Vagy nem lehet gyereke (akkor nem kell aggódnod), vagy a fejében van valami nagyon eldrótozva.
Ez utóbbi esetben kb. bármire képes lehet. Gumilyukasztás, amíg fürdesz, esemény utáni anyagkinyerés, szájban gyűjtött anyag, bármi. Ha beteg (fejben), akkor elég megszállott lehet a legelvetemültebb ötletekre is, hogy elérje a célját. Némi emberismerettel megpróbálkozol?
punopa 2014.11.13 16:00:22
@skarlát betű: Nincs üldözéses téveszmém. (A hangok is megmondták.) @meg.mondom: kérdezett eléggé sarkos peremfeltételek között, amikre valóban extrémnek tűnő válaszok születhetnek. De te is tudod, hogy egy nő két dologért mindenre képes: hogy legyen gyereke, és hogy ne legyen. És ezek közül még a leglightosabb, amikor azt mondja, hogy szedi a tablettát, pedig nem. Ismeretségi körben több esetről is tudok, amikor a szingli anyuka úgy csináltatta fel magát, hogy neki csak a tenyészmén kell (annak tudta nélkül). Aztán amikor nehézségei támadtak, akkor indult az apasági per a gyerektartásért.
Örülök, hogy neked ilyen problémákkal sosem kell találkoznod, ezért teljesen irreálisnak látod ezt a helyzetet.

(Btw gondolom tudod, hogy még egy orvosilag igazoltan meddő házaspárnak is mekkora tortúra a mesterséges megtermékenyítés. Szóval nem úgy meg az, mint az amerikai romcomokban, hogy bemegy szinglianyuci a spermabankba, hogy "Kérek egy magas szőke zsenit.")

Miért ne merném leírni, hogy egy nő 38 évesen gyerek nélkül azért már eléggé "érdekes"? Persze, általánosítás. Persze, biztosan van rá valami jó oka. Mindenki talál valami indokot, kifogást.
Számomra ha egy nő "nem akar gyereket", az is a némileg defektes kategóriába tartozik. Inkább magára fordítaná azt a rengeteg időt, energiát, pénzt? Annyira útban lenne egy gyerek? Vagy annyira génhulladéknak tartja magát, hogy megelőzné ennek örökítését?
punopa 2014.11.14 10:40:43
@estrella_: A népesedéspolitika nem az én asztalom. A magam dolgát már megtettem ezügyben.

@skarlát betű: Gondoltam is, hogy tetszeni fog. Bocsánatot kérek a flame-generátor sarkos megjegyzésekért, ezeknek valóban kb. ennyi célja volt. A pszichózisaimon már dolgozok. Mint megfigyelő azt találom érdekesnek, hogy ezeket a tirpák reakciókat miért épp te váltod ki belőlem, és a hergeléseimre miért épp te ugrasz a legjobban. Más nem foglalkozik vele, vagy egy mondatban lehülyéz, és továbblép.

@kardhal77: Az élet. Nem egyetlen nő.
Nemrég bejárta a világsajtót annak a kanadai kutatócsoportnak az összefoglalója, illetve az újságírók által azokból kimazsolázott adatok, amely erotikus fantáziákra kérdezett rá 799 nőnél és 717 férfinál. Egy magyar összefoglalóból, amelyet a facebook oldalamon meg is…..
punopa 2014.11.10 15:07:20
@skarlát betű: Egy bukkake-party az nem olyan csoportos szex, amiről még akár egy nő is álmodozhat? Nyugodtan érezheti magát tőle ribancnak, ugyanennyi pasi tényleges leszopása, pláne magába engedése nélkül.
Mindig nagy érdeklődés övezi a nyitott kapcsolatot érintő posztokat, illetve az olyan kommentelőket, akik hajlandóak megosztani tapasztalataikat ezügyben. Nincsenek sokan, mert amint kicsit megnyílnak, támadások kereszttüzébe kerülnek: sok olvasó idegenkedik az egésztől, és…..
punopa 2014.10.28 09:05:20
@skarlát betű: Hát, azért nézz csak körül mondjuk Facebookon, vagy szórakozóhelyen! "Bezzegazénidőmben" még a kocsisoron is szolidabb szerelésben álltak a lányok, és ha apuci videokamerájával a srác ötletére eszükbe is jutott felvenni magukat, azt nem álltak le megmutogatni az ismerősöknek.
Az biztos, hogy manapság rengeteg, a tinik számára könnyen hozzáférhető anyag van szexuális témában. Gondolj csak bele: Megnyitsz egy sima Index címlapot, és az alján a pöcegödör (Velvet) mégis miket mutat? XY eztmegazt villantott, ilyenolyan pózok, ígymegúgy menő.
Abban @Ingeborg: -gal értek egyet, hogy az általa leírthoz hasonló felvilágosultabb megközelítés is sokkal inkább elterjedt. Nekem pl. huszonéves koromig eszem ágába nem jutott volna kinyalni lányt, az elsőnél még nagyon viszolyogtam, aztán most meg már... :)

