Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pizzaboy_

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénzszűke? Drága alkatrészek? Vagy csak egyszerű hanyagság és leszarom-tabletta? Romok a város közepén, gazda nélkül. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Pizzaboy_ 2014.02.16 16:45:37
@ommm: "Mert a cab forward, keresztben V6-os, lánccal lehajtott váltós amerikai hulladékok ennyit érnek, azért. Borzalmas mind."

Ész érvekkel leírtam, hogy miért jó autó az LHS. Nem én találtam ki ezeket a dolgokat. Erre te válaszként annyit írsz, hogy "borzalom mind". Meg leírtad az autó felépítését amit wikipédián olvastál, nem tudom, hogy ezzel mi volt a célod, mert attól, hogy leírod a felépítését, még nem helyezted negatív kontextusba.

Komolyan ennyi van egy autós újságíró tarsolyában? Ilyen "magas" szintű a hozzáértés? Ezért hallom számos embertől, hogy a Totalcar vér ciki úgy ahogy van és ezért keményen megdolgoztatok te és a kollégáid. Tisztelet az 1-2 kivételnek, akik nálatok dolgoznak.

1. Ha cikket írunk 10 helyen utánanézünk, hogy nem-e írtunk barbárságot.
2. A kutya sem kíváncsi egy újságíró személyes véleményére, ha egy autóról beszél. Az újságíró azért van, hogy általános igazságokat mondjon, amit esetleg az olvasó nem ismer.
3. Egy újságíró PÁRTATLAN. (Gondolván azokra is, hogy amikor valamiről véleményt formál, ne bántson meg olyanokat, akiknek pl tetszik az említett autó, akár ésszerűségi, akár érzelmi okokból.) - Ezt zárójelben jegyeztem meg, mert ez etikett.

Lehet fikázni megállás nélkül az amcsi autókat is. Ezt tapasztalom, MINDEN esetben amikor szóba jönnek, a Totalcar megátalkodottan gyűlöli az amerikai autókat. Mindezt úgy teszi, hogy egyikük sem ért hozzá, egyiknek sem volt és ha vezette is egyáltalán akkor is azt várta el, tőle, amit a mai műanyag rizsrakétáktól, amiket mindenkinél jobban istenítetek. Csak ugye, ezt egy hírportál/újságíró nem teheti meg, hogy szóváteszi. Pláne úgy nem, hogy fingja sincs az egészről és amikor ész érvekkel próbálnak hatni rá akkor is mondja a maga légből kapott butaságait, ami kimerül annyiban, hogy "müllwágen", "borzalmas", stb. Megértettem, hogy neked nem tetszik. Rendben van. De rossz autónak akkor sem lehet nevezni, a korábban leírt okokból.

Vannak dolgok amikhez ért a Totalcar ez nem vitás, de olyan dologban is spíler szeretne lenni, ami nagyon nem az ö világa. És ez a baj.

Ha valaki nem ért valamihez, akkor csendben marad. Az úszni nem tudó sem megy bele a mély vízbe.

(Őszinte, építő jellegű kritikát fogalmaztam meg, kulturált formában. Remélem senki sem néz trollnak.)