Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RoyalGast

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eredményekben a legmegdöbbentőbb, hogy a statisztikai korrekció erősítette a vezető pártok előnyét Ahogy az köztudott, a Voks 14 egy mobil platformon működő közvélemény-kutatási szoftver, amelynek fő célja a pártszimpátia felmérése, mellékesen pedig politikusok…..
RoyalGast 2014.03.18 11:02:34
@Brendel Mátyás: csak és kizárólag annyit teszek még neked hozzá, hogy elolvastam a nyüves cikket, mielőtt az első hozzászólást beírtam, de az, amit egy ilyen oldalon írnak, nekem kb. annyi, mint amikor egy szúnyog a fülembe zümmög fülledt nyári éjszakákon. :)
A te saját érdeked lenne, hogy ne lovald bele magad a kormányváltás gondolatába, mert attól olyan messze vagyunk, mint ide Kamcsatka, dehát aki még ma képes a ballibsi okádás mellett hitet tenni, annak az értelmi képességei a szememben egy éticsigáéval vetekszenek. A te esetedben pedig ezt a feltételezélst a kommentjeid minősége is megerősíti, láthatóan nem vagy képes senkihez két mondatot anélkül hozzászólni, hogy az tele legyen "hülye", "fasz", "segg" és hasonló jelzőkkel. Mint látod, én is meg tudom fogalmazni azt, amit rólad gondolok úgy, hogy egyetlen trágár kifejezést nem írok le - persze ismét bebizonyosodik a mondás igaza, miszerint "a stílus maga az ember". :)))
További jó epeömlést kívánok neked! ;)
RoyalGast 2014.03.18 11:25:01
@Brendel Mátyás: "elolvastam a nyüves cikket, mielőtt az első hozzászólást beírtam..."

mire te: "OK, bazdmeg, de akkor bevallottad, voltál olyan köcsög, hogy olvasás nélkül szóltál hozzá, és nyögd be a hülye kommentedet."

Magyarán, közvetlenül miután leírom, hogy elolvastam a cikket az első komment előtt, közvetlenül utána megint azzal jössz, hogy olvasás nélkül "nyögtem be" az első kommentemet. :))
Ehhez nincs is tovább mit hozzáfűzni, mert ezekszerint egyszerű és világos mondatokkal sem lehet veled kommunikálni, mert nem fogod fel az értelmüket. Csoda, hogy írni-olvasni megtanultál. :)))

Ami pedig a "hülyfeszozást" illeti: mint láthattad volna (ha értelmezni tudnád a mondatokat, amiket olvasol), én is egy idióta, ostoba, korlátolt hülye fasznak tartalak téged, de ezt meg tudtam szalonképesen, intelligens ember módjára, diplomatikusan fogalmazni. Erre te nem voltál képes, mert csak "hülyefaszozni" tudsz, ha valakivel nem vagy egy véleményen. Ordenáré kocsmai stílus, utoljára mondom, nem vagyok hajlandó lesüllyedni erre az ember alatti szintre.
RoyalGast 2014.03.18 13:53:53
A fideszes intézetek nekiálltak parlamenti küszöb környékére mérni az LMP. Schiffer András pártvezér pedig már 10 százalékos eredményt vizionált. Noha a párt csak fizetett diákakmunkásokkal tudta összegyűjteni a csökkentett számú ajánlásokat. (Sőt, a párt úgy próbált…..
Tegnap este elszabadult a pokol Kijevben. A tüntetők és a rendfenntartó alakulatok ismét összecsaptak, ám ezúttal minden eddiginél véresebb küzdelem bontakozott ki. Követni is nehéz a veszteségeket, szinte óránként meghal valaki a lángba borult ukrán fővárosban. Az ellenzék…..