Én úgy gondolom, (főleg a fiatal lányoknál) elég nagy részt divat - beleértve itt a divat leszbizéseket is -, kisebb részben pedig általános nyitottság, felszabadultság, felvilágosultság, ismeretekkel rendelkezés.

Élvezni pedig szerintem akkortól kezdi az ember, amikor már elég érett lesz ahhoz agyban, hogy tudatosuljon benne, milyen örömet szerez a másiknak vele.
punopa 2014.10.28 13:56:47
@Ingeborg: Egy szóval sem tiltakoztam a 16 éves szex ellen.

Hát nem veszed észre, hogy épp attól vagyok ilyen frusztrált, hogy még sosem keveredtem ilyen rossz társaságba? :)

Nem *nemi* érés előtti, hanem csak simán éretlen kamaszfiúkról beszéltem. Egy fiúnak már ovis korában is felállhat.
punopa 2014.10.28 21:17:12
@skarlát betű: Régebben azért egy csaj sem akart posztolni magáról félpucér selfie-t a Facebookra, hogy ország-világ ribancnak nézze, csak azért, mert az a trendi.
Miért utáljuk a gumit? Tegye fel a kezét, aki odavan az óvszerben való szexeléstől, akit nem idegesít, hogy meg kell szakítania a szeretkezés ritmusát, akinek érzésre ugyanolyan, mint natúr, és aki még soha nem mondta, hogy a francba a gumival, most csakazértse. (És még mindig itt…..
punopa 2014.10.24 17:35:37
Én jelentkezem, tudok olyan nőről, akinek kifejezetten jól jött a gumin levő síkosító (külön gélt nyomkodni és kenegetni nem szeretett), illetve sokat jelentett neki a gumin levő bordázat.

Ősrégen egy barátnőmtől kaptam egyszer "ajándékba" egy féléves kapcsolat végén gumi nélküli szexet. Betegség esélye elhanyagolható volt, a terhességé már kevésbé. Terápiás jellege volt, hálás is vagyok érte neki azóta is. És szerencsére gyerek sem lett belőle (tudtommal).

Felhelyezéskor leginkább arra kell figyelni, melyik fele a külső. Én ellenőrzésként le szoktam tekerni egy kicsit, mielőtt felrakom. Ja, és fontos még, hogy a teljes felhúzás előtt kinyomja az ember a levegőt a spermatartályból, nehogy durrdefekt legyen. Az gondolom triviális, hogy felhúzás közben az előváladék ne kenődhessen a majdani külső oldalra, mert abban is vannak kis genyócskák.
Levenni nem szoktam azonnal, mint ahogy a legtöbben kihúzni sem szokták azonnal a nőből.
A méretre odafigyelek, mióta egyszer véletlenül sikerült az egyik közismert márkából bevásárolnom, ami viszont nagyon szorított. (Nem tudom, Japánból irányították-e át ide a szállítmányt.)
Akikkel én találkoztam eddig, a nők ügyetlenebbül húzták fel nálam, és az odafigyelendőkre sem tudják feltétlenül, hogy oda kell figyelni.

Ha nem úszik a nő a nedvekben, a szűkebb pozíciókat (pl. kanál), és a túl heves lökéseket érdemes kerülni, a gumi kiszakadásának elkerülése érdekében. Egy ismerős párnak három gyereke van, mindhárom egy-egy szakadásnak köszönhetően.

