Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rezsiharcos

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hetek gyakran feltett kérdése volt, hogy a Paypal-számlákra is vonatkozik-e az új bejelentési kötelezettség. Röviden a válasz: a PayPal számlákkal kapcsolatosan nincs külön bejelentési kötelezettség az adóhivatal felé. A belföldi cégeknek ugyanis január 31-ig be kell jelenteniük a…..
rezsiharcos 2018.02.01 10:52:57
@Mach Péter: A cikk vége pont nem ad választ semmire. Ezt írod: "Aki arra kíváncsi, hogy a Paypal jelent-e a magyar adóhivatalnak, ahogy más pénzintézetek is teszik az ebben a Privacy Policy-ben kutakodhat."
Áruld már el, hogy ennek mi értelme volt? Minek írsz postot arról, hogy Te tudsz valamit, de nem mondod meg? Talán Te sem vagy benne biztos? Vagy ez egy olyan értékes információ, hogy csak úgy ingyen nem fogod kiadni?
Az MSZP zuglói alpolgármestere a saját polgármesterét megkerülve megállapodott a MUNDO telek új vevőjével, majd három Fideszes átszavazóval kisegítve megszavaztatta az önkormányzatnak gazdaságilag hátrányos és törvénytelen megállapodást. A polgármesteri vétó alkalmat ad, hogy ma újratárgyaljuk a…..
rezsiharcos 2017.04.12 14:10:31
@Androsz: Pedig ott van a legelső sorban, egyértelműen beazonosítható "Az MSZP zuglói alpolgármestere".
rezsiharcos 2017.04.12 15:25:17
@Androsz: Végülis egyetértek, valóban le lehetett volna írni a nevét is, különösen, hogy a 3 Fideszes név szerint lett említve. Egyébként, ha egyértelműen meghatározható személyről van szó, akkor jogilag sincs különbség (ha netán egy esetleges rágalmazási per elkerülése lett volna a cél)
Kinézte magának Zugló egyik legjobb iskoláját a Magyarországon méltán közismert Konstantinápolyi  Egyetemes Patriarchátus Magyarországi Ortodox Exarchátusa. Az általános iskolák nincsenek könnyű helyzetben, a KLIK kiéheztette őket az elmúlt három évben, és az abszurd törvényi szabályozás okán az…..
Az álláskeresés egyik legkritikusabb része rögtön az első lépés, egy igazán jó és figyelemfelkeltő önéletrajz megírása. Kezdésként tekintsünk vissza az eddigi állásainkra és tapasztalatainkra, majd találjuk ki, hogy ezt hogyan sűrítsük bele egy oldalba. Ezután ügyeljünk arra, hogy minden egyes…..
rezsiharcos 2016.08.24 07:57:31
@rnz: Na a bizonyítány másolatától tudok a falra mászni. Még azt sem tudni behívnak-e interjúra egyáltalán, de máris másolgassál nekik. Ez mondjuk főleg államinál divat, hogy előre kérik. Konkrétan eleve sértő a feltételezés, hogy valaki behazudja a diplomáját, mikor a legegyszerűbb ember is tudja, hogy azt úgyis kérni fogják a belépésnél.
Racionális embernek tartom magam, az Astro Tévéből is csak a pénzmágiánál kezdek el tárcsázni, de nem hagyom magam palira venni a Szentivánéji dupla rontáslevétellel, haha, átlátok rajtatok, rohadt sarlatánok, nem is áldoztatok kecskét hozzá, így hogy veszed le a rontást, hm? Azzal is tisztában…..
rezsiharcos 2016.07.29 22:35:10
“Attól leszel profi, ha akkor tudsz élvezni, amikor akarsz.” - Kovi   Michelle Wild, Sandra Iron, Niki Belucci, Maya Gold, Monique Covet, csak pár név a 2000-es évek pornócsillagai közül. Olyan nevek, arcok voltak, akiket az is ismert, aki egyébként nem nézett pornót. Azt mondják a magyar…..
rezsiharcos 2016.05.21 10:31:44
Nos, a cikk annyiban hasznos volt, hogy megtudtam Amirah magyar. Nekem mondjuk nem jön be az arcformája.

