Regisztráció Blogot indítok
Adatok
roz

11 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
csakúgy vasárnapi mihezkedjek 2013.02.03 23:08:17
hogy ír az ember könyvet, ha blogot sem tud. mert nincs mersze. és kedve sem a gép fölött ülni. nem hiszi, hogy lehet benne annyi mint a nagyokban és ha nincs, akkor nem is érdemes, azért, hogy legyen egy újabb találdmegújraönmagad thaiföldön könyv egyáltalán nem érdemes. közben…..
Mostanában reggelente a Tekanne Fit&Slim teáját iszom, nem annyira a slim inkább a fit miatt, meg mert finom. Az összetevői között van mate, csalán, menta, méhfű, fekete szeder levél és kék búzavirág. Ezek közül most a méhfűnek gondoltam, hogy picit utánajárok, mivel ezt…..
Főleg légúti hurutos betegségek esetében, köhögés csillapítására használható.A virágos hajtásvégeknek köptető hatása van, valamint serkenti a hörgőkben lévő váladék elfolyósítását. A légutakban gyulladáscsökkentő hatású, enyhíti a légcsőhurut tüneteit is. Az…..
gyógynövény-tár Martilapu 2012.10.30 12:04:34
Légzőszervi megbetegedések esetén alkalmazható, jó rekedtség és köhögés ellen. Köptető és gyulladáscsökkentő hatású, szerintem nagyon hatásos, nekem az egyik kedvencem. :) Viszont ajánlott óvatosan bánni vele, mert a levelek a nyálkaanyagok, cseranyagok és flavonidok mellett…..
csakúgy aranyhal 2012.07.22 21:29:00
olyan a memóriám. elfelejtettem a blogom címét, elfelejtettem a jelszavamat és amúgy sem tudom miről lehetne írni. aztán valahogy idetaláltam. biztosan érdekesebbnek kéne lennem, de az lehet, hogy elmúlt. vagy csak nincs időm és fáj a fejem, és most különben is minek. ..
tisztára kérd és megadatik. mert kaptam varrógépet. mostmár tényleg lehetne varrni, de hülye vagyok és eggész este régi leveleket olvastam a mindenféle oldalakon. picit szomorkás is lett a hangulat, meg fája hátam. mivan ha ez az egész dolgozósdi megváltoztatott, és már nem is…..
csakúgy varrógéppel 2012.04.01 21:26:00
táskát kéne varrni, tavaszit. jó lenne, ha ez igazi hobbi lenne. és nem lennék álmos, meg beteg...
csakúgy úgy tűnik 2012.03.13 22:30:09
ez egy zeneblog lesz amiben mindig az éppen aktuális öt rongyosra hallgatott szám fog váltakozni, kivéve. hogy ez nem most aktuális hanem 2009-ben volt. az. nagy szívfájdalmak közepette. a jó benne, hogy elég csak fél percet meghallgatni, hogy lehessen sírni. és pont ezzel a…..
Főhősünk (Aksel Hennie, a Max Manus-ból lehet ismerős) menő fejvadász, de ez a fejvadász nem a megszokott, filmekből ismerős fejvadász, ez az a típus, amelyik azt kérdezi, hogy hogy képzeled el a jövőd három év múlva, meg hogy mik a gyengeségeid. Van neki nagy háza, szép…..
csakúgy roller coaster 2012.02.29 20:55:00
fordítottan vagyok arányos az összes barátommal lehet.   ha be akarom tartani a szabályt, miszerint ma korán lefekszem, akkor pedig nem ér ezen rágódni.     ..
csakúgy maple syrup 2012.02.14 17:24:00
nyálcsorgatós alvós délután. ez a szerelem.    ..
na már megint itt a nagyszerű ötlet, hogy írjunk blogot, de semmiképpen tematikusat, hanem naplót. igazából. pedig jobb lenne tematikus, hiszen van téma dögivel. betegségek, receptek meg gyógynövények, mosódió és egészséges életmód, az egész medvehagymás hóbelebanc. még…..