Erről mondjuk én kérném ki az itteni hölgyek véleményét. Ismeretségi körömben nem ő volt az egyetlen, aki sokévnyi járás és házasság után is ragaszkodott a férjével a gumihoz a tabletta helyett.
punopa 2014.10.27 10:08:25
@skarlát betű: Én is ismerek spirálbébit. És már az előváladéktól is lehet teherbe esni, nem csak a nagyfröccstől.

És igenigen, a terhességi kérdéstől függetlenül mindig itt vannak a nemibajok, amik szeretőzés, egyéjszakázás során fokozottan kockázatosak.
Az első részben feszegetni kezdtem a tanácskérés és -adás buktatóit: ha egy magánéleti témában valamiféle tekintélyre teszünk szert, előszeretettel fordulnak hozzánk, a véleményünket kérve. De nem kell ahhoz ilyen kiemelt szerep, hogy szembetalálkozzunk a dilemmával: mit…..
Sokan szapulják a titkolózós, hazudozós, sunnyogó hűtleneket, akik állítólag gyávák vállalni tetteik következményeit. Vagy csak nem akarják felrúgni a status quo-t és döntésre kényszeríteni a partnerüket, konfliktust generálni és bevonni a gyerekeiket egy olyan történetbe,…..
punopa 2014.10.08 13:46:57
@Atehangodmelyebb: Én pizzafutárként fogok jelentkezni. Vagy ezzel most elárultam magam?
punopa 2014.10.08 22:10:57
@Tylia cordata: Keress vigasztalást köreinkben! :)
punopa 2014.10.09 10:46:45
@Tylia cordata: A creampie nem teasütemény. ;-)

@túmaccs: Csak én maradtam ki Inge Cc:-jéből? :(
Sokadszor tapasztalom a csiklóval kapcsolatos indulatokat. Ahelyett, hogy férfiak és nők egyaránt örülnének a létezésének, és megpróbálnának minél több élvezetet nyerni belőle, ádáz háború folyik bizonyos csoportokon, kultúrákon belül a csikló, illetve a hozzá köthető gyönyör ellen. Vagy éppen érte…..
punopa 2014.09.05 21:37:52
@skarlát betű: Az orgazmusközpontúsághoz csak annyi tipp, hogy én szívesen eljátszadozom akár egy órán keresztül is. Viszont mivel fontos nekem, hogy a páromnak is jó legyen, én viszont lassan regenerálódok, ezért célszerű, ha én csak akkor megyek el, ha már neki is jó (lett). Addig tehát nem lehet jó nekem, amíg neki nem lett orgazmusa.

Az eredeti témához pedig: Láttam már ilyen csiklót is, olyat is. Egészen rejtettet is, ami valóban nem egyszerű feladat (még ha az izgalomtól valamennyire elő is lehet csalogatni). De olyannal is találkoztam, akinek nem a pöcöktől lett jó, hanem kb. 1 centivel alatta kellett dörgölni.

És igen, abban is igazat kell adjak, hogy a női orgazmusproblémák döntő része a fejben van, nem testi probléma.
punopa 2014.10.08 22:17:09
@Tylia cordata: (HPV = humán papillóma vírus. A hepatitisz az a fertőző májgyulladás.)
Frivol témának tűnhet, de napi szinten felmerül, és sokaknak komoly gondokat okoz a testszőrzet és a szexuális vonzerő kapcsolata. Az utóbbi években tarolt a szőrtelenítési divat, alig lehetett fazonírozottnál dúsabb szeméremszőrzetet látni pornófilmekben (kivételek persze…..
punopa 2014.10.01 17:48:22
@skarlát betű: Most vitatkozhatunk rajta, hogy egy zacsi vagy egy punci bonyolultabb topológiájú, de nagyon nem értem ezt az öncsonkítási hajlamod.

