Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LaoHu

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai poszt önkéntes segítő munka tapasztalatairól, illetve magáról a programról szól. Egy anya írja le, hogy fia hogyan lett önálló, mi mindent tanult meg a segítő év alatt Skóciában. „Az előzményekről röviden: A fiam középiskolában nem tanult angolul (ennek megvolt az…..
Az év vége – év eleje egy kicsit mindig a vissza- és az előretekintés jegyében telik, úgyhogy én is ezt tartottam szem előtt az év első blogajánlójának összeállításakor. Így aztán ellátogatunk Németországba, Angliába és Új-Zélandra is. Kezdjük akkor egy kis…..
LaoHu 2015.01.04 20:17:52
@tanato: Mondjuk a román ortodox egyház "áldásos" működését ismerve azt mondom, hogy inkább bármelyik keresztény egyház mint az ortodox egyházak. Persze első ránézésre csupa hagyomány az egész, de aztán hamar rájön az ember, hogy csak az ósdi babonák és butaság egyfelől(hívek) és a végtelen fényűzés másfelől(papok, püspökök) megy. Olyan jól átkozódni mint az ortodox papokat nem hallottam még senkit :-)
Nyilván nem 100%-ig ilyen, de ez az általános kép plusz a teljes összeférhetetlenség bármivel ami nem egyezik az ő dogmáikkal. Erre még rátesznek egy lapáttal azzal is, hogy nagyon, de nagyon idegen ellenesek valamint államvallás státuszra törnek mindenhol ahol tehetik.
Az információs posztok sorában nemrégiben vettük sorra, mi mindenre érdemes figyelni, ha Ausztráliában szeretnénk folytatni az életünk. Akkor többen kifogásoltátok (jogosan, teszem hozzá), hogy a vízumrendszert nem sikerült elég bőven kifejteni. Ehhez jött most egy kiegészítés…..
LaoHu 2014.12.08 21:52:09
@QUERCUS: Igen, nekem is ez az érzésem :-)
Egy minisorozat újabb része következik, pár hete jelent meg József írása, gondolatai pedig sokakat megihlettek, akár kommentekben, akár posztban. Múlt héten Opcsi története jelent meg, most Efem válaszát adom közre. (fotó: Ákos) „Régi, habár nem rendszeres olvasója vagyok a…..
LaoHu 2014.10.31 10:07:43
@Réka ‎: barmirol, ez lett volna a lenyeg. De ne azzal probaljon valaki kulonleges lenni, hogy o bizony szuri xy-t. Engem atgorgetni nem nagy erofeszites mert szerintem osszesen nem irtam ide meg tizszer sem :-)
Határátkelő Ezer 2014.05.31 06:42:00
Nagyon nehéz bármit is írni a mai poszt elé, hiszen a blog nagyon komoly mérföldkőhöz érkezett, a mai ugyanis az ezredik poszt (a kezdetek még a postr.hu-n zajlottak, itt). Őszintén mondom, hogy soha nem gondoltam volna, hogy egyszer lesz ilyen, pláne, hogy kevesebb, mint 3 év alatt.…..
Nem merném állítani, hogy Tajvan egyike lenne a leggyakoribb célországoknak, úgyhogy a mai poszt különleges lesz. Írója, Blanka, egy ösztöndíjnak köszönhetően több mint két éve került ki oda, most pedig írt egy nagyon élvezetes és alapos beszámolót, amihez képeket is…..