Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sharepoint Fighter

16 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy site-templated, mondjuk "FCKTHS", ami nem is látszik a Site Template Galery-ből, de az stsadm -o enumtemplates paranccsal kilistázható. Király. Mondjuk le kell cserélni, mert semmi sem örök, néha új dolgok kerülnek fel rá, stb..., szóval: stsadm.exe -o deletetemplate…..
SQL-adatkapcsolat: www.codeproject.com/KB/silverlight/Silverlight3_SQL_WCF.aspx[bővítés folyamatban...]..
SharePoint listára munkafolyamatot (workflow, wf) kötni SP Designerrel meglehetősen egyszerű: új wf, melyik listán fusson, mit csináljon, kész. Kicsit figyelni kell arra, hogy ne futtassa magát végtelen ciklusban, ha példáúl a listaelem módosulásakor indulna a wf, és maga a wf is…..
A verseny utolsó napja, amely egy 80 kilométeres kitérőt nem számítva végig aszfalton vitt minket a túra vélgállomásáig, Jerevánig. A kitérő ismét egy kolostorremekhez vitt minket, ahonnan néhány versenyfeladat megoldása, kis bámészkodás és egy G.Robiékkal elköltött ebéd…..
Sharepoint Fighter 2009.09.14 10:09:39
Ismét egy érdekesség: (1) ha az Infopath-ban kipróbálom a fejlesztett formot (Preview), akkor először az indítási szabályok futnak le (Open and save / Rules), aztán a hozzáírt kódban a FormEvents_Loading eljárás...(2) ugyanaz felrakva a SharePoint-ra (FormServer), majd webes…..
Az utobbi hétvégéken a barátaim egy része szabályosan visszautasította futásra való invitálomásomat: "Bocs, de Őszi Spartacuskupára megyünk, nem megyünk veled a ... keress új barátokat." -- Mi van?Kezdett érdekelni mi az, ami miatt partszélre kerülök. A héten…..
Sharepoint Fighter 2008.11.11 13:15:24
REKLÁM:
Ha érdekel valakit a tájfutás, akkor célszerű a
www.mtfsz.hu oldalon kezdenie!
Sajnos idénre már csak pár verseny maradt, mert a szezonja általában márciustól november végéig tart (de az alatt kb. minden hétvégén van valahol verseny). A versenyeken bárki - értsd: bárki - elindulhat, aki nem rest akár csak sétálni is az erdőben 2-3 km-t (valamilyen kezdő pályán, a pontok az utakról/ösvényekről szinte láthatóak), és a tapasztaltabbaknak vannak 7-10 km-es távok is (nem csak a táv hosszabb, hanem sokkal nehezebb is a terep, és a pontok is jobban el vannak dugva).
Bizonyos esetben az aspx-ben behivatkozott dll-t nem elég behúzni a GAC-ba (természetesen a web.config-ban szerepel a SafeControls alatt), ahhoz, hogy működjön be kell rakni a \Inetpub\wwwroot\wss\VirtualDirectories\80\bin\ alá is....Ha valaki tud rá értelmes magyarázatot, egy…..
function GetHttpParameter( paramName )        {            paramName = paramName.replace(/[\[]/,"\\\[").replace(/[\]]/,"\\\]");            var regexS =…..
How to place and run javascipt in Sharepoint aspx files?Write this (or append to an existing the "PlaceHolderAdditionalPageHead" section) the followings (in the aspx):<asp:Content ContentPlaceHolderId="PlaceHolderAdditionalPageHead"…..
General description about this: msdn.microsoft.com/en-us/library/aa662311(office.11).aspx Own comments: (1) the wsf file needs the following frame: <job id="MyJob"><script language="JScript">     [script content from the article above]…..
Sharepoint SPDesigner bug 2008.09.12 13:22:00
SPDesigner, data view webpart + xml web services:a webservice-hez megadott paramétert hiába állítgatom (elmentem, újranyitom a beállító property ablakot: az átállított érték szerepel benne), a WS hívásakor a szerverenmégis a régi paraméter jelenik meg.... furi....Itt lehet…..
Hasznos, pl. Data View webpartok tartalmának "kézi" összeállításánál:            <td class="ms-vb">                <xsl:element…..
Szimptóma: üres hibát kapunk Sharepoint search query esetén, vagyis a kódban üres lesz az exception a catch-nél, illetve a hiba helyét (a hibázó sor sorszáma) sem tudjuk meg... :(Megfejtés: ez azért lehet, mert olyan mezőt kérünk el a selectnél (pl. select Path, DueDate from scope()…..
Az adatforrás tulajdonságainál a szükséges paramétereknél NE (?) pipáljuk be a futásidőben történő behelyettesítést (pl. egy "User" paraméternél), mondjuk meg neki, hogy honnan helyettesítse be (érték: "UserLogin"), majd a létrejött ParameterBinding szakaszt…..
Sharepoint User visszakeresése 2008.01.31 14:14:00
User adatainak visszakeresése, ha a user egy mezőben van megadva egy Sharepoint-listán (pl. felelős mező egy feladatnál):SPFieldUserValue spFUV = new SPFieldUserValue(SPWeb1, (string)item["AssignedTo"]);string EmailAddress_To = spFUV.User.Email;..
Sharepoint Nagyon hasznos linkek 2008.01.16 11:33:00
Ezt a listát elég gyakran fogom bővíteni (remélhetőleg...) a jövőben:FordításSharepoint-Osztópont szótár (sajnos pont a legfontosabb dolgokat nem tudja, de azért fennthagyom addig, amíg nem találok jobbat):…..
A következő két példa egy olyan user nevében fut le, amelynek a listára csak korlátozott hozzáférése van, viszont az adott listaelemre elemszinten munkatárs van beállítva, tehát tudja szerkeszteni, checkout-olni, stb.// példa #1SPWeb web = Site.OpenWeb(webName);SPFolder folder =…..
Király! Mindjárt egy olyan finomság, ami nem a sharepoint hibája, de ezt utólag könnyű belátni...Szóval a szimptómákSearch használata browserből: nincs találat (fura, a telepítéskor mintha be lett volna állítva a Search Server vagy mi...)Sebaj, irány a Central Administration (a…..