Azt sosem próbáltad még ki, hogy az előjáték részeként a partnered borotváljon meg? Vagy ilyen is csak pornóban fordul elő?
punopa 2014.10.02 08:35:24
@pangea: És még mi terrorizáljuk a nőket a csupasz puncival kapcsolatos elvárásokkal? Te vagy a sokadik nő itt, aki a szőrös pasikat tartja vonzónak. "Apró" különbség, hogy egy nő legalább képes a szőrtelenítésre (legyen az bármennyire is kényelmetlen), míg egy pasi soha nem lesz képes PB-stílusú majomemberré szőrösíteni magát.
(Igen, bizony, több kapcsolatomban is fordult elő, hogy gondozás nélkül a nő teste szőrösebb lett volna, mint az enyém.)
punopa 2014.10.02 23:18:46
@Az EREDETI: Pontosan azért hagyta meg a természet a női hónaljszőrt, amiért a férfi mellbimbót is...
Jó régen, több, mint 3 éve, a blog történetének eléggé a kezdetén írtam az első hűtlen szexről, két részletben: a szeánszot megelőző feszültségről, esetleges aggodalmakról, és az utána következő érzésekről. Mivel ezekre már a kutya sem emlékszik, meg egyébként is…..
punopa 2014.09.29 16:05:39
@skarlát betű: Ha regényeket nem írsz, egy posztot talán megérne. :) Felfoghatod használati utasításnak is a viszony.hu-hoz, ha már nekik dolgozol.
Biztosan a netes (szex)társkeresésnek is megvannak a maga íratlan szabályai, és szokásai, mint az élőnek.
punopa 2014.09.29 16:26:46
@skarlát betű: Élőben @Neverand: a szakértő. Én meg sehol sem. :)
punopa 2014.09.30 12:08:46
@Neverand: Hálón legalább az alapszintű szimpátia-egyezésről megvan a pofáraesés-mentes visszajelzés. Szóval legalább annyit tudsz, hogy minimálisan bejössz neki, mielőtt "leszólítod". Élőben zsákbamacska.
Rövid időn belül két olyan, nők által írt cikket is olvastam, amely megemlíti, hogy nem szeretjük mi annyira a hosszas szeretkezést, mint ahogy a férfiak gondolják. Most nem linkelem őket, mert csak elterelné a figyelmeteket, az egyik meg sem érdemli, hogy reklámot csináljak neki,…..
punopa 2014.09.26 00:30:12
@Caenorhabditis elegans: A magam részéről azt tippelném, hogy azt lehetne romantikusnak tekinteni, amikor nem a szexuális vágyakon és a kielégülésen van a hangsúly, hanem az egybeolvadáson. Amikor annyira közel akarsz lenni a másikhoz, hogy még az a -10 centi távolság sincs elég közel.
Emlékszem, mikor életemben először bevallottam egy barátnőmnek, hogy beleestem valakibe, noha férjnél vagyok (jóval az első hűtlenségem előtt), megdöbbenve kérdezte: - De hát a ti házasságotok nem egy nagy szerelemből született? Én mindig azt hittem... Hát nem. És még…..
punopa 2014.08.11 01:59:51
@Tylia cordata: Talán a legutóbbi Nők Lapjában volt erről egy írás. A nők a XIX. század elejétől kezdtek el mindenféle romantikus mételyekkel a racionális házasság ellen dolgozni a szerelmi házasság érdekében. Na, a válások is ennek megfelelően ugrottak meg.
punopa 2014.08.19 10:12:37
@Ingeborg: Kölcsönös nagy szerelemmel? Fenét. Belenyugvással, hogy lehetne még ennyi sem. (Utólag persze könnyen okos az ember.)
Nemrég olvastam egy felmérést arról, hogy a szeretőt tartó férfiak milyen arányban kommunikálnak a kedvesükkel családi nyaralás alatt - a számokra nem emlékszem, de a cikk  igazán rosszalló hangnemben írt arról, hogy lám, lám, még a szent családi nyaralás sem mentes a…..
punopa 2014.08.19 10:10:39
@skarlát betű: (Szeretőzéstől függetlenül önmagában is érdekes téma lehet a gyerekek közelében folytatott szexuális élet. Megesik, hogy a P38-as fal is kevésnek bizonyul. :)
A közösségi média a magánélet legmélyebb bugyrait is felszínre hozza. Ez persze sokaknak nem tetszik, és a fene se tudja, hosszú távon milyen hatása lesz, de egy dolog biztos: bizonyos tabukat le lehet így döntögetni, és bizonyos agyonhallgatott témákat meg lehet vitatni. Mint…..
punopa 2014.07.29 14:33:49
@estrella_: Szövegértésből évismétlés, leülhet. A 2. esetnél nem foglalkoztam az okokkal (a férj béna, elhanyagolt és seggfej), ellenben a nő sem hivatkozott ilyesmikre, amennyiben tényleg ilyen problémája van. Az idézett táblázatban egyetlen "You're drunk" szerepel, amiről nem tudjuk, hogy szó szerint, vagy átvitten kell-e érteni.

