Regisztráció Blogot indítok
Adatok
horic510

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na mi van Orbán Viktor? Miért vagy csendben? Bántják a családod! Bántják a lányod férjét! Bántják az unokád apját! Miért nem véded meg a véreid? Nem tudsz mit mondani? Mit szólnak a szavazóid ha nem látnak most tökösen harcolni a nagy keresztényi szeretet jegyében az őket ért vádak miatt? Találtál…..
Szeretné kideríteni, hogy kiket marasztalt el a választási bizottság? Megfellebbezne egy bizottsági határozatot, esetleg a kampánnyal vagy a szavazással kapcsolatos jogsértést jelentene be? Önnek akkor a választókerülete országgyűlési egyéni választókerületi választási…..
horic510 2014.03.10 11:06:43
@panelburzsuj: Sőt, még az adatok törvényben meghatározott teljes körű egyezősége sem volt szigorúan vett előfeltétel, miután a Nemzeti Választási Bizottság február 25-én kiadott egy iránymutatást, miszerint bizonyos hiányosságok és hibák esetén (pl. egyik utónév lehagyása...) lehet térni az adatok teljeskörűségétől, a választópolgár akarata érvényesülése érdekében... (Pedig elvileg az is lehet, hogy valaki éppen azért nem írta ki a teljes nevét, mert nem merte szemtől szembe megtagadni az ajánlóív aláírását, hanem így próbált meg érvénytelen ajánlást adni, ami tényleges akarata ellenére érvényes lett... De nagyobb az esélye annak, hogy megfelelő "Bulgakov-listák" birtokában egy OEVK-ban tetszőleges számú jelöltet indíthasson valaki az ellenszavazatai megosztása céljából, az ajánlók tudta nélkül.)