Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Slate Lite Hungary

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasó!Korábbi bejegyzéseinkben már Te is találkoztál egyedülálló ultravékony palakő-szeleteinkkel, a kültérre és beltérre is felhasználható SlateLite-tal és az extrém hajlékony EcoStone-nal. Felesleges is most itt tovább méltatnunk őket, hiszen mostmár Te is jól…..
Slate Lite Hungary 2015.11.03 10:56:25
Kedves Illa Berek!

Köszönjük a hozzászólást, megpróbálunk minden kérdésre válaszolni.

1. Ez a bejegyzés a Translucent (átvilágítható) termékcsaládunkról szólt. A technológiáról röviden annyit kell tudni, hogy a palakő tömbökről egy speciális eljárással rétegeket szakítanak le, és ezután kerülnek fel különböző hordozórétegre a kövek. Jelen esetben egy átlátszó üveggyapottra. Mivel a kő vastagsága nagyjából 1 mm így könnyen áthatol rajta a fény ha meg van világítva.

2. Ezek nem tekercsek, hanem standard méretű lapok, semmilyen hasonlóság nincs a palakő utánzatú tapéták és a termékeink között, maximum csak a vastagsága.

3. Tartósság. Elsősorban azt kell eldönteni, hogy milyen beépítésre kerülnek a kövek. Kültérre, beltérre, fürdőszobába, járólapnak a legvastagabb, sima Slate-Lite jelzésű köveinket ajánljuk. Dekorációs felhasználásra pedig a Translucent (átvilágítható) illetve az EcoStone (extrém vékony, 0, 8 mm vastag) termékcsaládjainkat. Megfelelő felhasználás és beépítés mellett a gyár 20 év garanciát vállal a termékekre.

4. Mivel a legsúlyosabb termékcsaládunk is mindössze 1,5 kg/nm súlyú, így igen kevés az esélye, hogy bármikor is leváljon a falról, magával rántva annak egy részét. Megfelelő ragasztással semmilyen problémát nem okoz sem a víz, sem a fagy, sem pedig az extrém meleg.

5. Referencia munkákat a
slatelitehungary.hu/galeria oldalon talál, illetve folyamatosan teszünk közzé információkat, fotókat a facebook oldalunkon: www.facebook.com/slatelitehungary/

6. Bemutató falainkat a XIII. kerületben található Mantu Ajtó Ablak Szalonban, illetve a Budaörsi Art of Home-ban tekinthetik meg, további viszonteladót honlapunkon találhatnak: slatelitehungary.hu/viszonteladok

7. Igen, vállalunk terepfelmérést, tudunk tanácsot adni, illetve a palakő lapok felragasztását is vállaljuk.

További hasznos információkért látogasson el a honlapunkra: slatelitehungary.hu

Üdvözlettel,
Slate-Lite Hungary
Hatalmas kőtömbökből fiókos konyhai szekrény? Még a sütő is, meg a tűzhely és minden más is kőből volt, emlékeztek még rá? De igazából nem Flinstone-ék konyhájára gondoltunk! Még mindig az ultravékony kőszeletek, konyha luxuskivitelben, igaz ez is 100%-ban természetes…..
Hogyan lehet elrejteni egy komplett helyiséget? Például elrejthetjük az odavezető ajtót! Valami sötét varázslat motoszkál a fejedben? Nem, nem lesz rá szükség! De akkor hogyan? Hát… SlateLite palakövekkel :D Komplett helyiségek elrejtését eddig csak a Harry Potterben…..
Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy folyosó. Sötét volt és keskeny, csak arra volt jó, hogy átmenjünk rajta, talán egy kicsit időzzünk benne, aztán Slate-Lite palakő burkolatot kapott, és lám, mi lett belőle… Hazaértünk… Végre! Mindenhol lóg egy szatyor, vagy egy…..
Annyit hallottuk már, hogy milyen egyszerű, milyen költséghatékony a Slate-Lite kövek felhelyezése és a végeredmény milyen lenyűgöző :D Szemléltetéshez pedig itt a nagy kedvenc az ilyen volt, ilyen lett összeállítás! Egy-egy valóban gyönyörű kép mellett, látni, honnan hová…..
Kedves Olvasó! Neked van már kőlámpád? És világító kőfalad vagy kőpadlód, esetleg világító kőmennyezeted? Vagy világító kőszekrényed? Nincs? Nem is hallottál még ilyenről? Nézd meg! Szeress bele! Mi elkészítjük Neked bármelyiket, vagy segítünk, hogy Te is…..
Kedves Olvasó! Hajlítottál már meg követ :) ? Esetleg csavartál már össze követ :D? Szeretnéd kipróbálni milyen érzés? Segítünk… Nézd meg a képeket és olvasd el, hogyan helyezhetők fel az igazán csodás EcoStone kövek a legkülönfélébb anyagokra és a legkülönfélébb…..
Kedves Olvasó! Korábbi bejegyzéseinkből már három egyedülálló termékünkkel is megismerkedhettél! SlateLite-tal, EcoStone-nal és Translucent-tel, a 100%-ban természetes, ultravékony és hajlékony palakövekkel. Termékeink felső kőrétegét környezetbarát alátéttel…..
Sziasztok! Ismerkedjetek meg közelebbről EcoStone-nal, ultravékony palaköveink legrugalmasabbikával! Beltéri használatra ideális, akár 360 fokban is hajlíthatod, mint pl. mi tettük, egy határidő napló dekorálásakor, amit be is mutatunk majd Nektek, későbbi bejegyzéseink…..
Kedves Olvasónk! Mai bejegyzésünkben, Slate-Lite termékünkkel ismerkedhetsz meg közelebbről! A Slat-Lite, ultravékony palaköveink klasszikusa, legelső termékünk. Felülete 100%-ban természetes palakő, ezt a 0,1-1,4mm vékonyságú kőréteget egy üvegszál erősítésű természetes…..