Az is mókás, hogy a saját zuhanyzását többször is kifogásként hozza fel. Mint azt máshol is említették már, simán lehetne közös zuhany. Vagy gyors zuhanyzás után kufirc. Na de hogy maga a zuhanyzás legyen neki az egész estés program?
punopa 2014.07.29 16:09:26
@Ingeborg: A konfliktusok felvállalása már csak így működik. Lehet, hogy valaki nem akarja megkockáztatni az amputálást, és lehet várni, hogy tovább üszkösödjön a seb.

Kicsit cinikusan hangzik, de ha az anyuka ennyire a férjétől függ, akkor miért nem képes nyelni (így is, úgy is)? Mert ha nem tesz az ura (érts mindkét féle képpen) kedvére, akkor az fogja előbb-utóbb kihajítani. (Vagy konfliktuskerülőként ő is inkább szívni éveken át egy sehogyan sem működő házasságban.)
punopa 2014.08.01 20:09:53
@Ingeborg: :)
Előző posztom után logikusan következik, hogy most a nyalásról vitatkozzunk egy kicsit. A tudományosabbik latin nevén cunnilingus (cunnus=punci, lingua=nyelv) sem a modern kor találmánya, az ókorban is művelték, már persze az olyan népek, amelyeknek volt annyi szexuális kultúrája,…..
punopa 2014.03.24 20:32:27
@Tylia cordata: Most még az sem találom meg az új címlapon, amit keresek.
punopa 2014.03.25 20:24:57
@HoldViola: Azt hiszem, megértem a kiszolgáltatott érzés részét. Ez mondjuk a bizalmon múlik, ami persze elsőre nem feltétlenül adott. De valahol a "sima" közösülésben is benne van, hogy a nőnek meg kell nyílnia (fizikálisan), oda kell adnia magát a férfinak.
punopa 2014.07.31 16:09:51
@nulligravida: Okíts minket, Mester, hogyan érjünk el hüvelyi (vagy "csak" csiklói) orgazmust olyannál, akinek nincs! (És nem tapasztalatlan, nem igénytelen. Trauma pedig mindenkit ért.)
Hogyan válik egy nő sorozatrandizóvá? Egyáltalán mi ez? Csak kávézgat és ebédelget, vagy szexelni is szokott, sorozatban? (Szokott.) Szimplán szexmániás lenne? Vagy képtelen kötődni? Vagy csak túlságosan szereti a változatosságot? Miért csinálja, és miért nem állapodik meg…..
punopa 2014.07.23 22:37:16
@skarlát betű: Sok indexes blogon láttam "Tahótlanítok" gombot, amivel eltüntethető egy felhasználó összes hozzászólása. Itt nem tudna bekapcsolni ilyen lehetőséget a bloggazda? Ha érted, mire gondolok...
punopa 2014.07.24 17:59:10
@Zalán_ib: Férfiként is hasonló lenne róla a véleményem. Találjon magának párt, aztán üljön be a tv elé sörhasat növeszteni.
punopa 2014.07.25 10:24:45
@skarlát betű: Nem blogadminisztrátori lépésre gondoltam, hanem amit az olvasók nyomkodhatnak saját ízlésük szerint.
Kár, hogy nincsen ilyen lehetőség; sokat javítana a hozzászólások végigolvashatóságán.
G felesége nem sejti, hogy a férje elképesztő jó az ágyban, a szeretőivel. R férje azt hiszi, hogy a felesége még sose élvezett el, pedig dehogynem, csak a barátjával, akivel már egyébként is mindenfélét kipróbált. Miért nem viszi haza G a tudását, hogy a neje is…..
punopa 2014.07.22 15:41:12
@skarlát betű: Elárulod, konkrétan mi volt az, ami előszörre nagyon felizgatott, később kifejezetten unalmasnak találtad?
punopa 2014.07.22 21:49:17
@skarlát betű: Köszönöm.
A legutóbbi poszt kapcsán merült fel az ötlet, hogy készítsünk gyűjteményt a szokatlan maszturbálási technikákról. (Nem, a kép sajnos nem fog segíteni.) Elsősorban női olvasók megoldásai érdekelnének (nem másért, csak azért, mert közöttük van bőven olyan, akinek…..
punopa 2014.06.23 11:37:15
@nyitnikek: A tejszínhabos flakon nem túl nagy egy kicsit? Meg nem látnád praktikusabbnak egy műfarok használatát erre a célra?

