Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paplukacs

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nem tudom, lehet, talán világa: Manapság az emberek szeretnek ezzel a három rövid válasszal "megoldást" találni, szinte bármely kérdésre, problémára. Hogy miért van ez? Valójában védekezési mechanizmus. Így nem kell döntést hozni. Hozza azt meg más. Hisz a döntéseknek súlya, felelőssége van. Azt…..
Árral szemben Majd megálmodom... 2017.01.14 20:40:25
Szeretnék egyszer egy olyan világban ébredni, amit igazán szeretek. Ahol tisztelik a tudást és a valós teljesítményt. Ott ahol nem az a lényeg, hogy ki mennyire öltözik úgy mint a filmekben és az sem fontos, hogy milyen autóval jár. Nem az a lényeg, hogy mennyire van kidobva péntek és szombat este a…..
Ülsz a vendégtérben, a terjengő olajszagban, hallgatod ahogy másoktól flegmán felveszik a rendelést, majszolod a mekis kaját és meg vagy győződve róla, hogy ez milyen menő... (hisz még facebookon is becsekkeltél egy fényképpel megtoldva a posztot!) Álljunk csak meg! Hisz legbelül mégis csak tudod,…..
Lauren Blog  Az ügynök órái 2015.11.05 12:46:45
A legmenőbb kocsikat vezeti, a legjobb ruhákban feszít, és luxusórákról olvassa le az időt. James Bond tagadhatatlanul az elmúlt 53 év egyik stílusikonja. Lássuk hát, milyen változáson mentek át a 007-es által viselt karórák az eddigi 26 film alatt. A James Bond novellák…..
TComment Ennél már nincs lejjebb 2014.02.19 06:15:00
Látott mostanában baleset-megelőzési plakátot vagy reklámfilmet? Szörnyülködjünk együtt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...