Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OneTwoThree

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A balliberális oldal első számú szennyportálja, a 24.hu azt állítja, hogy „magyar gazdasági modell nem sikeres, hanem a leggyengébbek egyike.” Névvel persze nem merte vállalni a szerző a cikk formájában közzétett blődségeket. Így persze nem meglepő, hogy igen könnyű cáfolni a legigénytelenebb…..
Manuela Schwesig német miniszter pártállami időket idéző módon az Alkotmányvédelmi Hivatallal figyeltetné az AfD egyik politikusát. Akkor most ki is a náci?..
Nagyon kevesen vannak ma már azok, akik büszkék arra – vagy legalább vállalják –, hogy nemmel szavaztak 2004. december 5-én a külhoni magyarok állampolgárságára. A baloldal nem ekkor rontott rá először a saját nemzetére, de ez volt az egyik legdirektebb példa az elmúlt három évtizedben. A MoMo…..
Jól felépített taktikával, helyenként kimondottan látványos játékkal rukkolt elő a magyar labdarúgó válogatott a csoportmérkőzéseken, így teljesen megérdemelten jutottunk tovább a legjobb tizenhat csapat közé. A Spíler korábban minimum 4 ponttal kalkulált, végül 5 lett belőle, ami elég volt a…..
Spíler RIA-RIA, HUNGÁRIA! 2016.06.01 10:39:29
A labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck kihirdette a franciaországi Európa-bajnokságra utazó játékoskeretet. Spíler gyorselemzés következik...
Bedobja a törülközőt az LMP arc, lemond pártbeli tisztségeiről és országgyűlési mandátumáról is. Az LMP társelnöke, frakcióvezetője az Indexnek adott interjújában magyarázkodott, hogy miért éppen a ciklus felénél gondolta úgy, hogy magára hagyja pártját. Kétségtelenül Schiffer megérdemli a…..
Hatalmas arccal indultak neki a pótselejtezőnek a norvégok, de végül – Böde Dani zseniális mondásával – pofára estek mint a zsíros kenyér. A reggeli norvég sajtóból is szemezgettünk. „Álomsorsolás” – így fogadta a norvég „szakértelem” a magyarokat nem is olyan…..
Az MLSZ elkúrálta a kártyarendszer körüli mizériát, a román meccsre a jegyértékesítést, hátrányos helyzetbe hozta a nem fővárosi szurkolókat, és, ha ez nem lett volna elég,…..
 „Egyre gyorsabban, egyre többet, nem ismert semmi határt.” Így irányította Sepp Blatter 17 évig az egyik legfontosabb nemzetközi sportszervezetet. 5. Szuperluxus és elképesztő fizetések a FIFA-ban A FIFA végrehajtó bizottságának 25 tagja úgy keresett fejenként évi 300…..
Egy évvel az után, hogy az Újpestet majdnem kizárták az első osztályból gazdasági problémák miatt, most két másik első osztályú klub tulaja látszik bedőlni. A Quaestor és a Lombard céges ügyeiről már mindenki hallott, mindkét cégcsoport komoly problémákkal néz szembe,…..