A combfix amúgy elsősorban a nők agyában az extra csábító öltözék része. A valóságban nem áll igazán jól túl sok nőnek, mert pl. épp a feneket emeli ki, amit nem kéne. Magassarkú cipő nélkül a lábfej is elég hülyén néz ki benne (a harisnya-fetisiszták most nyilván lehurrognak majd).

@skarlát betű: Én azon csodálkozom, hogy nem mindenkinek esik le a zuhanyos módszer. Én férfi létemre is rájöttem: egyszerűen érzem, hogy hol mennyire jó, miközben végigzuhanyozom magam mindenhol.

@TBal: Szerintem épp arról szól @Ingeborg "átszokási" próbálkozása, hogy férfi előtt, férfi bevonásával, netán férfi által is képes legyen élvezni.
punopa 2014.06.23 13:02:02
@skarlát betű: Félreérthető voltam? Nem a fenék kiemelésével en bloc van probléma, hanem azzal, hogy ebben a korban már nagyon sok nő épp a fenékméretével küzd leginkább. Mint ahogy haskilógatós topot se vegyen fel, akinek úszógumija van.

Amúgy az biztos, hogy az én ízlésem valószínűleg eltér a közvélekedéstől. A necc, az átlátszó, a toll-szőrme, a harisnyakötő nekem broáf, ellenben pl. egy szűk pamut trikótól bepörgök pillanatok alatt.
punopa 2014.07.15 13:50:57
@skarlát betű: Szemlesütve csatlakozom @Forest Trollhoz, már ami az analizálást illeti. Néha bizony elkap rá a késztetés, és bizony erősen jólesik, még ha nem is olyan frenetikus eredményekkel, mint nála.
Partnereimnek sosem beszéltem erről.
Az aktuális párom magától fedezte fel, hogy érzékeny a fenekem, tőle kaptam életem első rimmingjét. Én csak ujjaztam őt, de a fenekes szórakozásokkal egyelőre leálltunk, amíg egy fontosabb helyzetet meg nem oldunk.

A "sima" önkielégítés közbeni csípőmozgásról szerintem már én is írtam, szintén @Forest Trollhoz hasonló indíttatásokból.
Kaptam egy magánlevelet, azzal a kéréssel, hogy adjam közre a benne felvázolt problémát. Az illető huszonéves srác, akinek a szex puszta frusztráció, kudarcok sorozata. Azt szeretné, ha a dolognak erről az oldaláról is beszélnénk. Úgyhogy alább következik a levele, majd az…..
punopa 2014.07.04 11:36:16
@skarlát betű: A fiatal fiúk agya eléggé egyszerű. Egyrészt dugnának mindent, ami mozog (na jó, van, aki nem ilyen válogatós). Másrészt meg be vannak tojva a csajoktól, ami nem csoda, tekintve hogy ebben a korban a lányok akár másfélszer annyit is nyomhatnak, mint ők, és már évek óta náluk évekkel idősebb nagyfiúkkal járnak.

És szerintem kicsit hibásan emlékszel te arra a bizonyos statisztikára... :)
Ti mit gondoltok a búcsúszexről? Mi értelme van egy már befejezett kapcsolatot így lezárni, melankolikus, fájdalmas szeretkezéssel? (Vagy lehet, hogy nem is lesz melankolikus?) Nem tudom, ti hogy vagytok vele, én jobb szeretném nem tudni, hogy mikor van az utolsó alkalom.  De…..
punopa 2014.06.16 14:51:07
@skarlát betű: Azért, mert abban a formában nem voltunk működőképesek hosszútávon. És ebben sajnos igazat kellett adnom neki. Azt fájlalom - az ő elvesztésén túl -, hogy nem tudtuk megbeszélni a dolgokat még közben. Az éretlenségemhez hozzátartozott, hogy fel sem tűnt a probléma, illetve hogy rá sem kérdeztem, és én sem kezdeményeztem beszélgetéseket ezen a téren.

