Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juve74

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A [football] direct news értesülései szerint a Juventus szemet vetett a Porto remek formát mutató csatárára, Jackson Martínezre. A kolumbiai válogatott játékos nagyszerű teljesítményt nyújt a portugál bajnokságban több szezon óta, és 52 gól/71 meccses statisztikájával a liga…..
A Tuttosport értesülései szerint a Juventus komolyan fontolgatja, hogy nyáron lépéseket tesz a Borussia Dortmund védőjátékosának, Mats Hummelsnek a leigazolása érdekében. A zebracsíkos csapat védelme jelen pillanatban is erősnek tekinthető, azonban Antonio Conte úgy véli, hogy…..
A Juventus fiatal elnöke, Andrea Agnelli elárulta, hogy a klub érinthetetlennek tekinti Paul Pogbát, s a játékos Torinóban folytatja majd a pályafutását- "Pogba a Juve világörökségi helyszíneinek egyike." - élt egy az alkalomhoz illő és szellemes hasonlattal Agnelli az UNESCO…..
A Juventus sportigazgatója, Beppe Marotta Madridba utazott, hogy a helyszínen tekintse meg a Spanyolország-Olaszország barátságos válogatott mérkőzést, s a kiruccanás kiváló alkalmat szolgáltatott arra is, hogy a szakember ellátogasson a Real Madridhoz, azonban a találkozó célját…..
A Football Direct News értesülései szerint a Juventus ismét felerősítette érdeklődését a Manchester United holland támadója, Robin van Persie iránt. A németalföldi támadó állítólag nem érzi jól magát az Old Traffordon, ami annak is köszönhető, hogy a Vörösök…..
A francia válogatott szövetségi kapitánya, Didier Deschamps szerint a Juventus fiatal csillaga túlterhelt, mivel túl sokat játszik klubcsapatában. Az Öreg Hölgy korábbi trénere a Hollandia elleni barátságos meccs előtt szólalt meg és mondta el gondolatait a franciák újdonsül…..
A korábban a Juventus által is szemmel tartott, majd a Paris Saint-Germainhez igazoló Marco Verratti úgy véli, hogy szakmai visszalépést jelentene számára, ha  visszatérne Olaszországba, s a torinói klubnál folytatná. A mindössze huszonegy esztendős középpályás egyetlen első…..
A Juventus a Real Madrid portájáról mazsolázna, ezúttal a királyiaknál idén kevés szerephez jutó balhátvéd, Fabio Coentrão került terítékre Torinóban, és a hírek szerint komoly esély van arra, hogy az olasz bajnok meg is szerezze a portugál válogatott játékjogát. A…..
Csapatunk elnöke úgy gondolja, a Bianconerinek muszáj megnyernie zsinórban harmadik bajnoki címét ahhoz, hogy továbbra is a legjobb olasz klubként emlegessék. A Zebrák jelenleg 66 ponttal a tabella élén tanyáznak, 9 egységgel megelőzve a második Roma csapatát, azonban a Farkasoknak…..
A Juventus kihirdette keretét a Torino elleni hazai városi rangadóra, amelyen Antonio Conte bizonyosan nem számíthat majd a sérülés miatt hiányzó Giorgio Chiellinire és Mirko Vučinićre, azonban Andrea Barzagli már felépült, és így bevetésre kész. A két csapat szeptember végi…..
A Fabio Capello és Antonio Conte között kirobbant nyilatkozatháború ügyében megszólalt a Juventus egykori igazgatója, Luciano Moggi is, aki úgy vélekedik, hogy az ifjú mesternek több tiszteletet kellene tanúsítania az őt alkalmazó klub iránt. A Chievo elleni mérkőzés…..
A vasárnap délutáni 3-1-es győzelem után számos hírszolgálat mikrofonvégre kívánta kapni a torinóiak mesterét, ő pedig eleget tett a sajtó kérésének, és sorban nyilatkozott a Mediaset Premium, a Sky Sport Italia, illetve a Rai Sport munkatársainak, ám nyilatkozatai…..
juve74 2014.02.18 12:37:10
@Tony.: +1
Maximálisan egyetértek veled!