Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Horváth_Éva

47 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Sziasztok ! Mielőtt bárki fogyókúrára gondolna, ezt még a legelején szeretném megcáfolni. Számomra semmi nem fontosabb annál, hogy Kristóf ameddig csak lehet anyatejet kapjon! Az anyatej erősíti az immunrendszerét, sőt a legújabb kutatások azt mutatják, hogy az anyatejjel táplált csecsemők…..
  Bevallom Nektek, nem sokat tudtam a témáról, de ahogy láttam, a körülöttem lévő kismamák sem. Voltak, akik azt mondták, hogy jó, mert bizonyos betegségeket kezelésében felhasználhatóak az őssejtek, mások viszont azt mondták, az orvostudomány még nem elég fejlett ehhez. Voltak akiktől hallottam,…..
Sziasztok! Majdnem egy éve, pontosabban 2016 májusában vágtam neki az El Caminonak. A kérdés jogos, miért csak most írok belőle blogot. Bevallom, amióta haza érkeztem még nem volt igazán őszinte a mosolyom, illetve, aki tervezi az utat még bőven megteheti az előkészületeket az indulásig, szerintem…..
Álmomban sem gondoltam volna, hogy egy babakocsi vásárlásánál még több, vagy legalább annyi szempontot kell figyelembe venni, mint mondjuk egy auto megvásárlásánál :) Először őszintén megmondva el is borzasztott a hatalmas választék, mert minél nagyobb a kínálat, én annálnehezebben tudok…..
Mivel köztudottan egy macskával is megosztom a mindennapjaimat immár 10 éve, ezért már a terhességem kezdetén engem is elkezdtek sokkolni a toxoplazmával, amit általában a macskák terjesztenek. Többen kérdezték, hogy ezek után hol fog lakni a cica, ki vigyáz majd rá, mert ez a toxoplasma borzasztó…..
Amikor decemberben kiderült, hogy babát várok és ráadásul már a pocakom is eléggé látható volt, sokan felháborodtak, hogy “miért kell ezt az örömhírt titkolni”? Először is szeretném leszögezni, hogy szerintem teljesen normális, amikor egy kismama nem kürtöli világgá az első három hónapban, hogy…..
Vegateszt Zsófinál: Varga Endréné Zsófi  már sokszor segített nekem, ő volt az , aki nagyon sok egyéb vizsgálat után rájött, hogy mi okozza az állandó puffadásomat, ő állapította meg a laktóz, glutén és tartósítószer érzékenységemet.  Eddig minden ismerősömnek fél óra alatt  olyan pontos diagnózist…..
Azért indítottam el ezt a blog bejegyzést, mert nemcsak a teherbeesésem előtt,de azóta is folyamatosan, ellentétes információkhoz jutok bizonyos témákban. Van úgy, hogy az orvosok is homlokegyenest más véleményen vannak, az internetes fórumokat pedig meg sem említem! Szóval ebben a kesze-kusza…..
Elmúlt a nyár (sajnos), a napfény jótékony hatása már a múlté. Lassan lekopik a szép barna szín az arcunkról és most kezd látszani a nap károsító hatása. A száraz, vízhiányos arcbőr és az apró ráncok ezt jelzik. Erre a problémára találtam egy szuper krémet, ami szinte napokon belül ismét ragyogóvá…..
Igen, pontosan tíz hete kezdtem használni a csodás kis masinát. A legkritikusabb részen volt szükségem a simításokra, ezért ezen a területen mértem ki a 4 tenyérni helyet és alkalmaztam a Vörös LED terápia+rádiófrekvenciás bőrfeszesítést (RF program), utána pedig vibrációs masszázs+ultrahangos…..
Be szeretném mutatni Nektek az új itthoni bőrápoló csodaszereimet, amik jó minőségű természetes (növényi) alapanyagokból készültek. Sajnos a bőrömet sokszor nagyon igénybe veszi a sok smink, amit egy-egy fotózáskor, vagy egyéb alkalmakkor tesznek fel, annak ellenére, hogy a hétköznapokban semmit,…..
Hurrá!!! Lassan, de biztosan, jön a nyár! Felkészültetek már a bikinis hónapokra?..
