Regisztráció Blogot indítok
Adatok
240 millió

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves CCCP-pólós faszkalap! Tudom ám, hogy csak az irónia dörrent egy nagyot ottan a Kossuth téri színpadon, mert hát az Orbán az az oroszokkal paktál, és most akkor majd jól behúzod őt a csőbe, ha netán kiakadna azon, hogy szovjetuniós pólóban szaladgálsz, mert hát hogy van…..
// Ivanics Tünde a héten költözhetett volna be a ValóVilág7 villájába, ha a műsor pszichológusa nem találta volna alkalmatlannak a játékra. A szereplő már abban a szállodában volt, ahonnan a játékosok egyenesen a stúdióba mennek, azonban elbukott egy vizsgálaton, ezért…..
Ukrajnában az egész egy EU melletti tüntetéssel kezdődött, de végül forradalom és szabadságharc lett belőle. Na nem olyan "fülkeforradalom" és nem olyan "szabadságharc", mint Magyarországon, hanem olyan igazi fajta, amikor az emberek tényleg megharcoltak azzal a rendszerrel, mely…..
A Jobbik plakátkampányai elsősorban nem 2014-ről, hanem hosszabb távról szólnak. Barátai az iszlám világnak, csak ne jöjjön Magyarországra. Novák Előd nem antiszemita, a magyar-zsidó együttélés múltja nem kampánykérdés. A kereskedelmi és szolgáltató szektorban a nyugati…..
Kijevben már igazi polgárháború dúl: azonosító nélküli rohamrendőrök lövik a tüntetőket, néhol már éles lőszerrel fenyegetve az életeket. Az ukránok pedig nem adják fel, és harcolnak tovább. Harcolnak a jogaikért, harcolnak az elnyomás ellen. A fenti videóban a lány…..
240 millió 2014.02.20 13:29:51
@maxval a gondolkodó birca: Azért nem nézett utána, mert csak egy jól hangzó mondatot talált ki, amit próbált alátámasztani, csak sajnos nem igazán sikerült... Semmi köze a mostani helyzetüknek a mai Mo-hoz, ez egyértelmű, itt is csak a ferdítés megy.
240 millió 2014.02.20 13:40:34
@Média Panda: Segítek, 2006-ban volt egy erőszakos kissebbség a tüntetők között, de az akkori gyurcsány-hatalom hagyta, hogy áldozat legyen a tv székházat védő rendőrökből, majd szétverette a békésen megemlékező Fideszeseket, miután beléjük terelt egy szintén radikálisabb kissebbséget. Jelenleg Magyarország az EU tagja, nehogy már Ukrajnához hasonlítsad, eléggé sántít a dolog:)
240 millió 2014.02.20 15:15:36
@JohnHenry: Jól van, látom te sokkal jobb vagy itt sok embernél :) De addig jó, amíg csak te hiszed ezt el.