Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mi81724

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap tartotta éves értékelő és feladatszabó értekezletét a Magyar Honvédség. Hende Csaba miniszter, akinek személyes terveiről - szülővárosi egyéni mandátumának megtartásán kívül - egyelőre mást nem tudhattunk meg, megerősítette: a helikoptertendert, noha tárcája azt…..
mi81724 2014.02.18 10:50:48
Kedves Helikopterkedvelő Barátom!

Egy érdekes kezdeményezés indult a neten azok részére, akik valamilyen módon kötődnek a katonai helikopterezéshez. Szerintem egy igen visszafogott módja a figyelemfelhívásnak. NEM SZÍVATÁS, KOMOLY. Íme.

Kedves Szimpatizánsok!

A hónapban ünnepeljük a 45. évfordulóját annak, hogy a Mi-8T képében megérkeztek az első gázturbinás helikopterek Magyarországra, ezzel új korszakot nyitva a hazai katonai repülés történetében (1969. február 12-25.). Hála az elmúlt 24 év dilettáns, érdektelen katonai, katonai-politikai vezetés hathatós közreműködésének, ez a korszak lezáródni látszik, a jelenlegi honvédelmi vezetés úgy néz ki, felteszi a pontot az "i"-re. Mivel 2010-ben nem ez volt az ígéret, úgy gondoltuk, kötelességünk emlékeztetni a miniszterünket adott szavára (már amennyiben ez értelmezhető egy politikusra). Az építő szándékot hangsúlyozandó, a segítség oldaláról kellene megfogni a dolgot, minden szélsőség, agresszió, pártpolitika kizárva. Ezért indult a "Küldj egy helikoptert a miniszternek!!!" kezdeményezés. A dolog nagyon egyszerű. Ha bármely oknál fogva kötődsz a szakmához, mert vagy repültél helikopterrel, vagy üzemeltetted, vagy láttad repülni, és tetszett, vagy szerettél volna repülni vele, valamint nem sajnálod rá azt a jelentéktelen postaköltséget, akkor csak kövesd az alábbi egyszerű lépéssort:

1. Végy egy kisméretű borítékot (fehér, egyszerű, postán, papír-írószer boltban kaphatót.)

2. Címezd meg a következő módon:

Hende Csaba
Magyarország Honvédelmi Minisztere
Budapest
Pf.: 25
1885

3. Tégy bele egy bármely, a magyar katonai helikopteres repüléshez köthető képet (ismétlem BÁRMELY: ami azt jelenti, hogy saját fénykép, netről letöltött, kinyomtatott kép, gyerekrajz, saját rajz, gyerek-nyomda pecsét...szóval tényleg akármi, csak helikopter(es) legyen.)

4. Zárd le a borítékot, és add fel február 23. és 25. között. (Ez biztosítaná, hogy minél nagyobb tömegben érkezzenek be egyszerre.)

Hogy miért? Például azért, hogy a postafiókban felgyülemlő levéltömeg segítsen emlékezni a miniszter úrnak arra, hogy mit ígért 2010-ben a szakmának, valamint, az árvizekben, kolontári katasztrófában, hóhelyzetben érintetteknek. Azt ígérte, nem vesztünk el képességet. Szerintünk egy pár ezer levél már elég lenne az emlékezésre, éppen elég feltűnő lenne ahhoz, hogy elgondolkodjon, így a választások előtt.

Mit ne tégy? Nem kell szöveg, komment, üzenet, csak KÉP. Tehát ne írj semmit! (Trágárság, méltatlan szöveg vagy kép kizárva!!!) Ne levelezőlapot küldj, mert azt nem kell kibontani, már megy is a kukába.

Igazán vagányok, akik még ezt a kis plusz költséget is vállalják, és nem rettennek vissza attól, hogy személyazonosságuk is nyilvánvaló lehet, azok kérhetnek tértivevényt. A minisztérium által visszaküldött átvételi igazoló még szuvenírnek is jó lehet később. NEM KÖTELEZŐ EGYÁLTALÁN!!! Csak küldj egy levelet.

Amit mindenféleképpen tegyél meg!!! Küldd tovább az üzenetet, és oszd meg minden lehetséges módon. FACE, TWITTER IWIW, vagy csak sima mél. Valamint, NE LÉGY REST ELMENNI A LEGKÖZELEBBI POSTÁRA A SAJÁT LEVELEDDEL!!! SZÓLJ A FALUBELIEKNEK IS!

Szóval, bizonyítsuk ismét, hogy ez a szakma, ez a csapat milyen jól mozgósítható egy jó ügyért! Irány a posta február 23-25 között!!!

Üdvözlettel, és a közreműködést előre köszönve, tisztelettel,

a "mi81724@gmail.com" stábja