Sziasztok !  Elérkezett az idő, hogy elmeséljem a személyes tapasztalatomat az Intraceuticals kezelésekről. Túl vagyok már néhány kezelésen. Nálam nagyon fontos az első benyomás, mert rögtön bele tudok szeretni egy számomra kellemes, jó dologba. Először is furcsa volt,…..
 Sziasztok ! A héten egy nagyon izgalmas arcfiatalító módszert próbálok ki! Az eredménye állítólag vetekszik a botox, illetve a hialuronsavas kezeléssel, feltöltéssel. Úgy hallottam, hogy  a Victoria Secret modelljein minden divatbemutató előtt elvégzik a kezelést,…..
Édesanyám nemrég megjegyezte, hogy az utóbbi időben megváltozott az arcbőröm, és biztos, van egy szuper, új kozmetikusom. Kérdezte, hogy milyen új kezelést próbáltam ki, hogy ennyire feszes lett az arcbőröm, ráncnak nyoma sincs, nem látszom fáradtnak, pedig az elmúlt időben…..
A Primőr Kozmetikai Kft. (székhely: 6100 Kiskunfélegyháza, Liget u. 3., Cg.: 03-09-106401, adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-75939/2014, továbbiakban: Szervező), mint szervező a jelen játékszabályzatban meghatározott, ARTDECO márkájához kapcsolódó ARTDECO 30 Year Anniversary…..
 A VelaShape egy olyan testkezelés, ami infravörös fénnyel és rádiófrekvencia segítségével bontja a zsírsejteket, eközben pedig mechanikusan masszírozza a bőrt, így serkentve a nyirokkeringést és az anyagcserét. Az eredménye pedig, nincs több narancsbőr, cellulitisz és…..
Nyakunkon a nyár és a hőmérő higanyszála alig megy 30 fok alá. Az erős Uva és Uvb sugárzás miatt bőrünknek talán a legnagyobb szüksége van az odafigyelésre ! Igyunk naponta legalább három liter vizet, ezzel is hozzájárulunk bőrünk hidratáltságához, emellett persze más…..
A Newa egy otthon használható ránckezelő és bőrfiatalító gép. Hőenergiát juttat a bőr mélyebb rétegeibe, ami stimulálja a kollagéntermelést, csökkenek a ráncok mélységileg és mennyiségileg, és javul a bőr minősége.  Aki esetleg nem tudná, a kollagén a bőr…..
Cinque Terre Észak- Olaszországban található a Ligur-tenger partvidékén. Autóval Budapestről 10 óra alatt érhető el kényelmesen. Én mindenképpen ezt ajánlanám,  ugyanis az autópályát elhagyva csodálatos erdei és hegyi utakon közelíthejük meg a  a tündéri városkát Monte…..
Többször is ajánlották nekem korábban a Velashape II testkezelést, de többnyire elengedtem a fülem mellett. Amikor a személyi edzőmnek meséltem róla, meglepetésemre azt mondta, hogy szerinte is hasznos, sőt felkészülési időszakban volt, hogy ő is kipróbálta, ekkor úgy…..
Nos, akkor egy cipőben járunk! Mit is jelent ez nálam? Ahogy én szoktam mondani, rúg húz, csíp, harap.... valójában, kiszárad, húzódik, ég, viszket, sőt sokszor kipirosodik. Miért is van ez, mik okozzák ezeket a kellemetlen érzéseket nálam. Engem nagyon zavar a…..
Inle tó     A tó 900 méteren fekszik a tengerszint felett, csodálatos természeti környezetben☺ Másfél órás hajókázás volt a programunkban, ami már rá is fért a csapatra az elmúlt napok rohanó tempója után. A tavon egyébként cölöpökön álló házakat és…..
Burma lakosságának 90 százaléka buddhista vallású. A felnőttek, gyerekek nem kötelezően járnak templomba, hanem a mindennapi életük részét képezi. A buddhistákra jellemző különleges nyugalom egyébként nagyon könnyen ráragad az emberre. A felnőttek nagyon sokat mosolyognak, a…..
A királyság fénykorában több mint 10.000 sztúpa, pagoda és templom épült a síkságon, napjainkban is több mint 2200-at lehet felkeresni. A legnagyobb élményt Bagan városa és környéke jelentette számomra. Bagant gyakran hasonlítják a kambodzsai Angkorhoz, és bevallom én sem…..