Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gézuka66

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A CW (Flash, Arrow), az NBC (Constantine), a Fox (Gotham) és az ABC (Agents of SHIELD, Agent Carter) után a CBS is beszáll a képregénybizniszbe, és nem is nagyon lehet a döntésen csodálkozni, bár azon igen, hogy a főleg az idősebb korosztály körében népszerű tévé pont egy olyan…..
Ahogy azt már korábban mondtuk, január 26-án szabadítja a világra 15. albumát a Napalm Death legénysége. A 14 dalt tartalmazó Apex Predator - Easy Meat című album borítója és a dalok címei is ismertek már, melyet hajtás után találtok, a korábban már megosztott Cesspits című…..
Bizonyára sokan emlékeztek szinte minden jelenetére a Brian élete c. örökbecsű és valóban nagyon bölcs Monty Python-filmnek. A mai tüntetéssel kapcsolatban egy ismert online portál ezt írta fejlécnek:  "Sok ezren gyűltek össze a Kossuth téren, csakhogy kiderült, nincs vezető,…..
Mérsékelten izgalmas, de aljas húzásokban bővelkedő kampányt láthattunk idén ősszel is. Az önkormányzati választások ugyan szinte mindenhol lefutottnak tűnnek, ez azonban nem akadályozta meg a pártokat, és különösen a regnáló polgármestereket néhány igazán pofátlan…..
Kijevben már igazi polgárháború dúl: azonosító nélküli rohamrendőrök lövik a tüntetőket, néhol már éles lőszerrel fenyegetve az életeket. Az ukránok pedig nem adják fel, és harcolnak tovább. Harcolnak a jogaikért, harcolnak az elnyomás ellen. A fenti videóban a lány…..