Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JászokGyásza

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint korábban megírtuk, Pócs János és Fidesz politikai célokra használja fel a jászok öntudatát és történelmét. Az alábbiakban az Egy Jobb Jászberényért Egyesület közleményét közöljük: EL A KEZEKKEL A JÁSZOKTÓL! EL A KEZEKKEL A JÁSZOK TÖRTÉNELMÉTŐL! Az Egy Jobb…..
JászokGyásza 2014.03.09 13:13:25
@Jászberényi lakos: Hangolja a fene egymásnak ellen ezeket a szerencsétleneket. Nekem külön öröm végignézni, ahogyan együtt tűnnek el a süllyesztőben. Magyar még csak nem is jász ember. Ne akarjon már történészt játszani, mert hülye hozzá. A Szekeres családban meg lehet, hogy egymással háltak a vér szerinti rokonok, és ezért genetikai probléma lépett fel, de a jászok kikérik maguknak az összehasonlítást a saját családjuk és Szekeres Imre felmenői között!
Egy hét alatt három ügyben is lebukott Pócs János. A Fidesz-szavazók szerint ez már nem is meglepő, az igazi kérdés szerintük inkább az, hogy ha Pócs Jánosnak olyan sok segítője akad a Jászságban, mint ahogy ő állítja, akkor miért kényszerült mégis arra, hogy közmunkások…..
JászokGyásza 2014.03.09 13:09:40
@Jászberényi lakos: Nehogy már azon menjen a "vita", hogy mit jelent a rasszista kifejezés. A "cigánybűnözés" szó akkor miért számít rasszizmusnak? Galád, mocskos, sértő amit Magyar Levente mondott, és ezt mindenki tudja, érzi. Ez a szerencsétlenkedő bal oldal meg annyit sem tudott megtenni, hogy arréb lépjen és kimondja, ezzel nem ért egyet. Magyar álljon ki, és kérjen bocsánatot a több, mint 100.000 embert sértő kijelentései miatt. Szekeres meg húzza le magát a tihanyi wc-jén, amiért jász létére annyira nem hajlandó, hogy kikérje magának. Van bőr az agyon sminkelt és kozmetikázott pofáján, hogy még értelmetlen és ostoba kijelentésekkel védje azt a barmot.