Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szövi

278 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Don Gerardino Elköltöztünk 2012.11.21 00:08:50
A mai naptól a Don Gerardino blog a szövi.hu-n fut tovább...
Oláh Petinek köszönhetően újabb várost hódított meg ezúttal a jásdi szövipóló. Sziasztok! Éppen csak hazaértem Barcelonából, ahol a szaktársaimmal "tanulmányi kiránduláson" voltunk. A két kép a Casa Battlo, és a Palau Güell előtt készült. Remélem sokan eljuttok ebbe a…..
Múlt hét pénteken látogatóban voltunk a Szövi nagy barátjánál, Ákosnál, a Mustármag Katolikus Általános Iskola és Gimnázium nemrég kinevezett igazgatójánál. Fotóztunk is egy keveset, ezeket az alábbi - teljesen spontán pillanatot megörökítő - képre kattintva nézhetitek…..
Míg Deutsch Tamás gyanútlanul válaszol a NOLTV riporterének kérdéseire, számos híres gellértes bukkan fel a háttérben. Aki a legtöbb mindenkit felismeri (pl. 0:24 - Czikebácsi!!!), kap valami ajándékot, ígérjük. (A videót nyugodtan nézhetitek hang nélkül is, annyira nem…..
Hogy mi lesz a 2013-as nyár tetőpontja? Jubileumi tábor, az iskola húsz éves fennállása alkalmából! Bár addig még aludnunk kell néhányat, Zsigabácsi Igazgató Úr már most figyelmünkbe ajánlja a rendezvényt. Az első videóban látnoki képességeiről tesz tanúbizonyságot: A…..
Santiago de Compostellában járt a telkibányai szövipóló. ..
A nap legfontosabb gellértes vonatkozású híre: az angol–ukrán mérkőzésen gólbíróként hibázó Vad István már nincs Kasssai Viktor bírói csapatában; helyette Cucut láthatjuk tartalék-játékvezetőként tündökölni ma este az orosz–portugál vb-selejtező mérkőzésen.…..
Kedves Öregdiákok! Szeptember 20-21-én (csütörtök-péntek) lesz az idei Gellért-nap Bakonybélben, ahova a tervek szerint idén is indul szövis különítmény. A tervezett program, egyelőre csak vázlatosan:- indulás csütörtök délután, munka/suli után- autókkal mennénk; szállás…..
Bori jóvoltából már az idei táborpóló is megkezdte világ körüli útját: egészen Svédország fővárosáig, Stockholmig jutott. ..
A héregi tábor záróestéjén a Szövi Tv is forgatott, ha értitek, hogy mondom. ..
Íme a 2012-es táborlevél, a legfontosabb tudnivalókkal: Kedves Táborlakó! Örömmel vettük jelentkezésed a Szent Gellért Diákszövetség nyolcadik nyári táborába. Az alábbiakban a legfontosabb tudnivalók következnek.   Találkozó augusztus 6-án hétfőn 10:05-kor a Déli…..
Don Gerardino Gyere, mert jó lesz! 2012.05.09 11:10:00
Íme néhány fontos technikai információ a tábori jelentkezéssel kapcsolatban: A tábor időpontja2012. augusztus 6. (hétfő) – 2012. augusztus 12. (vasárnap)HelyszínGerecse, Héreg, MagyarországRészvételi díj14.000 Ft/főJelentkezésJelentkezni a gimnázium titkárságán a…..
A napokban gerillaakciót szervezett az UNICEF a Deák téren: egy csecsemősírástól hangos babakocsit hagytak magára a tér közepén. Két óra alatt mintegy ezer ember haladt el az őrizetlenül hagyott babakocsi mellett, és bár a többség észrevette, hogy valami baj van, mindössze…..
A Gerecse szívében, Héreg település mellett, a Király-kútnál található réten lesz az idei szövitábor. A felderítőcsapat útjáról számos fotó készült, megnézhetitek őket a facebookon...
 Katától kaptunk néhány képet Skóciából.Tengerparti pózolás kokárdában.Szövipólóban feszítés az edinburgh-i vár előtt...
Mi már tudjuk, mit csinálsz augusztus második hetében. Szövitábor augusztus 6-tól 12-ig. További részletek hamarosan...
szövi 2012.03.02 13:06:25
Helyszín a tavalyi; a Budai Várban, az Országház utcában, az MTA – korábban az Országgyűlésnek is helyet adó – díszes termeiben leszünk.Kapunyitás: 2012. február 4., szombat, 19 óraJegyárak a következők - családi: 9000 Ft; felnőtt: 3000 Ft; öregdiák: 2100 Ft;…..
Formabontó, videós világ körüli epizóddal jelentkezünk Szlovákiából, Tibike kreativitásának köszönhetően...
Az indexes Jégkorong blog mellett az [origo] is címlapon hozta a hírt, a Nemzeti Sport pedig videós tudósításban is megemlékezett az U18-as magyar női jégkorong-válogatott divizió I-es világbajnoki címéről. A csapat a sikernek köszönhetően feljutott az A csoportba, a világ 8…..
Régi adósságot törlesztünk az alábbi, posztolni elfelejtett képpel...
 Piri és Panni Bécsben járt; onnan a képek. Ez a Ráróspusztai táborpóló életében már másodszorra csodálhatta meg Bécs városát. Ez úttal Schönbrunn kertjében érezte magát a legjobban. :) ..
Blogunk egyetlen aktív rovatába újabb képek érkeztek, ezúttal Drezdából.  A bátor Pocok farkasszemet néz önnön maga betonhattyújával. Nem véletlenül mondják Drezdáról, hogy az Elba Firenzéje.Szökőkútban fürdés: 10 hippi-pont. Ez alighanem egy Drezda egyik fő…..
Sorozatunk ma szeretett igazgatóhelyettesünk képével jubilál. Zsiga úr levelet is írt képhez, e szavakkal: Ez most nem a Ki van a képen? (kár, hogy rég volt!!!) A kép a lichtensteini nagyherceg vendégeként láttat, egy kies hegycsúcson, hógolyózás után. (Nagyherceget és…..
Kata Londonban nyaraltatta szövipólóját. Halihó, itt van pár kép Londonból! Bocsi, hogy nem vettem fel mindig a pólót, de kutyahideg volt :) Puszi, Kata   Az első képen a Royal Albert emlékszobra előtti kerítésen pózol a szövipóló... ...a másodikon a Londonhoz…..
A napokban kaptuk a hírt, miszerint a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége Németh Ádámot jelöli a nemzetközi játékvezetői keretbe. Nagy siker ez Cucunak - amihez természetesen ezúton is gratulálunk -, és nagy siker a Szövinek is: lássuk be, kevés diákszövetség…..