Se tanulni nem tudok, se mást. Csak végeláthatatlan kétségbeesést és tanácstalanságot látok és még a telefonom is ellenem van, mivel nem tudok telefonálni vele. Tegnap a bortól legalább elaludtam és addig sem kellett nyüglődni, de ma nem ihatok, mert úgy végképp nem tudok…..
Egy rendes moziblog csak azokkal a filmekkel foglalkozik, amelyik legalább 8 Arany-Valamivel rendelkezik, csak a mi blogunk ilyen undorgrund, hogy csakazért se, de most kivételesen mégis, de csak hogy fikkantsunk egy picit. Danny Boyle-t én kedvelem, a Sekély sírhant és a Vonatszámlálós…..
Alapvetően imádom westerneket. Nem annyira a régieket, de az újat azt nagyon. Azon gondolkodtam, mennyire vicces lenne már, ha a Lego nemcsak Harry Potterre, meg Indyre, meg Star Wars szerződne le licensed vonalon, hanem lennének jó kis Börtönvonat Yumába, meg Jesse James meggyilkolása,…..
Csodák csodájára lenyugodtam, de ez annyira nem is csoda, mert tudtam, hogy így lesz, csak nehéz volt kivárni. Lehet benne van az is, hogy szépen süt a nap. Nemtudom. Tegnap meg elhasználtam a vaníliás fürdőgolyót végre. És rettenetesen jó illata volt. Ez pont kiváltotta azt, hogy…..
Na, milyen filmet nézek ma 17:45-kor?..
roz 2009.03.11 21:47:27
Igaz, hogy oylan nagyon fáradt vagyok, hogy talán sosem voltam még ilyen, de azért most akarom leírni. Tutira veszem, hogy megdöntöttük a pusziadási világrekordot. De komolyan. Ez ilyen óvodásnak tűnhet, d enem volt az egyáltalán. Voltak érdekességei az egésznek, pl tegnap…..
megvettem egy kabátot, ami lila és oylan, mint egy másik kabátom.2 apró dologgal kiegészítettem a táblámat, de az egyik lepotyogott asszemma háromnegyed 8-kor felébredtem, ilyen korán már rég..éa fáztam kicsitSokat nevetten azon, amit a Jul. írt, hogy talált a táskájában egy…..
érzem, hogy igen, és már kb 20an kérdezték, hogy mi a franc az? Halállistát írunk, nem kívánságlistát? és el akarunk égni? És igen, szeretném, ha égetne.Tegnap este meg Á. azt mondta, hogy tudja mi a baj nálam. És talán tényleg.Mikor nyomultunk be az előadóba,mert vizsgázni…..
NNa ez az év még jobb lesz, mert ez nagyon jó volt, ugye? -Igen. Hoztam az idei kívánságlistát és jól mindjárt megírjuk. -Idén rózsaszín körömlakk lesz a szélén.Na pluszba meg volt még zenehallgatás, zuhanyzás, gondolkodás, örülés (pl. az ajándékomnak, ami nagyon, de…..
A tanulás nem megy karácsonykor, ezt hivatalosan is kijelenthetem. Majd az utolsó pillanatban és felfokozott állapotban nyomom be az anyagot és legalább 4est fogok kapni. A borizeném le lett szólva a bátyám által, de mondtam is neki, hogyha ideköltöznek majd januártól, akkor nincs…..
olyan helyes volt, hogy nagyon és szépen mosolygott és úgy nézett ki, hogy normális és kedves. Adott matricát és akart is (volna) beszélgeni, de én egy-két szó után mentem tovább a hülye tömeggel és nem kérdeztem meg, hogy "figyii mi a horoszkópod? mikor születtél? hol…..
Utálom, hogy nem volt jó a netem és a suli könyvtárában kellett ülnöm órákat és közben nagyon, de nagyon megfájdult ott a fejem. A mi borunk vmi rozé lett, ami álltólag az élet itala, bár az utolsó alkalom óta ezt nem hiszem, viszont sikerült megtudni az éjjelis boltos fiú horoszkópját, aki bika és…..