Ő közben asszem megcsalt egy mágussal - legalábbis utólag ismerősön keresztül ezt jött vissza. De adott helyzetben ezt meg tudom érteni a részéről. Lehet, hogy a szakításban már az e miatti bűntudat is szerepet játszott.

Házasságról szó sem volt. :)

Sokkal-sokkal emberibbnek tartom ezt a szakítást, mint amikor csak úgy bejelentik, hogy bocs, már mást szeretek/mással járok/nem érdekelsz.
punopa 2014.06.18 16:19:00
@Ingeborg: Na, itt szépen összerakjátok, amit nem tudtam értelmesen leírni. :)
punopa 2014.06.19 10:49:37
@Ingeborg: Szégyenlős vagyok.
Miközben hosszasan beszélgetünk arról, hogy jót tesz-e a pornó például a saját testünkhöz való viszonyunk szempontjából (vagy hűtlenebbé válunk-e általa), milyen a nyalás, és egyes nők miért nem akarják megengedni, mások meg miért imádják, felmerülhet egy nagyon…..
punopa 2014.06.16 15:52:17
@skarlát betű: Mert az aktuális barátnőm jobban szereti szőrösen.

Volt olyan kapcsolatom is, akinek már attól begyulladtak a szőrtüszői, ha ránézett - mondjuk neki a lábszára is tele volt pörsenésekkel. Azért vele is tudtunk működőképes kompromisszumot találni.

Az én egyéni szimpátiám senkit semmire sem kötelez, mint ezt írtam is. De azt hadd döntsem már el én, a körülményeket, és sokezernyi egyéb apróságot mérlegre téve, hogy mennyire jó ez így nekem. Más mondjuk egy szexistennőnél meghagyott szőr, és más egy sok sebből vérző kapcsolatban, ha "még ezt sem".
punopa 2014.06.17 09:12:32
@Tylia cordata: Nem a bonyolultsága miatt írtam, hanem hogy akár az is lehetne csak egy "hülye divat". :)
punopa 2014.06.18 09:34:26
@Sabina.: Jól mondja. Kb. ennyiről van szó.
Rendben, nem állítom, hogy ez a magyar nyelv legszebb kifejezése, de pont erről lesz szó a mai posztban. Teljesen véletlenül bukkantam rá erre a fölöttébb érdekes statisztikára, amelyet természetesen megint az USA-ból importálhatunk, de legalább nem csak egyetemisták vettek részt…..
punopa 2014.06.17 15:42:52
@Ingeborg: Most akkor tegyek közcélú felajánlást? :)
punopa 2014.06.17 15:56:35
@Ingeborg: Honnan tudod, hogy én hol vagyok? :) De egy pillanatig sem volt vitás, hogy panaszod jogos. Belátni pedig szeretek, a megfelelő helyekre. :)
punopa 2014.06.18 09:33:49
@skarlát betű: Tudjátok tartani a szátokat? :D
A nem-monogám kapcsolati formákról szóló poszt bevitt minket az erdőbe, hiszen nem ugyanazt értjük a különböző, -gámia végű kifejezések alatt. Így aztán elég nehéz vitatkozni is róluk, ha minden alkalommal újra akarjuk definiálni a fogalmakat - vagy egyszerűen csak úgy…..
punopa 2014.05.28 00:49:28
@Tylia cordata: (2014.05.27. 19:44:13) Dehogy. Csak nehezen viselem, amikor valaki egy izmos csúsztatással igyekszik saját álláspontját alátámasztani. Márpedig ez a "csak 15% monogám" épp ilyen állítás.

Örvendek annak, ha valaki megtalálja a neki megfelelő felállást (legyen az bármelyik is), de a tapasztalataim azt mutatják, hogy a szeriális monogámián kívüli cuccok _többnyire_ instabilak. Vagy mert elkötelezettség nélkül lényegesen könnyebb otthagyni a kiöregedő MILF-et, aki mondjuk a gyerek/család miatt még nem is tud eleget nyújtani. Vagy a huszonéves friss hús, aki rájön, hogy a dugókapcsolat mellé a partner egzisztenciájából is jó lenne valamit megszereznie. Vagy harminchoz érve ezerrel beindulnak a hormonok, és az addig remek szerető mindenáron gyereket fog akarni. Hadd ne soroljak még ilyen tipikus helyzeteket!