Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dubicsák

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közelegnek az ünnepek és ennek fényében talán sokan fontolóra veszik egy új telefon vásárlásának tervét, vagy saját részre, vagy az egyik kedves családtagunk megajándékozásának a céljából. A Microsoft a napokban tartott egy rendezvényt Németországban és az ott…..
Jövőre új helyszínen, nagyobb léptékben rendezik meg a jubileumi 25. RockMaraton Fesztivált, amely a fejlődést is céljául tűzte ki. Az első nevet minden esetre máris bejelentették a szervezők. Ezek szerint a Powerwolf már biztosan fellép a jövő évi fesztiválon. A mai naptól…..
Ma jelent meg Zuschlag János "Pártházból börtönbe" című könyve, amit Szalai Vivien írt, aki a dubajozásról szóló vagy a Stohl-könyv után megint egy kellően mocskos ügyhöz adta a nevét. A könyvet a Nap Gazdaság Kiadó kft. adja ki, akinek annyira vág a profiljába a politikai…..
Dubicsák 2014.03.11 11:17:33
@dr kíváncsivagyok:
Miért csalt volna? Istenem, ezt a tipikus, buta hozzáállást...dokikám, vissza kéne menni az opniba ;-)
Ha nem Orbán megismételt kétharmadát idézné elő, remekül szórakoznék ezen a kampányon. Előkerülhet itt gyakorlatilag bármi, a szinte csak csalásra és közpénznyúlásra alkalmas jelölőrendszertől Putyinéknak eladott energiafüggetlenségen keresztül az utolsó vasig elvert…..
A Tárki legfrissebb mérése szerint ugyan magasan vezet, de személyzeti frontos foszlásnak indult a kormánypárt. Előbb Papcsák esett át 160 valahogy lett millión, aminek eredetéről Simon módra nem kívánta tájékoztatni a közt, majd Rogán ordított teli szájjal, hogy MI FOLYIK ITT…..
"Megállapodtak az összefogás pártjai a Modern Magyarország Mozgalommal szerdán. Bokros Lajos pártja kívülről támogatja az ellenzéki szövetséget. (...)Bokros Lajos közölte: kívülről támogatják az összefogást, sem egyéni, sem listás helyet nem kértek. Azt mondta:…..