Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vassili Zait

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Ray-Ban mindig, úgy értem, minden szezonban kitalál valamit, amin ki lehet akadni, hogy egyrészt úristen, mekkora ötlet, másrészt hogy ez nekem miért is nem jutott eszembe?! Hogy a színes tükrös Aviatorokat 2014-ben kihozták polarizált lencsével is, nyilván nem tartozik ezek…..
A Microsoft tartotta magát az MWC2014-en tett bejelentéséhez: magyar idő szerint valamikor tegnap este és ma hajnal között sikeresen megérkezett a Windows Phone Áruházba egy sokak által régen várt alkalmazás, a Facebook Messenger. A Microsoft és a Facebook közös vállalkozása…..
A Windows Phone egyik legjobban várt újdonsága a Cortana, ami egy az Apple Sirijéhez hasonló csevegős asszisztens lesz, és ami esetleg bekerülhet a Microsoft egyéb rendszereibe is. A Cortana felhasználói felületéről már láthattunk eddig is képernyőképeket, most először azonban…..
Ma reggeli érdekességünk egy kis Windows 8.1 bemutató, ami már egyértelműen nem emuláció, hanem egy készüléken fut, és persze mi máson, mint egy Lumia 920-on. A videó készítője inkább kevesebb, mint több következetességgel, de azért átfut néhány olyan funkción, amit a…..
Vassili Zait 2014.02.24 11:14:21
A Windows Phone 8.1 egyik legtitokzatosabb újítása a változtatható háttérkép, hiszen aki már fogott a életében a kezébe ilyen készüléket az tudja, hogy abból a háttérképből olyan túl sokat nem látna a felhasználó. Most nem akárki, hanem Tom Warren, a Verge vezető riportere…..
Múlt hét óta szép apránként bővült a mostanra egyre terebélyesebb lista a Windows Phone 8.1-es frissítéssel érkező új funkciókról. A 8.1-ről már egy ideje valószínű volt, hogy tulajdonképpen egy új funkciókból összerakott nagy csomag lesz, de a lista mérete minden…..
Vassili Zait 2014.02.19 00:08:19
@Quadlahara: A beállításoknál ki lehet kapcsolni, nincs ok az aggodalomra... nyílván nem teljesen degeneráltak dolgoznak a microsoftnál...

@krampam: Én úgy látom pont ez történik, az összegyűjtött sok siránkozás lesz most megoldva a 8.1-el... háttér meg szeparált hangerő... de sokan rinyálnak ezért, pedig egy munkatelefonnál amire én használom a wp-t tökéletesen el lehet lenni ezek nélkül is...