Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sárecz Rebeka

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerencsére a LUSH fantasztikus, illatos, szappanos, habfürdős csodatermékeit már senkinek nem kell bemutatnom. Tökéletes választás lehet egy hétvégi relaxáláshoz, egy szerelmes habfürdőhöz vagy akár egy stresszes hétköznap lezárásaként. Szeretem a filozófiájukat - engem ez…..
Imádom a hazai dizájnerek munkásságát, rengeteg tehetséges tervezővel találkozom, akik közül most Lengyel Zsuzsinak a legújabb kollekcióját szeretném Nektek bemutatni! Zsuzsi színes variálható táskái immár negyedik éve visznek színt és lüktetést a divatéletbe. Ikonikus…..
Sárecz Rebeka 2015.10.27 15:24:30
www.lengyelzsuzsi.hu/taskak/18m20

Ő a nekem és a ruhatáramnak való ;)
Nőként rengeteg időt töltünk azzal, hogy olyan ruhát válasszunk, amelyben nem csak jól nézünk ki, de jól is érezzük magunkat, így garantálva azt, hogy mindig magabiztosan vágjunk bele az előttünk álló napba. Gyakran azonban az öltözködésünkbe közbeszólnak egyéb…..
Lassan megérkeznek a tavasz első fuvallatai, ezért már most érdemes felkészülnünk az első napsugarak érkezésére is! Az IsaDora Ray of Light kollekciója is a fény játékán alapul, hiszen megváltoztatja az árnyalatokat és ezzel új divatot teremt. Finom textúrák, világos színek,…..
Sárecz Rebeka 2014.02.20 13:17:05