Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bela Vízy

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azonnali aláírásgyűjtést kezdeményezek Pomáz lakosai körében, mert tűrhetetlen, hogy az embert arra kényszerítsék, hogy szélsőjobbos propagandába botoljon nap mint nap, amikor a fenti fotón látható utcán jár. Hát kérem, milyen az már, hogy az úttestre árpádsáv van festve? Hogy az csak azért volna…..
"Aki ballib, az csak feltétel nélkül, lihegve imádhatja a menekülteket, aki meg jobbos, az csak szittya indulattal gyűlölheti őket. Baromság" - szólt szívemből nemrég Geszti Péter a menekültügy kapcsán. Az utóbbi hetekben gyakorlatilag az egész világ a menekültekről beszél.…..
Bela Vízy 2015.09.23 17:39:03
@El Ninho: Ennek semmi ertelme. Megkerdezhetnenk, hogy miert van igaza a "ketharmados" Orban kormanynak mindenben?

Mi csak azt, tudjuk elmondani, hogy miert nem ertunk egyet Veled. Sokan leirtak mar az elozo kommentekben miert.
Bela Vízy 2015.09.23 17:42:55
@Bela Vízy: "hogy nektek is volt 2/3-otok"

Nekunk? Kiknek?

Hat ezt mondom. Neked fogalmad sincs a politikai nezeteimrol. Aki nincs velunk az ellenunk, igaz?
Bela Vízy 2015.09.23 20:19:39
@El Ninho: Kikerulted a kerdest a ketharmadrol. Ez azt jelenti, hogy igazuk van?

"Az előző kommentekben nem találtam semmi ütős érvet arra vonatkozóan, hogy miért kellene nekem 4 feleség, csadorban az is [...]"

Ennek az lehet az oka, hogy senki nem akart errol meggyozni. Az eredeti cikk, nem tull intelligen gondolatmeneteit kommentaltak.

Nos nem hiszem, hogy meg lehet gyozni Teged. En csak azt tudom mondani, hogy sok muzulmannal elek egyutt - szomszedok, kollegak, a fogorvosom muzulman - es semmi baj veluk. Tulreagalod a dolgot.

Meg utoljara annyit, hogy a jo hir az, hogy eszuk agaban sincs letelepedni nalunk. Ciki lesz majd mikor Orbanra rakenyszeritik a kvotarendszert es a leendo magyar bevandorlok elmondjak majd, hogy miert nem akarnak idejonni. Sztem ezert tiltakozik a Grõfaz olyan nagyon a kvota ellen ...
         Boros János orbánista filozófus folytatja harcát az elismerésért. Most a független, polgári Napi Gazdaságban mondta ki végre, bátran és következetesen, hogy Lenin és Sztálin nem voltak igazán rendes fickók. Rájött a dologra, nem volt könnyű, de rájött, és…..
A teljes létbizonytalanság peremére sodródott svájci frank hitelesek végre fellélegezhetnek! Januártól jön a drachma alapú jelzáloghitel magyaroknak!Aki korábban svájci frank alapon vett fel hitelt, az 2012. januárjában 1:1 arányban átválthatja kölcsönét a rendkívül kedvező…..
       Rogán Cecília férje azt kérte a kormánytól, hogy indítsa el a megélhetési bevándorlásról szóló nemzeti konzultációt. Ahogy mondta, nincsenek erkölcsi kötelességeink ezekkel az emberekkel szemben. Szép, kerek, keresztény mondatok.          Rogán Cecília…..
Bela Vízy 2015.02.11 03:08:22
         Kamenyev:  Na, akkor kezdünk. Másenka, írja azt, hogy: Kamenyev elvtárs megnyitotta a Politbüró ülését. A nép az utcán van, a sajtó tele van Hjelmickij herceg ingatlanügyeivel meg Korozsov államtitkár feleségének hermelinbundájával, mi meg nem tudjuk kommunikálni…..
PromontorBlog Mozinapló 2013/3 2014.02.16 08:15:07
Na ilyen az, amikor az emberfia kezd szenilissé válni. Elfelejt belevenni filmeket a féléves jelentésbe. Aztán meg lehet utólag pótolni.  Blue Jasmine (mikoris?): Azt nem tudom, miért lenne ez vígjáték, szerintem egy elég lehangoló történet egy depressziós, szétesett nőről, aki a film végére még…..