Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Guthi

3 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Aranypart mai hogyvoltjának egyik kommentelője vette észre, hogy bizony, a nyulával az első adásban beköltöző Bekinek már ott figyel a kezén az a tetoválás, amit "spontán" készíttetett Siófokon, két nappal később, egy másik lakó társaságában. Amikor bemennek a…..
Kedves Terror blog,Angol nyelvtanár vagyok, 15 éves gyakorlatom van, 5 évet dolgoztam közoktatásban, gimnáziumban és szakközépiskolában. Rá kellett jönnöm, hogy a tanárok a mai értelmiségi Magyarország „dolgozó szegény” rétege, az értelmiségi munka legalja,…..
Guthi 2010.08.04 17:37:30
@maholnap: "...miért tanít az, akinek semmi türelme a tanításhoz? Én még hátrányos helyzetű fiatalok, és fogyatékkal élők között is tanítottam régebben...".......szóval te is csak tanítottál...akkor et így elég hiteltelen....és az igazi békebeli tanárok azért tűntek el, mert igazi békebeli körülmények között dolgoztak és élhettel..ami ma már nem létezik....fel kellene kellni öregem....ilyenek miatt van még álomban ez az ország....aki a múltban vagy valami reménykedő utópiában él.....ma kell élni....ki érdekel mi volt.....ELMÚLT......és ha már egy tanátnak szerinted vállalni kellene ezt a harcot, teljesen igazad van....de ma nem harcot vállal, hanem hajléktalanságot kockáztat......
Mitől vágyik az ember irni mindenkinek? Mitől élnek gondolatok emberek nélkül is korokon át és nem adnak esélyt az új felfedezésre. Hogy nekünk már nincsenek fehér foltok, örömök ujdonságok felfedezésén. Marad a szaros bölcselkedés, a közhelyek, közhelyének utálata és…..
Az RTL interjúzott egy rövidet Jenson Buttonnal a hétvégi Formula-1-es magyar nagydíj örvén, és kérem szépen, szenzációs hírünk van: a Nagytétényi úton egy titkos laborban megalkották az első hús-vér Google fordítót. Az interjút készítő robot valami olyasféle lehet, mint…..
Tabáni István lett Magyarország második Csillaga, így nagybetűvel, mert ugye a tehetségkutatót, amin elindult így hívják. A 31 éves budapesti teremőr (a Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Múzeumban dolgozik) annak ellenére (vagy éppen azért, ki tudja) végzett az első helyet, hogy a…..
 Puskást az egész világ minden idők egyik legjobb futballjátékosának tekinti, akit a sportág számos nagy alakja, például Cruyff, Pelé vagy Beckenbauer is nagyra becsült. Emellett Puskás Öcsi, mint ember is a kevés követendő és követhető példakép egyike, amint azt Almási…..
Nap mint nap ujra indulok es nap mint nap nem latok ertelmet ebben a nagy elet jatekban. Na es most akkor ne kapjak elo a pesszimista billogot napjaink kokemeny cowboy-ai es sussek ram hogy megint egy szurken lato barom a karamban! Remelem m-el irjak. Szoval nalam mindenfele cel es hit percekig…..
Januar 6.-a van..egy het mulva lejar a szerzodesem a Nike London-nal...megint kezdhet mindent elorol az ember....ezt talan nem is lehet megszokni! A gondolat...es menete ami ide ultetett az viszont mas. Megismerkedtem egy lannyal a Nike-nal...Erum Zahid, aki eljutatott addig a mondatig, hogy "uram…..