Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Watson

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az iWiW-et már csak azért is imádni kell, mert már tényleg minden társadalmi csoport megtalálta rajta a helyét. Még a transzvesztitába hajló, teljesen őrült giccspunkok is! ..
Watson 2006.11.09 13:53:40
Ismét jobban jártunk volna az angol címmel (And Then There Were 7), mert kiderül belőle, hogy a rész végére a Májkül úttörőcsapat egy fővel bővül, innen a hetes szám a címben. Az epizód romantikus szála Májkül a postán vett asszonykájának beszerzett gyémántgyűrűvel…..
Watson 2006.11.09 13:49:01
Watson 2006.11.09 13:49:36
A mai napon újabb ismereteket fogunk szerezni a tömegoszlatás rejtelmeiről. Talán többfrontos harc lesz. Egyébként semmi sem biztos, és én is jobban örültem volna, ha Megatáncot, meg a Miért?-ben a Kádár-rendszert tanulmányozhatom, de hát másképp alakult. Az ember ugye ilyenkor…..
Vannak felesleges dolgok az életben, Porsche motor a Trabantban, bojt a fasz végén és tegnap este óta a magyar Rém rendes, amit a fogadkozások és az amerikai éceszgéberek jelenléte ellenére is szar lett. Nem kicsit sárga és nem kicsit savanyú a végtermék, akár még böszmeségnek…..