@Gour: A súlytalanság ügye fizikai kérdés, az informatikusoknak pedig köze sincs a fizikához.
Az Iszlám Állam (ISIS) sokak szerint már a fél világgal hadban áll, ami nem is áll messze a valóságtól. Az alábbi térképen ugyanis az látható, hogy ha nem is közvetlen harci kontaktusban, de gyakorlatilag kimondatlanul háborúzik a fél világ az ISIS-el. A térképen a piros részek az Iszlám Államot és…..
Haha. @donlemon is officially cut off. #CNNNYE #nicerackkathy pic.twitter.com/tKwrbmBRRf— Mike B. (@42MikeB) 2016. január 1. A tegnap esti szilveszterezés, pontosabban az elfogyasztott alkoholmennyiség igencsak az agyára ment a CNN riporterének, Don Lemonnak, mert amikor élőben kapcsolták…..
rezsiharcos 2016.01.01 18:15:12
@Sulopest: az index címoldalon még most is ott vírit a szöveg, hogy "A neurotranszmitter reakció kurva félelmetes akció".
2015 szeptember 8-án egy magyar online tévé egyik operatőre Röszkén dolgozott, éppen a menekülteket filmezte. A rendőrök közül kitörő menekültek közül az esetről készült videófelvételek tanúsága szerint először egy kislányt, majd egy gyermekével a karjában menekülő…..
A Napi Gazdaság úgy tudja, hogy Jegyes-Tóth Kriszta távozik a köztévétől, a helyét pedig a HírTV-től lelépett Földi-Kovács Andrea fogja átvenni, mármint a helye alatt a közéleti beszélgetősműsorokat értem. Földi-Kovács két hete dolgozik hírolvasóként az M1-nél, úgyhogy…..
Elnézést kérek a cím miatt lázár úrtól (szigorúan kisbetűvel, nyelvtannáci törvényt sértve és tiszteletfaktort degradálva), hiszen természetesen eszemben sem volt Lázár heréiről szót emelni, pláne nem pubertáskori kiskamasz kontextusában összemosni. Szóval történt az…..
A párbaj pont olyan volt, amilyennek vártuk, Fanni sikoltozott és ostobaságokat beszélt, saját bevallása szerint három felest tolt, attól lett a szokásosnál is extrovertáltabb. A hárpinátornak is becézett csajt Laci komoly poénokkal oltotta, a stúdió közönsége néhol sírt a…..
Óriási amerikai bullshittel kíván kellemes karácsonyt a Jobbik sajtóosztálya. A 19. század közepétől, a közép-európai nemzeti elképzelések szerint, a Szentestéhez elszakíthatatlanul hozzátartozik a hó, a havas táj. A statisztikák viszont azt mutatják, hogy ennek…..
Heti egy zuhanyzási lehetőség, havi egy tekercs vécépapír, elviselhetetlen túlzsúfoltság, brutális börtönőrök és egy kaliforniai börtönből szökni próbáló radikális polgárjogi aktivista, George Jackson lelövése. Ezek voltak a legfőbb okok, amelyek az Egyesült Államok…..
Ritkán teszek ki Papcsák filmet, de ezt meg kell nézniük. Röviden, döbbenet. Mostanáig azt gondoltam elegáns leszek, nem kommentálom Papcsák választási vereségét. Most hogy kijött ezzel a nem is tudom mivel, hadd reagáljak az általa összehordottakra.   Elsőként is a…..
Megjött a friss kerületi újság, van 2-3 oldal, amiről nem köszön vissza Papcsák Ferenc polgármester, de legalább meghallgatja a kerületi lakosok véleményét. (Vagy frissíti az adatbázist.)Látszik, hogy a Konzultáció mesterfogásait egyenesen a Nagymestertől tanulta ... Izgalmas…..