Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anna Menyhart

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már korábban írtam Nektek, hogy végre megtaláltam a legmenőbb hajformázót, ami nemcsak lélegzetelállító loknikat varázsol nekem, hanem még kíméletes is a hajszálaimhoz. A hétköznapokban és a fotózásaimon azóta is használom a ghd Platinum Styler-t és a szuper kiegészítőit,…..
Anna Menyhart 2015.12.02 21:26:00
A mosolyunk nemcsak az egyik leghatékonyabb önkifejező eszközünk, hanem  az egészségünk egyik legszembetűnöbb ismérve is. A fogaink ápolása hozzá tartozik a mindennapi életünkhöz, ám kevesen tudják, hogy a fogkefék helyes megválasztása létfontosságú szempont. Az emberek…..
Megérkezett a jóidő, ami azt jelenti, hogy itt az ideje beszerezned a tökéletes fürdőruhádat a nyári szezonra. Szerencsére én tűzközelben vagyok és a sajtóanyagokból már össze is válogattam a kedvenceimet, amiből most a TRIUMPH legújabb modelljeit szeretném Nektek…..
Anna Menyhart 2014.06.10 23:34:17
Lassan megérkeznek a tavasz első fuvallatai, ezért már most érdemes felkészülnünk az első napsugarak érkezésére is! Az IsaDora Ray of Light kollekciója is a fény játékán alapul, hiszen megváltoztatja az árnyalatokat és ezzel új divatot teremt. Finom textúrák, világos színek,…..
Anna Menyhart 2014.02.20 15:26:58